Miš i podloga

poruka: 61
|
čitano: 8.483
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Miš i podloga
peroko kaže...

G5 je dobio 36/50 i nije 3 nego 2 godine a ako se ne varam logitech ima isto. Sad si več malo skrenuo s puta , treba uspoređivat miševe po kvaliteti izrade i upotrebljenih dijelova a ne po duljini garancije i popratnoj literaturi. Gle ja imam 5 proizvoda og logitech kod kuče tako da se teško može reči da ih nevolim ali kad sam vidio ona sranja s guljenjem gume s maski G9 i G5 fakat mi nije bilo svejedno koji miš ču kupit. Ak se takve stvari događaju famoznom VELIKOM logitechu onda bi se fakat ljudi trebali zapitati jel vrijede njihovi proizvodi toliko.

Ocigledno nisi upucen. 3 godine kako sam i mislio.

"Your G5 Laser Mouse has a limited warranty for a period of 3 years from the date of purchase."

http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/9963/section/troubleshoot/crid/441/lt_product_id/359/tabs/1,3,2,5/cl/roeu,en/kw/

:)
15 godina
neaktivan
Miš i podloga

Govorio sam o speedlinku

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 13:01 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miš i podloga

Koliko vidim, SpeedLink daje 3 godine jamstva dok uvoznik i Feniks Komjutori daju dvije godine.

To u biti znači 2 godine jamstva u Hrvatskoj + 1 godina jamstva proizvođača ili?

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da s tim da ga ti saljes o svom trosku. Za razliku od logija.

15 godina
neaktivan
Miš i podloga

Uhh velka stvar, za dvije godine bit če novi komp a vjerojatno i novi miš, nesječam se kad sam nekog miša imao dulje od 2 godine, nakon 2 godine korištenja miš je prljav, pohaban i kotačič je skroz izlizan (To se odnosi i na nekoliko Logitech miševa koje sam imao). A gle ako izdrži 2 godine bez kvara izdržat če i tri. Nisam ja neki mrzitelj logitecha mislim da ima super proizvode i support ali mislim da i nije jedini koji jed dobar.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 13:15 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehehe

Ok. Kako zelis. Tvoj novac. Ja smao znam da izmedju logija i no name misa nema dileme. A speed link je no name mis.

15 godina
neaktivan
Miš i podloga

Pa i a4tech je noname pa je njihov xl750bk miš pobrao Bestbuy titulu u Bugovom testu u prvom mjesecu, a i po forumu ga ljudi hvale dosta. Ono šta hoču reči da ime ne znači ništa. Ne biram hardver po imenu nego po karakteristikama.

pero_HR
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sretno ;)

15 godina
Miš i podloga

Mislim da se nijedna kompanija nije pokazala po kvaliteti proizvoda kao Logitech, a za kvarljive proizvode (koji su vrlo rijetki) nude veoma odličan support za kojeg mi se čini da ga na Balkanu zloporabe a ako se nastavi doći će do toga da će nam ga i ukinit.

Znači, izvrstan uređaj, izvrstan support i što ti još treba. Primjer mx518 nakon toliko godina na tržištu i dalje je jedan od najpopularnijih miševa zbog svoje dugotrajnosti i kavlitete izrade. Ima ljudi koji su ga uzeli na datum kad je izasao, peglaju ga jos i danas bez ikakvih problema.

Speedlink, CM su novi igrači na tržištu. Oni slavu stječu "gamerskim" izgledom miša tako što ga veličaju, osvjetljavaju ga... Sjetio sam se jednog logicovog posta kad je dao opis Kone[+] rekao je "Da nije bilo slike miša pokraj teksta mislio bih da se radi o avionu". Reklamiraju se i postižu popularnost s za klasu lošijim proizvodima od Logija.

