Miš za profesionalnog software developera

poruka: 7
|
čitano: 3.541
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, ljudi

Inače sam programer i došao sam na novo radno mjesto gdje su mi dali nekakav jeftini, korišteni miš.

Iako nisam razmažen namjeravam uzeti novi miš zbog ugodnijeg rada - ipak tu provodim minimalno 8h dnevno.

U Elipsa su mi preporučili Sharkoon Drakonia (http://www.sharkoon.com/?q=en/content/drakonia-black).

Molim vas preporuke za sljedeći tip miša:

• mora biti velik, obavezno - cijele dane visim na kompu, nekada i prekovremene, a imam velike šake pošto sam visok
  • treba biti kvalitetan - cijena ne mora biti niska
  • nisu mi bitne gaming performanse - kao što rekoh, namjena je za programiranje
  • bilo bi dobro da nije neka skromna verzija po pitanju funkcionalnosti (npr. ima back/forward button) - dakle, ne samo left/right click i scroll wheel

Hvala na pomoći

Mislim da bi ovo moglo biti zaniljivo svima koji žele kupiti kvalitetan miš za rad, a ne gaming.

Pozdrav

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Logitech G700s, ergonomski oblik, pregršt tipki, bežićni  600kn

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=g700s

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 22:35 (peroko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Miš za profesionalnog software developera
Stay_On_These_roads kaže...

Pozdrav, ljudi

Inače sam programer i došao sam na novo radno mjesto gdje su mi dali nekakav jeftini, korišteni miš.

Iako nisam razmažen namjeravam uzeti novi miš zbog ugodnijeg rada - ipak tu provodim minimalno 8h dnevno.

U Elipsa su mi preporučili Sharkoon Drakonia (http://www.sharkoon.com/?q=en/content/drakonia-black).

Molim vas preporuke za sljedeći tip miša:

• mora biti velik, obavezno - cijele dane visim na kompu, nekada i prekovremene, a imam velike šake pošto sam visok
  • treba biti kvalitetan - cijena ne mora biti niska
  • nisu mi bitne gaming performanse - kao što rekoh, namjena je za programiranje
  • bilo bi dobro da nije neka skromna verzija po pitanju funkcionalnosti (npr. ima back/forward button) - dakle, ne samo left/right click i scroll wheel

Hvala na pomoći

Mislim da bi ovo moglo biti zaniljivo svima koji žele kupiti kvalitetan miš za rad, a ne gaming.

Pozdrav

Opisao si tocno sto zelis: Logitech MX revolution... uzmi, suti i UZIVAJ!

Prije sam imao Logitech G7 i bio sam takodjer presretan

nisam gamer ali gaming misevi su mi se pokazali kao najbolji za rad...

16 godina
odjavljen

Ove iz Elipsa pošalji slobodno tamo gdje im je i mjesto. U Elipsu se kupuje usisavač ženi, električna četkica za zube bratu i električni trimer za sebe. Bilo koji Logitech miš od par desetaka kuna neće napraviti od tebe bogalja a niti lošeg programera, moj glas ide B100, a ako ti se baš bahati pred kolegama koji u pauzama od konzumiranja Facebooka u Excelu nabadaju kakav makro ili VBA uz c/p sa Googla, uzmi M705, bežični miš, sa HyperFast scrolling opcijom, čim napišeš klasu koja se sastoji više od 20-tak linija koda, zahvaljivati ćeš mi do nebesa.

Nema na čemu.

P.S.  Imaš Logija i u bojama, čak i kariranog, ako gađaš teksturu šalice kave ili zelenog čaja na stolu.

Živio

Daklem kako su se kolege složile ili Performance MX, mislim da Revolutiona nema, ili M500 ili M705. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 22:20 (alankish).

0 0 hvala 0
17 godina
peroko kaže...

Logitech G700s, ergonimski oblik 600kn

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=g700s

Taj ili kao opcija B ovaj Func.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
13 godina
alankish kaže...

Ove iz Elipsa pošalji slobodno tamo gdje im je i mjesto. U Elipsu se kupuje usisavač ženi, električna četkica za zube bratu i električni trimer za sebe. Bilo koji Logitech miš od par desetaka kuna neće napraviti od tebe bogalja a niti lošeg programera, moj glas ide B100, a ako ti se baš bahati pred kolegama koji u pauzama od konzumiranja Facebooka u Excelu nabadaju kakav makro ili VBA uz c/p sa Googla, uzmi M705, bežični miš, sa HyperFast scrolling opcijom, čim napišeš klasu koja se sastoji više od 20-tak linija koda, zahvaljivati ćeš mi do nebesa.

Nema na čemu.

P.S.  Imaš Logija i u bojama, čak i kariranog, ako gađaš teksturu šalice kave ili zelenog čaja na stolu.

Živio

Daklem kako su se kolege složile ili Performance MX, mislim da Revolutiona nema, ili M500 ili M705. 

M705 je takodjer odlican mis ali mislim da je pre malenih gabarita s obzirom na zahtjev!

Ja sam si ga zbog tog razloga ostavio za prijenosno racunalo. Osim gabarita nema minusa, samo plusevi :D

17 godina
neaktivan

Iz iskustva, najkvalitetniji miševi su oni za koje se proizvođač usudio navesti trajnost mikroprekidača. Ako ne piše, onda su najjeftiniji i najkraćetrajniji, i uopće nije rijetko da i skupi & razvikani modeli imaju takve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice