Miš problem

poruka: 14
|
čitano: 4.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Miš problem

Dakle ovako, moj brat ima PRESTIGIO PJ-MSO3 .

I mis mu s*eban skroz, bio je uredu, maloprije on meni kaze aj dođi nije nesto uredu miš, i ja gledam desni klik kao samo ono označuje, ljeva tipka je one opcije(svojstva, kao umjesto  desne), ali desnom nemogu nista kliknit nego neako moram cudno tiipkati, nekako cudno skroz.
Napominjem da on ima 2 miša ukljucena, jedan je stari geniusov((shrot) na onom starom utoru, drugi je taj Prestigo na USB utoru, kad sam pokusao radit na tom drugom cas normalno cas nije.

Neznam sta je, nekako sumnjam da je nesto shebano u windowsima, dalje, hm... ako je do misa onda nesto nije uredu s tipkama.

Miš je star oko mjesec dana, recite misljena, damn!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš problem

Pa koliko sam te ja razumio samo su ti se zamijenile funkcije lijeve i desne tipke miša.

otiđi u CP ( Control Panel ) -> Mosue -> Buttons -> i odna odznači ovo "Switch primary and secondary buttons.

Mislim da je to to.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Miš problem
thuglife kaže...

Pa koliko sam te ja razumio samo su ti se zamijenile funkcije lijeve i desne tipke miša.

otiđi u CP ( Control Panel ) -> Mosue -> Buttons -> i odna odznači ovo "Switch primary and secondary buttons.

Mislim da je to to.

ma nije to to, neradi , proba san to odma nije, desni klik mu isto ima svojstva kao i onaj drugi samo se izgasi i upali i kao pocne oznacavat ikone, vidit cu sutra malo bolje nego se mislim od cega ej to zasto nesto mi je tu cudno.

I don't care...
16 godina
neaktivan

Ima dva misa ustekana u jednu masinu? Zasto? To ne moze bit zdravo za komp.

Excuse the phun.
17 godina
Miš problem

Prvo ištekati nepotreban miš.

Drugo instalirati drivere za miš ako se dobiju kakvi i pogledati onda u tom softveru jeli nešto smrdano.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

Prvo ištekati nepotreban miš.

Drugo instalirati drivere za miš ako se dobiju kakvi i pogledati onda u tom softveru jeli nešto smrdano.

e mislim da ej nesto u softwareu, problem je sto mis nema nikakve drivere ni slicno, ma imas an ja pirje cak 3 misa u svom i nisam ima problema, a evo on i nekoristi mis, jer cesto zahebaje, neznam sta cu, kad nema drivere

I don't care...
16 godina
neaktivan

mene samo zanima cemu sluzi vise od jednog misa ustekanog istovremeno, ako nije bed odgovorit. ne svacam racionalan poriv tome.

Excuse the phun.
16 godina
neaktivan
Miš problem

Evo da ne otvaram novu temu imam isto taj mis ali nije problem u njemu meni se instalirala neka igrica i kad se instaliralo pokalao mi se neki problem, neznam sto je pisalo  samo znam da je pisalo nesto u vezi syc datoteke komp ju je izbrisao i sad mi ne radi mis =( Sto da radim...pisalo mi je kod podizanja sustava da ubacim cd od OSa i stisnem repair ali sad vise nista a i nemam cd doma sto da radim ? CD cu dobiti tek drugi tjedan

[url=http://img16.imageshack.us/i/sighx.gif/][img=http://img16.imageshack.us/img16/1065/sighx.th.gif][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Napominjem da on ima 2 miša ukljucena

??

16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Evo da ne otvaram novu temu imam isto taj mis ali nije problem u njemu meni se instalirala neka igrica i kad se instaliralo pokalao mi se neki problem, neznam sto je pisalo  samo znam da je pisalo nesto u vezi syc datoteke komp ju je izbrisao i sad mi ne radi mis =( Sto da radim...pisalo mi je kod podizanja sustava da ubacim cd od OSa i stisnem repair ali sad vise nista a i nemam cd doma sto da radim ? CD cu dobiti tek drugi tjedan

Postoji li neki mouse driver za vistu 64 jer mi komp ne reagira na misa =( i preko mobitela ako upravljam isto nece poaknuti strelicu ? Plač

[url=http://img16.imageshack.us/i/sighx.gif/][img=http://img16.imageshack.us/img16/1065/sighx.th.gif][/url]
16 godina
neaktivan

ne SYC nego sys datoteku mi je obrisal sad nemogu misa pomicati heeelp ima neki program da popravlja,skenira drivere ? hejp Plač Skenirao sam s driver detective programom i nasao je da fali

HID-compliant Mouse driver kak da ga skinem nemrem naći imam vistu 64
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 17:45 (tony THE Noob).
15 godina
Miš problem

imam jedan problem.... imo sam prije i miš i tipkovnicu sa onim ''starim'' di se ustekava... sad sam kupio novo i obadvoje je na usb utor... i sad hocu smanjiti brzinu misa i odem na control panel i hovu pokrenuti ono mouse i nece... isto ni za tipkovnicu.. jel zna neko kako to pokrenuti ili mozda neki durgi nacin kako da smanim brzinu miša???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Miš problem
maxy0 kaže...

imam jedan problem.... imo sam prije i miš i tipkovnicu sa onim ''starim'' di se ustekava... sad sam kupio novo i obadvoje je na usb utor... i sad hocu smanjiti brzinu misa i odem na control panel i hovu pokrenuti ono mouse i nece... isto ni za tipkovnicu.. jel zna neko kako to pokrenuti ili mozda neki durgi nacin kako da smanim brzinu miša???

Kak to misliš - neće? U Control Panelu si, dvaput klikneš na  Mouse  ili  Keyboard  i - što se dogodi? Ništa?

Jesi intalirao drivere za novu tipkovnicu i miša? Imaju možda oni svoje sučelje za podešavanje? Kakvo ti je stanje s tipkovnicom i mišem u Device Manageru? Nemaš nikakve uskličnike? Ako imaš staru tipkovnicu i miša, "obriši" ih.

15 godina
Re: Miš problem
mbaksa kaže...
maxy0 kaže...

Kak to misliš - neće? U Control Panelu si, dvaput klikneš na Mouse ili Keyboard i - što se dogodi? Ništa?

Jesi intalirao drivere za novu tipkovnicu i miša? Imaju možda oni svoje sučelje za podešavanje? Kakvo ti je stanje s tipkovnicom i mišem u Device Manageru? Nemaš nikakve uskličnike? Ako imaš staru tipkovnicu i miša, "obriši" ih.

pa da kliknem dva puta i ne dogodi se nista.. kad sam usteko mis pisalo je dolje u lijevom kutu da su novi driveri nadeni i instalirani... kako da provjerim stanje u Device Manageru

nema veze sad sam tamo prćko po device menageru i naso sam neki link od ''mouse'' buttona sad sam namjestio

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 23:44 (maxy0).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice