Nova periferija :)

poruka: 26
|
čitano: 1.580
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Pozdrav,trebam savjet oko kupnje periferije.Htio bih kupovati Razer ili Logitech jer su oni (bar meni) najbolji u tome...Pa evo,odlučite i možete kombinirati periferiju.Želio bi da mi preporučite koja je bolja ili što da zamjenim.Hvala!

Razer periferija:

- Abyssus Mirror

-Razer Lycosa

-Razer Electra

-Razer Nostromo

Logitech periferija:

- Logitech G400

-Logitech G13

-Logitech G510

-Logitech Z906

-Logitech G35

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

SteelSeries i Roccat nisu opcija? Cooler Master i ThermalTake isto?

Moje mišljenje je da SteelSeries nije ništa lošiji od Razera, dapače čak je i bolji.

Koliko novca imaš za te kombinacije?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nova periferija :)
Ghettoblaster :) kaže...

Pozdrav,trebam savjet oko kupnje periferije.Htio bih kupovati Razer ili Logitech jer su oni (bar meni) najbolji u tome...Pa evo,odlučite i možete kombinirati periferiju.Želio bi da mi preporučite koja je bolja ili što da zamjenim.Hvala!

Logitech periferija:

- Logitech G700

-Logitech G13

-Logitech G510

-Logitech Z906

-Logitech G930 

Pošto i ja imam svu periferiju od Logitecha ovo izgleda ko da sam ja biral ! Vidim da ti lova nije problem pa bi ja promjenio ovo podebljano !Inace sam vrlo zadovoljan  s njihovim proizvodima!

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran
191x7 kaže...

SteelSeries i Roccat nisu opcija? Cooler Master i ThermalTake isto?

Moje mišljenje je da SteelSeries nije ništa lošiji od Razera, dapače čak je i bolji.

Koliko novca imaš za te kombinacije?

Dolaze u obzir i oni,samo sam zaboravio na njih jer većina ljudi koristi ovo dvoje...Periferiju ću kupovat jedno po jedno,u subotu ću kupiti razer electru ili gamecom 367 pa cu onda vidit sta cu dalje,jer moram rijesit i PC jer se raspada...Potrosit cu valjda oko 5k...

17 godina

Ček sad polako, ako uzmeš GameCom headset - on je Plantronicsov dakle nećeš imati komplet od jednog proizvođača opremu.

Logitech isto možeš odbaciti ako gledaš da imaš sve od jednoga jer Logitech ne pravi podloge za miša a bez podloge je nezamislivo ako si iole ozbiljan igrač ili entuzijast.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ma podloge su sra*e jer se miš sporije kreće i teže je upravljat njime..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

lolwot?

13 godina
neaktivan

Ne pričaj gluposti mozda jesu sranje one od 15 kn kupi se razerovu za 150 ili neku jeftiniju pa češ vidjet {#}

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
13 godina
protjeran

Imao sam takve,bile su hrapave i teško je bilo micati miš..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kakve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Te za 15 kuna :D i mislio sam da se ne isplati kupovat skuplje jer će bit iste ko ove :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 14:14 (Ghettoblaster :)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imas QCK podloga za 100 kn, neces pozalit....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Te za 15 kuna :D i mislio sam da se ne isplati kupovat skuplje jer će bit iste ko ove :D

Neče sigurno jer ove od 100+(mislim kvaltietnije) koda vučeš miš po ledu i puno je brži.

13 godina
protjeran

Nisam igrao na takvim jer nitko ne kupuje podlogu za 100+ kuna :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

GhetoBlaster, ne znam na kakve si ti podloge nailazio, al reči da na podlozi miš loše klizi je u najmanju ruku glupo.

Postoje glide podloge, postoje glide/accuracy podloge i postoje control podloge.

Glide su uglavnom aluminijske, plastične, staklene i na njima nožice miša ostvaruju jako slabo trenje te miš klizi ko pijanac na ledu.

Glide/accuracy podloge su "glatke" podloge najčešće od nekakave tkanine (npr SteelSeries QCK, Razer Goliathus Speed itd). To su najčešće podloge i mnogi ih zovu speed podlogama.

Control podloge su jako hrapave podloge ili od tkanine (npr Sharkoon Rush Outplay XL, Razer Goliathus Control) ili od nekog drugog materijala. Odlikuje ih loše klizanje miša, potreba veće sile za pokretanje miša po podlozi i brzo deranje nožica miša.

Meni su se, po mom iskustvu, kao najbolje pokazale Glide/accuracy odnosno speed podloge od tkanine. Povoljne su, udobne su i miš sasvim dobro krizi a večina senzora prati bez problema.

S dobrom podlogom (minimalno SteelSeries QCK) je puno bolje engo bez. I Zdravije.

Edit: obična SteelSeries QCK dođe nekih 65 Kn. Bez problema služi godinama. I lako se održava.

One za 5-10-15 Kn bježe po stolu, nemaju odgovarajuća svojstva površine po kojoj kliže miš te naravno - raspadnu se brzo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 14:21 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Lol prijatelju, okani se ćorava posla, naglabaš jednu sa brda jednu sa dola... kako nitko ne kupuje takve podloge, evo ovde barem 70% forumasa koristi podlogu skuplju od 100 kn

13 godina
protjeran

mislio sam na svoje frendove, LOL!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mislio sam na svoje frendove, LOL!

Ako su ti frendovi njubare, ti budi prvi koji će biti pro xD.

Kad vide kod tebe kako OK podloga valja htjet će i oni imati. A ti ćeš se fino naslađivati kao prvi. :D

13 godina
protjeran

Moji frendovi se hvale kako idu na informatiku,pro gameri....Jedan igra na 1.8 ghz,drugi za Nvidiu 8400gs kaže da je gaming grafa ''GTX'',a kad dodjes kod njih,igraju Cod2 sa cheatovima,a o softveru i hardveru ne znaju ništa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Logitech i Razer nisu najkvalitetniji proizvodjaci opreme :)

Sama izrada, npr SteelSeries je jednu (ako ne i vise) stepenica iznad.

Evo, kad smo to rjesili, idemo dalje.

Ja sam kupovao preiferiju, dosta citao i tome i na kraju sam uzeo SVE od Logitecha.

Zasto, poslije onog sto sam napisao gore?

Kombinacija prijasnjih iskustva, mogucnost drivera, dizajn, i mogucnost isprobavanja prije kupnje.

Kad sam isprobavao, odlucivao sam izmedju Razera i Logitecha.

I onda sam u pravo (krivo) vrijeme upao na prvo mjesto.

Dodjem ja u Links bas u trenutak kako se dva prodavaca razgovaraju kako vise nece nekome preporuciti Razer Lycosu i Razer slusalice, (ne sjecam se modela, mislim da je Megalodon) jer su imali desetak vracenih primjeraka s tvornickim greskama, sto je malo, ali je ipak puno za tu cjenovnu klasu opreme.

U isto vrijeme ni jedna Logitech tipkovnica G110 i G510 nije vracena, ni niti jedna od slusalica.

E sad, mozda greska u toj seriji, mozda sam upao u krivo vrijeme, mozda su placeni da reklamiraju Logitech.. ne znam.

Ja sam imao jako ugodna iskustva s Logitechom, pa mi je ovo bila tocka na i da nastavim s njim.

I na kraju sam uzeo:

Tipkovnica: Logitech Gaming Keyboard G510

Miš: Logitech G700

Slušalice: Logitech G35

Zvučnici: Logitech X-530

Sve novo preko oglasnika, za 100-350 manje cijene od novih u ducanu {#}

Kupovao sam 4 mjeseca pa sam imao vremena gledati oglase.

Nadam se da sam bar malo pomogao!

Sorry zbog dugackog teksta!

Pozdrav!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 14:42 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Logitech i Razer nisu najkvalitetniji proizvodjaci opreme :)

Sama izrada, npr SteelSeries je jednu (ako ne i vise) stepenica iznad.

Evo, kad smo to rjesili, idemo dalje.

Ja sam kupovao preiferiju, dosta citao i tome i na kraju sam uzeo SVE od Logitecha.

Zasto, poslije onog sto sam napisao gore?

Kombinacija prijasnjih iskustva, mogucnost drivera, dizajn, i mogucnost isprobavanja prije kupnje.

Kad sam isprobavao, odlucivao sam izmedju Razera i Logitecha.

I onda sam u pravo (krivo) vrijeme upao na prvo mjesto.

Dodjem ja u Links bas u trenutak kako se dva prodavaca razgovaraju kako vise nece nekome preporuciti Razer Lycosu i Razer slusalice, (ne sjecam se modela, mislim da je Megalodon) jer su imali desetak vracenih primjeraka s tvornickim greskama, sto je malo, ali je ipak puno za tu cjenovnu klasu opreme.

U isto vrijeme ni jedna Logitech tipkovnica G110 i G510 nije vracena, ni niti jedna od slusalica.

E sad, mozda greska u toj seriji, mozda sam upao u krivo vrijeme, mozda su placeni da reklamiraju Logitech.. ne znam.

Ja sam imao jako ugodna iskustva s Logitechom, pa mi je ovo bila tocka na i da nastavim s njim.

I na kraju sam uzeo:

Tipkovnica: Logitech Gaming Keyboard G510

Miš: Logitech G700

Slušalice: Logitech G35

Zvučnici: Logitech X-530

Sve novo preko oglasnika, za 100-350 manje cijene od novih u ducanu  {#}

Kupovao sam 4 mjeseca pa sam imao vremena gledati oglase.

Nadam se da sam bar malo pomogao!

Sorry zbog dugackog teksta!

Pozdrav!

''Prati autora'' :) To sam očekivao,za Razerove greške,10 komada u jednom dućanu je ipak previše.Sviđa mi se tvoj izbor a i ta kupnja ''jedno po jedno'' :)

14 godina

''Prati autora'' :) To sam očekivao,za Razerove greške,10 komada u jednom dućanu je ipak previše.Sviđa mi se tvoj izbor a i ta kupnja ''jedno po jedno'' :)

:)

Al nemoj ni tako olako shvatiti ovo sto sam napisao.

Links je ogroman ducan, po cijeloj Hrvatskoj imaju ducancice u svakom drugom gradu :)

I ako je bilo 7-8 neispravnih komada u svim ducanima zajedno.. a, dogodi se. :)

Sigurno se na forumu moze javiti 100-tinjak ljudi koji se prezadovoljni Razerom, i nikad nece pomisliti ni na sto drugo.

Sigurno ima i onih koje je Logitech tako razocarao da su postali alergicni na njihovu opremu :)

Samo sam napisao svoje misljenje jer sam bio u istoj situcaiji kao i ti, al poslusaj i druga misljenja, pa napravi nekakvu kombinaciju.

P.S. ja trazim staru potrganu G510 tipkovnicu, jer u planu imam urezivati nasa slova u tipke, da nebudu samo naljepljena nego da svijetle.

A ne zelim se "igrati" sa svojom novom tipkovnicom ;)

Pa ako netko ima nek se javi :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 15:00 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan

Evo ja koristim razerovu za 170 Kn al to ne znači da ti moraš dati toliko za podloogu inače podloga je zakon kad primem za nju mogu pomaknuti cijeli stol bez problema podloga si niti ne pomakne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 16:51 (WrongType).
13 godina
protjeran

Što mislite o g15?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Miš ROCCAT Kone Plus - 579kn

Slušalice PLANTRONICS GameCom 780 - 589kn

Tipkovnica ROCCAT Isku - 699kn

UKUPNO: 1 867kn

Podloga bilo koja iznad 100kn, u zvučnike neznam

0 0 hvala 0
15 godina

Što mislite o g15?

Ja ju imam tj. 2. verziju ( narancasto osvijetljenje ) i zadovoljan sam s njom ! Sviđa mi se ekran i prilicno mi je koristan - tu i tamo pogledam temp. grafe , proca , sat ...! G tipke također koristim , USB mi sluzi za ukopcavanje G35 headseta ! Jedino me smeta sto nisu osvijetljena hrvatska slova , a ostalo mi je sve super ! Imam ju oko 2.5 god. i nijedna tipka nije izlizana !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice