Imam logitech x-530 zvučnike i ne rade mi svi, rade samo 3. Sjećam se da sam prije nekako upio napraviti da mi svi rade ali samo u media playeru ali sam zaboravio kako. Zna li itko?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam logitech x-530 zvučnike i ne rade mi svi, rade samo 3. Sjećam se da sam prije nekako upio napraviti da mi svi rade ali samo u media playeru ali sam zaboravio kako. Zna li itko?
Si uključio 5.1 zvuk u windowsima
Tražio sam ali neznam gdje (win 7 u pitanju)
Tražio sam ali neznam gdje (win 7 u pitanju)
desna tipka dolje na zvučnik kod sata pa na playback devices onad pod speakers configure i tu odabereš 5.1, ili ako imaš soft od zvučne onda tamo.
Opet ne rade...
Kad ih tamo testiram svi normalno rade ali kad slušam mp3-ice ili gledam filmove samo dva rade...
pojedini programi kod instalacije traže da im se kaže koji zvučni sistem imaš na kompu...
da nisi tamo postavio stereo desktop zvučnike tj. ostvio to po defoltu ?
ako ti je u win postavljeno 5.1, onda i u tim programima treba biti tako ili da se koristi audio izlaz defolt kao u windowsima.
Ako ti na testu rade to nije čudno jer ti se 5.1 u muzici jako rijetko pale... ako očeš svih 6 iskoristit full kupi 2 chinch -- 3,5mm i spoji prek adaptera kojeg si dobio uz zvučnike.
Svi ti zvučnici rade, i svi su dobro spojeni, samo MP3-ice su ti u stereo formatu i zato rade samo prednja dva zvučnika i sub!?
EDIT: Uključi virtualizaciju zvuka u postavka zvuk, i iće i MP3-ice na sve zvučnike, samo će zvuk bit vjerojatno za neslušat (na ostala 2 zvučnika - back)!?