Miš-preporuka do 250kn zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.274
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Miš-preporuka do 250kn

Trebam neku dobru preporuku miša do 250kn max. Trenutno imam Ms Industrial X3ME i trebam bolju zamjenu. Prvo sam imao problema s usb-om, odjednom se počeo isključivat (bez obzira u koji ga usb slot uključim) a kasnije je scroll iznenada otišao.. mislio sam da je taj miš best buy za svoje novce i da će trajat godinama ali na kraju ispada da je to obično kratkotrajno kinesko sranje nepoznate marke.

Stoga trebam kvalitetan dugotrajan miš. Prvo sam htio kupit Sharkoon FireGlider ali kasnije sam vidio da i s njim ljudi imaju problema. E sad, izbor pada na drakoniu ili g400 ali nekako mi se ne sviđa njegova jednostavnost. I da, maloprije sam naletio na primamljivu ponudu ( http://www.ebay.com/itm/62006-SteelSeries-World-Warcraft-MMO-Gaming-Mouse-USB-Wired-15-Button-Control-/221141600137 ). Koštao je 100 dolara, sada košta 35 i već ga je kupilo 219 ljudi... valja li šta taj miš? Ako imate kakvih dobrih preporuka slobodno napišite. Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Miš-preporuka do 250kn
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice