Mouse_The X Files

poruka: 4
|
čitano: 1.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mouse_The X Files
pitanje

Pozdrav;

imam jedan "huge" problem i rjesenje se ne nazire (niti blizu). Naime, radi se o mišu koji je potpuno neaktivan nakon podizanja windowsa (xp-professional). Miš je žično spojen preko USB-a. Preciznije rečeno, nije u potpunosti neaktivan jer se on nesmetano kreće po ekranu i "desni click" odrađuje svoju funkciju; BUT zato lijevi click ne daje nikakve znakove života. Budući da ovaj problem kod mene egzistira već duže vrijeme; nekako sam uspjela ući u štos i pronasla trik da s komandom Alt+Tab (prelaskom s jednog prozora na drugi) uspijem taj "lijevi click" kratkotrajno aktivirati, ali on opet nakon nekog vremena smrzne. I onda ja ponovim postupak s Alt+Tab i opet ga ozivim, i taj ciklus se odvija jos x-puta, zapravo to je jedini nacin za rad s misem. "By the way", sve sam pokusala; restartam računalo, situacija opet ista; reinstaliram windowse, problem i dalje ostaje....   

Svaki komentar je dobro dosao i unaprijed zahvaljujem :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mouse_The X Files

kad se to pocelo dogadat? mozda instalacija novih drivera pomogne...

16 godina
neaktivan
Mouse_The X Files
autorov komentar

Da, ali imam onaj najobicniji Logitechov model misa.??? Ostale drajvere z akoje sam smatrala da bi igrali ulogu u tome sam nanovo instalirala, ali nista.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mouse_The X Files

pa i najobicniji misevi trebaju drivere za rad. pogledaj jel se tu nalazi tvoj mis, ako da skini drivere za njega.

link: http://www.logitech.com/index.cfm/398/&countryid=1009&languageid=1

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice