Novi DVB-T usb

poruka: 12
|
čitano: 1.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Novi DVB-T usb

Namjeravam sutra kupiti DVB-t usb (ipak je počelo SPSmijeh ) te kako uvijek kupujem u Linksu (premda link koji slijedi nije iz linksa, ali nema veze) , za oko mi je zapeo ovaj uređaj. Koliko sam mogao čuti, uređaj je nedavno stigao na tržište, pa   ako imate iskustva s njim, bilo bi lijepo da me informirate. Inače živim u Rijeci, ne tako daleko od Učke pa vjerujem da ne bi bilo problema s prijemom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Novi DVB-T usb

Kupio sam sinu baš ovaj model, i nemam zamjerke. Sve radi kako sam očekivao.

BTW, do sada sam kupio 3 DVB-T USB tunera, različitih proizvođača. Dva su bila za poklon, jedan za mene i čini mi se da je korišten uvijek isti hardware, samo zapakirano u različito kučište. 

Performanse (tj. prijem i snimanje signala) kod sva 3 uređaja su identične, isti bundle software, čak je i daljinac de facto identičan?! Tako, što god da kupiš, nećeš se razočarati.

Konkretno, ja sam iz Splita i gdje god sam pojavio sa netbookom (u zatvorenom prostoru) lovio sam sve dostupne kanale bez greške, i to sa originalnom antenicom (mada su me naši trgovci upozoravali da s njom neću ništa uhvatiti).

17 godina
neaktivan
Luciano kaže...

BTW, do sada sam kupio 3 DVB-T USB tunera, različitih proizvođača. Dva su bila za poklon, jedan za mene i čini mi se da je korišten uvijek isti hardware, samo zapakirano u različito kučište. 

Performanse (tj. prijem i snimanje signala) kod sva 3 uređaja su identične, isti bundle software, čak je i daljinac de facto identičan?! Tako, što god da kupiš, nećeš se razočarati.

Konkretno, ja sam iz Splita i gdje god sam pojavio sa netbookom (u zatvorenom prostoru) lovio sam sve dostupne kanale bez greške, i to sa originalnom antenicom (mada su me naši trgovci upozoravali da s njom neću ništa uhvatiti).

Hvala. To se zove kvalitetna informacijaSmijeh

17 godina
neaktivan
Novi DVB-T usb

A koja je kvaliteta slike? Je li HD? Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

A koja je kvaliteta slike? Je li HD? Smijeh

Digitalna:-) Nemam zamjerki, MPG2, u svakom pogledu bolja od analogije. Snimka u odnosu na signal je 1:1 (mada možeš softverski smanjiti kvalitetu snimanja). Hvata i HD signal, tj. onaj HDPromo HRT-a, samo što onda treba imati malo brži procesor. Konkretno, na Atomu HD prijem šteka, ali već na PIV@2,8 radi bez greške.

17 godina
neaktivan
Novi DVB-T usb

Mislim da s tim neću imati problema s obzirom na moj procesor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luciano kaže...

Da li je paljane TV-a trenutno nakon sto upalis program za gledanje TV-a(ili trebat cekat odredeno vrijeme?) i jesi li probao taj DVB -T USB na Win7

Full HD Addict :)
17 godina
neaktivan
Novi DVB-T usb

Dobro pitanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi DVB-T usb

A taj DVB-T je 'napravljen' za sedmicu...Ima onaj certifikat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
benko kaže...
Luciano kaže...

...

Da li je paljane TV-a trenutno nakon sto upalis program za gledanje TV-a(ili trebat cekat odredeno vrijeme?) i jesi li probao taj DVB -T USB na Win7

Zasto bi trebalo cekati neko vrijeme, monitor ti je vec upaljen, ne treba cekati da "dode" slika kao kod CRT televizija.

Ako ima drajvere za Win7 na stranici proizvodaca onda ce vjerovatno raditi, jelda Namigiva.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
15 godina
neaktivan
benko kaže...

Na Atomu ima lag od nekih 5-6 sekundi da se pojavi slika, dok na i7 slika dođe gotovo pa trenutno. Međutim, kad slika krene, mijenjanje programa, snimanje, txt... je trenutno čak i na Atomu. Nisam siguran da li je u pitanju procesor, ili traljavno napisani bundle software (ArcSoft - TotalMedia).

I da, radi na Win7. Jedino što još nisam bio u prilici isprobati je EPG:-(

Edit: Sad sam izmjerio, na netbooku treba 4sec. da se prikaže TV signal. Samo treba doći do opcije TV... naime, TotalMedia ima u sebi DVD, MP3, DivX player, preglednik slika... i TV. Pokreneš program i čekaš glavni izbornik, pa izabereš TV pa čekaš 4 sek. Trebalo bi pokušat otvoriti sam USB device u npr. VirtualDub-u ili iuVCR-u. Vjerujem da bi onda išlo brže jer ne bi otvarao aplikaciju tešku 200mb?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 2:08 (Luciano).
17 godina
neaktivan
Luciano kaže...
benko kaže...

Na Atomu ima lag od nekih 5-6 sekundi da se pojavi slika, dok na i7 slika dođe gotovo pa trenutno. Međutim, kad slika krene, mijenjanje programa, snimanje, txt... je trenutno čak i na Atomu. Nisam siguran da li je u pitanju procesor, ili traljavno napisani bundle software (ArcSoft - TotalMedia).

I da, radi na Win7. Jedino što još nisam bio u prilici isprobati je EPG:-(

Edit: Sad sam izmjerio, na netbooku treba 4sec. da se prikaže TV signal. Samo treba doći do opcije TV... naime, TotalMedia ima u sebi DVD, MP3, DivX player, preglednik slika... i TV. Pokreneš program i čekaš glavni izbornik, pa izabereš TV pa čekaš 4 sek. Trebalo bi pokušat otvoriti sam USB device u npr. VirtualDub-u ili iuVCR-u. Vjerujem da bi onda išlo brže jer ne bi otvarao aplikaciju tešku 200mb?!

Probaj sa Windows Media Center :)

EDIT: kolko vidim ima dva chipa?

Full HD Addict :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 10:15 (benko).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice