Miš vs. trackball

poruka: 11
|
čitano: 5.539
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Miš vs. trackball

što je bolje? miš ili trackball? koje su prednosti, a koje nedostaci i jednog i drugog? koji je bolji za gaming, koji za profi rad? jel koristi uopće tko bilo kakav trackball?

ajmo malo o tome. mislim da se ovdje na forumu rijeko čuje pojam trackball

možda netko i ne zna što je trackball...

Bubamara na steroidima.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 17:38 (jurluk).

0 0 hvala 0
17 godina
Miš vs. trackball

Mislim da je trackball za profice(i ostale) koji rade u 3d,2d programima za modeliranje,montazu videa itd.Za gaming normalno misevi.Jednom sam isprobao trackball od Logitecha i mislim da je puno lakse njime nego misem nesto radit u 3d(primjer jer samo sam to isprobao).Ne izgubis se lako kao sto to mozes misem.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 0:05 (ukay1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Miš vs. trackball

Igranje na trackballu je praktički nemoguće... Ako se hoćeš naglo okrenuti (npr. u nekom fps-u), treba ti cijela vječnost... Za igranje nema do pravog miša...

A za profi rad, pogotovo 3D trackball je 100 puta bolji od miša... S mišem ne možeš baš tako dobro naciljati pixel kao s trackballom...

17 godina
odjavljen
Miš vs. trackball

Trackball je veoma dobra stvar u profi radu... al slazem se da nebi mogao bas nesto zamislit igrat na njemu pravo... nekako nije isti osjecaj kao kad imam mis u ruci... al mozda je i to sve i stvar navike

0 0 hvala 0
17 godina
Miš vs. trackball

Znam da ima ljudi kaj wowaju na trackball, i hvale ga. Al eto nikad nisam probal. Di to ima kod nas uopće?

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš vs. trackball

skoro u svakom ducanu informatickom opremom

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Miš vs. trackball

Pa ja ih baš i nisam videl. gledam sad na links, ve-mil i hg-spot i nema.

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 1:09 (Zoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zoki kaže...

Pa ja ih baš i nisam videl. gledam sad na links, ve-mil i hg-spot i nema.

također sam i ja tražio, i nema ih baš...

slaba ponuda

Bubamara na steroidima.
17 godina
Miš vs. trackball

A ajde bar nešto, ja već mislio nemoguća misijaCool

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš vs. trackball

Prijatelj mi ima trackball i kaže da je oduševljen sa njime. Bavi se crtanjem, dizajnomn i tim stvarima i u tim poslovima mu je od velike pomoći. Za ostale stvari koristi podlogu osjetljivu na dodir koja predstavlja ekran i onda po toj podlozi ide sa olovkom kao da je miš

www.download.hr - Hrvatski Download Portal - Programi, Igre, Titlovi, Online Igre , Forum

0 0 hvala 0
16 godina

Trackball je namjenjen za ljude koji nemaju prostora na stolu...koristi se tako da prstom okrečeš onu kuglicu, bez micanja cijelog trackballa.Nije namjenjen za igre jer nije brz i precizan, posebno za FPS-ove.Miš je po meni bolja soluicija jer manje košta, brži je i precizniji (JA UGLAVNOM IGRAM FPS-ove.) , no kao što rekoh ako nemaš prostora i neigraš igre uzmi trackball.

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice