Miš,problemi i pokušaj popravka...

poruka: 7
|
čitano: 5.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Miš je optički...Znači imam problema sa klikanjem na tom mišu,nekada se dogodi da on ono šta sam jednom kliknuo prepozna kao dva klika a nekada uopće ne vidi da sam kliknuo pa moram jače stisnut.Također ako stisnem tipku miša malo vie prema sredini onda je veća šansa da će mi prepoznati da sam kliknuo(tj.onda radi bolje).To sve do sada vrijedi za obje tipke miša.Kotačić radi normalno.

To je jedan vrlo rijedak MSI-ov mini miš,i uz to je još jako lagan a to mi se sve sviđa i vjrujem da nemogu tako lagano naći sličan miš i općenito sam do sada bio prezadovoljan sa njime.Star je kakve 3-4 godine.I zbog gore navedenih razloga ja bih ga obavezno htio pokušati prvo popraviti?Šta god vam padne na pamet molim vas javite mi.

Vidim izvana da ima nečistoća,dali bi bilo korisno da ga rastavim i počistim te nečistoće?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vrijedi probati!

Skup neki miš?

Stisni HVALA, nije teško...a i TU može :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Miš,problemi i pokušaj popravka...
nul-3 kaže...

Vrijedi probati!

Skup neki miš?

Ma nije skup,ali nemogu nači slične miševe u trgovinama pa mi je pomalo nezamjenjiv.

edit:ako nešta zeznem imam rezervni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 11:28 (g12356).
14 godina
neaktivan

Kad otvaras mis, pripazi da ne unistis teflonske nozice.

Inace, ne vjerujem da ce cistcenje unutrasnjosti misa od prasine pomoci...

Otisli su ti mikroprekidaci na misu, potrebno ih je zamijeniti. Nove mozes kupiti u chipoteci ili izvuci iz nekog drugog miša.

Ako nemas iskustva s lemilicom, odnesi lokalnom RTV serviseru koji ce ti to napraviti za 20-50kn...

www.dreamteh.com
15 godina
neaktivan
DreamTeh kaže...

Kad otvaras mis, pripazi da ne unistis teflonske nozice.

Inace, ne vjerujem da ce cistcenje unutrasnjosti misa od prasine pomoci...

Otisli su ti mikroprekidaci na misu, potrebno ih je zamijeniti. Nove mozes kupiti u chipoteci ili izvuci iz nekog drugog miša.

Ako nemas iskustva s lemilicom, odnesi lokalnom RTV serviseru koji ce ti to napraviti za 20-50kn...

Sada kada sam ga složio(ili ne) mi se pri uključenju pali donja led dioda,ali se odamh ugasi.Ne moram reći da ga operativni sustav ne vidi.Pokušao sam instalirati njegove drivere i ništa.Dali je to simptom uništenja tih nožica ako sam ih uništio?

Jednom šarafu sam zaboravio mjesto ali je konstrukcija miša i dalje stabilna(jednostavno mu nemogu nači rupu).

Sa lemilicom imam mnogo iskustva ali nemam lemilicu.Planiram ga odnesti svom bivšem instruktoru.

Sada koristim jedan glomazni rezervni stari kuglični žuti(nekada davno bijeli) Microsoftov miš koji ima stepeničasti kotačić...I naravno ps/2 utor.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 14:09 (g12356).
14 godina
neaktivan

Provjeri da li su USB kablovi dobro spojeni u samom misu.

Nozice nemaju nikakav efekt na samu ispravnost miša, samo neces moc mis više onako glatko vuci po podlozi.

Obicno se sarafi nalaze ispod teflonskih nožica.

www.dreamteh.com
15 godina
neaktivan

-Ponovo smo ga uštekali i radi...Nije ama baš ništa oko toga učinjeno.Sam je proradio.
-Više mi ne zaboravlja klikove-pazite,to je bilo zato što sam prebrzo clickao(ninja skillz) pa sam samo u CP-u morao namjestiti brzinu dvoklika,i jednostavno sam ju stavio na maximum.
-Još mi nije jedan clic prepoznao kao dva zasada,ako bude javit ću...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice