kao što i sam naslov govori tipkovnica i miš mi svijetle tj. imaju napon čak i kad je komp potpuno ugašen
obje komponente su PS/2
zašto svijetle??
kao što i sam naslov govori tipkovnica i miš mi svijetle tj. imaju napon čak i kad je komp potpuno ugašen
obje komponente su PS/2
zašto svijetle??
obje komponente su PS/2
zašto svijetle??
Ja sam imao sličan problem na staroj matičnoj ploči ASROCK 775 Dual-VSTA.
Caka je bila u jednom jumperu iznad procesora koji sam premjestio na druga dva pina i problem je riješen.
To je bilo davno, a problem sam riješio uz pomoć Manuala koji sam dobio uz matičnu ploču u kojem je pisalo zašto služi taj jumper.
ma i ja isto imam AsRock ali "P55 pro"
molim te ako možeš malo detaljnije objasniti koje jumpere treba dirati
hvala
Isti slučaj i kod mene, idem kopati po matičnoj i manualu.
ajd pa javi ako nešto nađeš
ma i ja isto imam AsRock ali "P55 pro"
molim te ako možeš malo detaljnije objasniti koje jumpere treba dirati
hvala
Davno sam uploadao slike na forum pa evo ti link da vidiš o kojem se jumperu radi (PS2-USB).
Gledaj 5-tu sliku po redu.
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/dali-dovoljno-400w-napajanje/8318.aspx?page=0&jumpto=204988&sort=asc&view=flat
Izgleda da to Asrock po defaultu radi, ne znam samo zašto?
Inače imao Asusa, MSI, Biostar, i samo sam na Asrocku to primijetio.
ajd kad smo već kod te glupe matične
znam da je off topic ali u uputstvima od matične piše mi da se RAM ( imam jedan keks od 2GB 1600 MHz) stavlja na B1 utor, kao on je primarni
pitanje: pošto je B1 sasvim na kraju matične i malo mi smeta za kablove od harda i DVD-a da li se on može premjestiti možda na A1 ili neki drugi slot a da radi isto tako kvalitetno.
thx
Mislim da neće biti problema, a ništa te ne košta da premjestiš u bilo koji utor pa da vidiš.