Nadogradnja subwoofera.......

poruka: 4
|
čitano: 757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

ja imam sabwoofer od 30w i dva satelita od 15w.....i sad mene zanima jel mogu u sabwoofer stavit npr 50-100w.......i jel mogu u satelite stavit npr 25w.....kako bi to radilo......jel bi možda pregorio napajanje od sabwoofera ili kaj.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja subwoofera.......
renoboXX kaže...

ja imam sabwoofer od 30w i dva satelita od 15w.....i sad mene zanima jel mogu u sabwoofer stavit npr 50-100w.......i jel mogu u satelite stavit npr 25w.....kako bi to radilo......jel bi možda pregorio napajanje od sabwoofera ili kaj.......

nebi pregorilo ali se nebi ni jako culo

kad imas na subwooferu dva izlaza od po 15w mozes prikljuciti jedan zvucnik na oba ta i tako dobijes 30w

ispravite me ako grijesim

15 godina
protjeran

jel bi bolo jeftinije da kupim jaće zvučnike za komp ii da kupim liniju neku dobru i spoojim liniju na komp......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovisi. Nađi negdje ispravne Z-2300 i uživaj :)

Btw što si pitao za nadogradnju. Ti zvučnici su jako mali i ne samo da je teško naći neki da paše i da trpi više nego je totalno neisplativo jer ćeš koristiti isto pojačalo (dakle efektivno, nećeš iskoristiti to što oni mogu trpiti više snage jer snagu daje pojačalo, a zvučnik ju samo "trpi") i jer je ta kutija namjenjena baš tim zvučnicima i neki drugi možda neće dobro raditi u njoj.

A kad bi ostavio iste zvučnike (drivere), a nadogradio pojačalo bi mogao dobiti nešto na kvaliteti pri većim glasnoćama ali i šansu da lakše spržiš zvučnike. A i to je također totalno neisplativo jer novo, bolje i jače pojačalo vjerojatno košta više nego ti zvučnici.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice