Molim pomoć

poruka: 7
|
čitano: 1.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hardverski dodatak i eventualno postojanje istog?
pitanje

Dobar dan, cijenjeni Bugovi forumaši. Obraćam vam se u nadi da mi možete pomoći, ili barem razjasniti određenu nedoumicu.

Moje pitanje je sljedeće: da li postoji neki hardverski dodatak(adapter, konvertor, što li) koji bi omogućio korištenje Sony-evog kontrolera(Dual Shock II, za PlayStation 2) kao običnog računarskog igraćeg kontrolera? Također, ako i postoji takva spravica, da li nastaju kakvi problemi sa kompatibilnošću, u svim igrama, samo nekim i sl.? Konkretno, zanima me da li bih bez problema mogao igrati nadolazeći PES2009(tj., to ne možete znati jer još nije izašao, ali da li je moglo sa prošlim, 2008?)?

Cijenio bih i ako biste me mogli uputiti na radnje u kojima bih mogao naći takav komadić hardvera(uz, možda, navedenu i okvirnu cijenu?). Pretpostavljam da ćete uglavnom preporučivati zagrebačke trgovine, ali ako neko možda zna ima li nečeg takvog i u Sarajevu, bio bih izuzetno zahvalan.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hardverski dodatak i eventualno postojanje ist
johann cruyff kaže...

Dobar dan, cijenjeni Bugovi forumaši. Obraćam vam se u nadi da mi možete pomoći, ili barem razjasniti određenu nedoumicu.

Moje pitanje je sljedeće: da li postoji neki hardverski dodatak(adapter, konvertor, što li) koji bi omogućio korištenje Sony-evog kontrolera(Dual Shock II, za PlayStation 2) kao običnog računarskog igraćeg kontrolera? Također, ako i postoji takva spravica, da li nastaju kakvi problemi sa kompatibilnošću, u svim igrama, samo nekim i sl.? Konkretno, zanima me da li bih bez problema mogao igrati nadolazeći PES2009(tj., to ne možete znati jer još nije izašao, ali da li je moglo sa prošlim, 2008?)?

Cijenio bih i ako biste me mogli uputiti na radnje u kojima bih mogao naći takav komadić hardvera(uz, možda, navedenu i okvirnu cijenu?). Pretpostavljam da ćete uglavnom preporučivati zagrebačke trgovine, ali ako neko možda zna ima li nečeg takvog i u Sarajevu, bio bih izuzetno zahvalan.

Hvala unaprijed.

Koliko znam, ne postoji, ali kojih 70 kn ti košta gamepad, koji može i na PS2, i na PC, a ima oblik gamepada za PS.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
Molim pomoć
prihvaćeno rješenje

Postoji..bilo ih je u chipotec-i.mislim da je doslo oko 28kn..znaci konverter iz tog ps2 adaptera u usb..to je bilo prije otprilike 2mjeseca..tako da mislim da jos uvijek ih imaju

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim pomoć
autorov komentar

Manje-više poznajem tržište igraćih dodataka, pa znam da ima takvih imitacija PS-ovih kontrolera, to mi je i bila sljedeća opcija. Međutim, ovo za Chipoteku zvuči odlično i vrlo ohrabrujuće, nadam se da ću uskoro u Zagreb...

Hvala još jednom.

0 0 hvala 0
17 godina
Molim pomoć

postoji i ja to iman...kupia san u emmezete i dode oko 20-30 kn

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Molim pomoć

eo ja ti iman upravo ovakav

quattro-com.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=165&category_id=34&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=64&vmcchk=1&Itemid=64

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 18:15 (jojo_surf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Molim pomoć

Nešto je pojeftinio... :)

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice