Miš trokaje

poruka: 5
|
čitano: 1.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Miš trokaje

U zadnje vrijeme mi je lijeva tipka miša poćela zezat. Malo radi malo ne. Znaći klknem negdi i on neće da otvori to, i onda moram stisnit par puta dok ne otvori to...

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Miš trokaje
joze kaže...

U zadnje vrijeme mi je lijeva tipka miša poćela zezat. Malo radi malo ne. Znaći klknem negdi i on neće da otvori to, i onda moram stisnit par puta dok ne otvori to...

Pa izlizala se je od silnih klikanja vrijeme ti je za novi miš (savjet: manje igrat FPS-ove)

Random chance seems to have operated in our favor.
15 godina
neaktivan
Miš trokaje

Ili otvori mis i vidi da se nije zaprljao od prasine i jos cudnih stvari...Smijeh

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spock kaže...
joze kaže...

Pa izlizala se je od silnih klikanja vrijeme ti je za novi miš (savjet: manje igrat FPS-ove)

He He imam dva miša koja kad se jednom klikne lijeva tipka višestruko reagiraju na klikanje 2-3 puta. 

Sindrom CoD2 i CoD4...Belji se

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
Spock kaže...
joze kaže...

He He imam dva miša koja kad se jednom klikne lijeva tipka višestruko reagiraju na klikanje 2-3 puta. 

Sindrom CoD2 i CoD4...Belji se

Najbolje rješenje je na garanciju

http://gtabalkan.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice