Evo, imam 1328 kn i zelim si kupiti nesto od periferije. Slusalice su mi najbitnije, a za ovo sto ostane mozda uzmem neki mis i podlogu. Koji su vasi prijedlozi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na kakve slušalice ciljaš, gamerske ili hi-fi? što se miša tiče R.A.T. 7 ili 5 bi bio moj prijedlog
Jel može 1330kn :D.
Navedi namjenu periferije, igre, audio obrada, slušanje muzike, obrada slika ...
Sve za gaming (najvise cod2). I da, moze 1330kn!
Navedi namjenu periferije, igre, audio obrada, slušanje muzike, obrada slika ...
yeah moraju biti dobre slusalice da obradujes slike :-)))
P.S samo mala sala da odma nedobijem 10 TD
yeah moraju biti dobre slusalice da obradujes slike :-)))
P.S samo mala sala da odma nedobijem 10 TD
Ma čovik kupuje i ostalu periferiju recimo miš. Ja ću ti dat TU
Mogao bi uštedjeti pa kupit Crative Sound Blaster Arenu za 480kn. U BUGu je proglašen Headsetom godine a i par ljudi s foruma koji su prešli s g35 na njih kažu da su puno bolje.
Nisu bolje od siberie v2
Sve za gaming (najvise cod2). I da, moze 1330kn!
Za cod2 ti ne trebaju neke lude slušalice, dovoljno je samo da dobro pozicioniraju zvukove. Mislim da ti ne treba savjet, šta god odabereš će biti ok.
Za te novce ja bih osobno uzeo ovaj miš , i ove slušalice , ili možda prije čak ove.
Osobno mislim da je šteta uzimati gamerske slušalice s takvim budžetom, no tvoj je novac ;)
Zar nevidite da rat 7 nije raspoloziv u algoritmu i rekli su da dolazi u 1 mjesecu soz za off topic
Mislim da rat 7 necu uzimati jer sve kupujem u Linksu jer tamo imam popust. Jesu li siberia v2 surround sound sluske?
Zar nevidite da rat 7 nije raspoloziv u algoritmu i rekli su da dolazi u 1 mjesecu soz za off topic
pa ne mora ga uzimati tamo, samo sam naveo link da vidi koji miš - može ga uzeti odakle hoće, naručiti,..
Mislim da rat 7 necu uzimati jer sve kupujem u Linksu jer tamo imam popust. Jesu li siberia v2 surround sound sluske?
mislim da si mogao u otvarajućoj poruci navesti taj ''nebitni'' podatak lol
Steelseries siberia v2 su 7.1 sluske
@Psychotic
Mora ga uzeti tamo (Algoritam) jer ga oni jedini "imaju" u HR .
Volio bi ga i ja nabaviti.
@Psychotic
Mora ga uzeti tamo (Algoritam) jer ga oni jedini "imaju" u HR .
Volio bi ga i ja nabaviti.
nmvz, ionako ga neće, a inače ga može naručiti odakle hoće s neta, pa nismo pod embargom
Slusalice: Siberiba v2
Mis:Logitech g500
Podloga:Razer Goliathus speed edition
Za ove pare ces tesko nacu bolje svi proizvodi su ovdje vrhunski i zato nemas sta izgubiti
Slušsalice-Creative arena sounblaster
I da kažem Creative je godinama u audio vodama i steelseries ima još učiti dok dođe do njihovog statusa i bez obzira što su skuplje nisu bolje.Creative je kralj u igrama i tu mu ne može nitko prismrdit.
Miš-uzmi ono što ti najviše paše u ruku npr.Logitech g500, g9x, Roccat kone, coolermaster sentinel, Razer Deathadder ili Imperator
Podloga-Roccat sota ili Coolermaster tactis/hs-m battle