Nove sluške

poruka: 7
|
čitano: 1.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nove sluške

ovako pitanje je jednostavno,hoću kupit nove sluše do 350kn,namjenjene gaming-u i slušanju muzike,važno mi je da imaju jak bass,dobar zvuk,i da su glasne,mislio sam uzet creative labs sound blaster 3d alpha,

neću neck-band,hvala unaprijed ;)

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nove sluške

iko?

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nove sluške

Pogledaj ako ti nešto paše u Ronisu. Samo na žalost tamo ne možeš poslušati sluške (bar kad sam ja kupovao).

kupio sam Sennhaiser hd 205 ll i sasvim su ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nove sluške
luka94 kaže...

ovako pitanje je jednostavno,hoću kupit nove sluše do 350kn,namjenjene gaming-u i slušanju muzike,važno mi je da imaju jak bass,dobar zvuk,i da su glasne,mislio sam uzet creative labs sound blaster 3d alpha,

Pa uzmi njih svakako..

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
luka94 kaže...

Pa uzmi njih svakako..

jel znaš kolko su bolje od plantronics gamecom 367?

15 godina
neaktivan

uzmi 3d alpha. veoma solidne.

15 godina
neaktivan
Nove sluške

dobro,odluka pala,tactic 3d alpha,hvala vam{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice