Nesposoban usposobit logitech x530 5.1 zvucnike

poruka: 15
|
čitano: 3.624
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

odmah velim,vjerojatno sam samo glup.

ustekani u struju su,svi sateliti su spojeni po bojama. sa prednjeg desnog sva tri ona kablica ustekana prema bojama, ne radi nista. kad ustekavam,cuje se sum i to jw to.

mislil sam da je riknulo to iza di se usteka,ali slusalice rade,sa tog iza i sa prednjeg za ustekat na kucistu ali i ne sa zvucnika kad su spojeni i one ustekane u zvucnik.

dal se treba di u winsima 7 kaj prebacit na 5.1 ili sta...

spamam jer mi je hica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

idi u sound options u control panelu i tamo imaš configure ono što ti je uštekano.

Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/problem-51-zvukom-win7/94548.aspx

skinul taj realtek hd audio manager. ne dozivljava mi side pair ali ak denem na 7.1 rade svi. to mi je za sad dosta,ak ko zna u cemu je problem,nek napise. sve sam stavil na 7.1 jer na 5.1 nisu sljakali prednji lijevi i desni znaci,bez obzira koju kombinaciju kvacica stavil(tako je,kombinacija kvacica a ne "znam sto radim" klikanje)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 18:47 (phnx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ajme.

kad testiram,cuju se tonovi. na 5.1 sa straznja dva i suba,a na 7.1 sa svih. ne prepoznaje taj side pair. isto je na tom realtek manageru i na win7 controli zvuka. cuju se tonovi ali nema zvuka nigdje drugdje,nit u media playeru,gom playeru,na jubitu,igrama..nigdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vrlo sličnu stvar sam imao i ja nedavno (2.1 sistem)...Izgubio sam dosta vremena dok je proradilo. Taj problem mi se pojavio nakon ponovne instalacije windowsa. Ispalo je da je problem bio u matičnoj ploči i driverima za zvuk. Skinuo ih i sve je radilo kako spada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

upucat cu se.

ne radi zvuk kad gledam jubito al radi na media playeru. ne rade prednji lijevi i desni.

u realteku je poklikano na 5.1 sve osim side pair koji ne mogu, te speaker fill

driveri su skinuti...mislim,to realtek nesto od 50mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odi na stranice proizvođača tvoje matične ploče, pronađi svoj model, i skini sve drivere koji imaju veze s zvukom...Instaliraj i resetiraj pc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nesposoban usposobit logitech x530 5.1 zvucnik
Riker kaže...

Odi na stranice proizvođača tvoje matične ploče, pronađi svoj model, i skini sve drivere koji imaju veze s zvukom...Instaliraj i resetiraj pc.

Meni audio driver ima 97mb ,no dobro valjda to ovisi od matične do matične.
Probaj reinstalirati drivere.

Osobno već 6 god. imam X-530 i rade skroz savršeno,a svako malo ih razmontiram i promijenim položaj jer često mjenjam položaj sobe.

Moram reći da nikad nisam doživio ovu vrstu problema,jedino što sam doživio je to što ne puštaju zvuk na zadnje zvučnike,al dobro i to sam riješio - Speaker fill. 

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
14 godina
neaktivan
momci imam slican problem kao autor ovoga gori navedenog pa da ne otvaram novu temu. Ovako prekjucer sam kupio Z506 5.1 logitech zvucnike i kad igram igrice ili koristim druge audio video programe imam samo 2.1 zvuk iako na testu imam pravilno imam 5.1 pa ako itko moze pomoc... Hvala unaprijed
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
momci imam slican problem kao autor ovoga gori navedenog pa da ne otvaram novu temu. Ovako prekjucer sam kupio Z506 5.1 logitech zvucnike i kad igram igrice ili koristim druge audio video programe imam samo 2.1 zvuk iako na testu imam pravilno imam 5.1 pa ako itko moze pomoc... Hvala unaprijed

Jesi uključio opciju Speaker Fill u Realtek HD Manageru ?

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
14 godina
neaktivan
jesam koliko se sjecam... Bemti sad nisam uz komp... Sutra ujutro kad dodjem s posla provjerit cu jos jednom. Jer mi nije jasno kako na testu radi a u programima ne.
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
jesam koliko se sjecam... Bemti sad nisam uz komp... Sutra ujutro kad dodjem s posla provjerit cu jos jednom. Jer mi nije jasno kako na testu radi a u programima ne.

Uključi tu opciju,to je meni pomoglo.

14 godina
neaktivan
@hvala pomoglo mi je :)
13 godina
neaktivan

Dobar dan imam problema sa svojim logitech x530 5.1 zvučnicima,nešto me zeza uglavnom radilo je sve u redu ali sada nece raditi 3 zvučnika a kada njih spojim u ovaj port u kojima ovi rade i oni rade znaci da je u subwooferu nešto otišlo kada je sa zvučnicima u redu jel zna tko šta da napravim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da, crkli su izlazi na subwooferu. Ako si vješt oko toga probaj otvorit sub tj.onu ploču na kojoj su izlazi pa vidi da nije šta izgorilo unutra. Ako neznaš onda odnesi nekom majstoru, naravno ako imaš garanciju onda nosi.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice