Misljenje za printer - LaserJet Pro M477fdw

poruka: 2
|
čitano: 704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav svima,
U potrazi sam  za novim laserskim color printerom (do recimo 4.000 kn)

Definirani zahtjevi su:
-   Duplex print
-   ADF Duplex sken (vrlo vazno!)
-   Kopirka
-    WiFi

-   Mogucnost korištenja zamjenskih tonera

-    Povoljan i brz ispis?

Trenutno gledam HP LaserJet Pro M477fdw CF379A, za kojeg mislim da ima sve navedeno.
http://www8.hp.com/hr/hr/products/printers/product-detail.html?oid=7257107#!tab=specs

Namjena je koristenje u malom uredu - 2 osobe za sada. Recimo 100 stranica tjedno, znaci nista pretjerano. Vecina posla ce biti printanje crno bijelog teksta plus skeniranje, te print kojeg grafa u boji. Fax nije potreban.

Cuo sam da HP s updateom firmware-a blokira koristenje zamjenskih tonera. Hoce li to biti problem? Postoji li opcija koja ce omoguciti koristenje zamjenskih tonera?

Postoji li mozda dobra alternativa navedenom printeru, da udovoljava zahtjevima, a da je moguce bez problema koristiti zamjenske tonere?

Hvala unaprijed,

Igor

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima ti u zg obrt "smokva zelena" koji u originalne uloške HP-a (doneseš ih tam i dobiš pune odmah natrag) puni njihov toner (certificirano od HP-a) a za 3x manju lovu. dakle, nemaš brige. ja to rabim uredno za 2605 dtn i sve šljaka k'o podmazano. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice