Koje su po vama najbolje slusalice a da se mogu prikljucit na televizor ne moraju imat mikrofon ali se moraju moc prikljucit na tv htio bih da budu ugodne da imaju zastitu od buke (da necujem ostale kako brbljaju) itd i da ne budu bezicne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja mislim da su najbolje logitech g 35 a sad nisam siguran ako se mogu prikljuciti na tv ako ne imas adaptere
mislim da se nemogu prikljucit jer s njima dolaze i driveri a imaju samo usb tako da vrlo vjerojatno nista od toga
Sennheiser slušalice kud ćeš bolje, do koje cijene ciljaš ?
Ma uzmeš: RAZER Megalodon 7.1
I brate miran si "cjeli svoj život".
***samo za komp
Ma uzmeš: RAZER Megalodon 7.1
I brate miran si "cjeli svoj život".
***samo za komp
Po kvaliteti zvuka, Sennheiser ga pojede za doručak.
Kad se govori o audiofilskim slusalicama(headphones), Razer i Logitech se nemaju sta spominjati.
pa platio bih max do 900kn ali niti lipu vise ali gdje ih ima kupit gleda sam im web i svidaju mi se(koje modele mi preporucujete htia bih da budu kvalitetene da budu preko uha ono da je onaj jastuk oko uha a da uhu upadne ako me razumijete i da imaju ponistivac okolnih zvukova i da budu zicne)
gleda sam i razer i logitech ali su samo za komp
pa platio bih nekih 600-700 kn sad ako su te nesta malol skuple nema veze nego di ima kupit te
Eto,
pa platio bih max do 1000kn ali niti lipu vise ali gdje ih ima kupit gleda sam im web i svidaju mi se
Probraj Grado R60i - odlicne slusalice i daleko su ispod 1000 kn.
hd555 su mi se dopale zapravo one i hd 650 fala
hd555 su mi se dopale zapravo one i hd 650 fala
Cijena tog modela je 2500kn.
Pogledaj si na www.bojezvuka.hr