Još jedan primjer. Razvikani SteelSeries. Svakom igraču CS san je imat SS opremu zato jer s njim igraju svi pr0 igrači na WCG, IEM... A taj SteelSeries nije ništa nego low oprema pogotovo miševi. Kinzu ima accel probleme, 50% XAI-a na tržištu je s greškom na scrollu, Ikati click ode nakon 2 miseca etc. Moram priznat da imaju dobre tipkovnice i podloge te Headsete ali miševe nikako

Kvalitetan proizvod ne treba reklamu, kao šta Sennheiser ne treba reklamu jer se zna da ima vrhunski zvuk tako ni Logitech ne treba reklamu jer se zna da je vrhunski proizvod.

"Moje subjektivno mišljenje, možete izrazit suglasnost ili protivljenje ali ne zato jer ste fan neke tvrtke nego iznesite protivljenje općenitim činjenicama"

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Miš i podloga

Je8eš ti besplatno slanje miševa i dobivanje besplatno podloga, dijelova za štakora i slično ako se stalno kvari... Šta vrijedi ako imaju super support, a i najviše posla? Do sada sam imao jedno 5 štakora, malo više tipkovnica i nikakvih problema, bile one Logitech, Razer, neki no name i slično.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Vapor kaže...

Mislim da se nijedna kompanija nije pokazala po kvaliteti proizvoda kao Logitech, a za kvarljive proizvode (koji su vrlo rijetki) nude veoma odličan support za kojeg mi se čini da ga na Balkanu zloporabe a ako se nastavi doći će do toga da će nam ga i ukinit.

Znači, izvrstan uređaj, izvrstan support i što ti još treba. Primjer mx518 nakon toliko godina na tržištu i dalje je jedan od najpopularnijih miševa zbog svoje dugotrajnosti i kavlitete izrade. Ima ljudi koji su ga uzeli na datum kad je izasao, peglaju ga jos i danas bez ikakvih problema.

Speedlink, CM su novi igrači na tržištu. Oni slavu stječu "gamerskim" izgledom miša tako što ga veličaju, osvjetljavaju ga... Sjetio sam se jednog logicovog posta kad je dao opis Kone[+] rekao je "Da nije bilo slike miša pokraj teksta mislio bih da se radi o avionu". Reklamiraju se i postižu popularnost s za klasu lošijim proizvodima od Logija.

Još jedan primjer. Razvikani SteelSeries. Svakom igraču CS san je imat SS opremu zato jer s njim igraju svi pr0 igrači na WCG, IEM... A taj SteelSeries nije ništa nego low oprema pogotovo miševi. Kinzu ima accel probleme, 50% XAI-a na tržištu je s greškom na scrollu, Ikati click ode nakon 2 miseca etc. Moram priznat da imaju dobre tipkovnice i podloge te Headsete ali miševe nikako

Kvalitetan proizvod ne treba reklamu, kao šta Sennheiser ne treba reklamu jer se zna da ima vrhunski zvuk tako ni Logitech ne treba reklamu jer se zna da je vrhunski proizvod.

"Moje subjektivno mišljenje, možete izrazit suglasnost ili protivljenje ali ne zato jer ste fan neke tvrtke nego iznesite protivljenje općenitim činjenicama"

Ovo podcrtano definitivno nije moguće, a i da je moguće, desi se loša serija, kod svakog, čak i kod Logitech-a, SteelSeries pravi kvalitetne miševe, možda ne pre kvalitetne al ne ni toliko loše da kažeš nikako uzet miš od SS, ja sam koristio Ikari i svidio mi se, nije bio pretjerano kvalitetan niti ekstra, ali bio je ugodan za korištenje i nisam imao problema s njim, tako da tvoj komentar i ne stoji skroz!?

A ovo podebljano, dobar proizvod ne treba reklamu: Toyota je među top proizvođačima automobila i jako  ju cjene, pa se desilo ono ranje da u jednoj seriji nisu radile kočine i gas, nego je auto sam "tero", tak da, odlična je Toyota, isto kažem i za Logija i za Sennheiser, ne vjerujem da nemaju makar jedan loš proizvod i šta ak baš ja naletim na taj i onda kažem da su te dvije tvrtke smeće, što nimalo nije istina, tako da bi trebao malo razmislit, uostalom ako je se odlučio da uzme SS, Razer, SpeedLink, itd, probao je miš, njemu odgovara i smatra ga OK, zašto da ga ne kupi, i da, ko još uši reklame, ja sam mislio da to prolazi samo u Americi?!

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 3:02 (Ivsa).
17 godina
neaktivan

Tacno. Svi se kvare. Razlika je u supportu. Kod logija nemas nikakvih problema. Javis im se i dobijes novi. Bas me briga gdje sam ga kupio. Jednostavno mirno spavam. Pokusajte se sjetiti periferije od drugih proizvodjaca koje toliko traju kao logijeve. Mx518, Z-2300, Z-5500. Tastature neunistive. Kad nekom drugom kupujem kupim logi i miran sam. Da ne spominjem recimo web camere gdje i nemaju neku konkurenciju. Njima ne treba ovakvi opisi:"The revolutionary 6000dpi Pro-Aim Laser Sensor, in conjunction with its 10.5 megapixel resolution and 1000Hz polling rate, offers maximum precision, even transmitting lightning fast ***** movements with up to 30Gs of acceleration and with speeds of up to 200ips (5.08m/s) without loss or lag."

Ili meni najbolje:"Like before, the light system remains unbeaten. Four multicolor LEDs, together with the enhanced lightpipes and configurable effects, can light up, alternate or pulsate in more than four different colors at the same time. It’s a real eye-catcher on any desktop."

http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone-/less/

Opis borbenog aviona zadnje generacije ili fu...n misa ;)

Meni smijesno.

15 godina
Ivsa kaže...
Vapor kaže...

Ovo podcrtano definitivno nije moguće, a i da je moguće, desi se loša serija, kod svakog, čak i kod Logitech-a, SteelSeries pravi kvalitetne miševe, možda ne pre kvalitetne al ne ni toliko loše da kažeš nikako uzet miš od SS, ja sam koristio Ikari i svidio mi se, nije bio pretjerano kvalitetan niti ekstra, ali bio je ugodan za korištenje i nisam imao problema s njim, tako da tvoj komentar i ne stoji skroz!?

A ovo podebljano, dobar proizvod ne treba reklamu: Toyota je među top proizvođačima automobila i jako  ju cjene, pa se desilo ono ranje da u jednoj seriji nisu radile kočine i gas, nego je auto sam "tero", tak da, odlična je Toyota, isto kažem i za Logija i za Sennheiser, ne vjerujem da nemaju makar jedan loš proizvod i šta ak baš ja naletim na taj i onda kažem da su te dvije tvrtke smeće, što nimalo nije istina, tako da bi trebao malo razmislit, uostalom ako je se odlučio da uzme SS, Razer, SpeedLink, itd, probao je miš, njemu odgovara i smatra ga OK, zašto da ga ne kupi, i da, ko još uši reklame, ja sam mislio da to prolazi samo u Americi?!

Slažem se s tobom nego sam htio dati primjer jakog marketinga. Držao sam Kinzua i XAI-a pod rukom i miševi su preudobni. Ali zašto ih ne bi kupia. Zato jer nisam siguran ako dodje do kvara da cu dobit novi, a i nisu se bas proslavili na reviewima. SteelSeries radi izvrsne podloge, izvrsne headsete i izvrsne tipkovnice ali je u miševima malo kiksao. Novi su igrači pa se nadam da će novu seriju izdat opreznije. S tim da sam vidio na Faceu da likovi stave sliku problema i SS im šalje novo. Al mi smo vjerojatno pošteđeni toga.

Imaju svi oni problema, može se dogodit da dobiju seriju losih senzora, ali zato je tu support koji odgovara za grešku u proizvodnji i šalje novi miš.(Logitech)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 8:52 (Vapor).
17 godina
Miš i podloga

Evo ja narucio jednog MX Revolutiona za u firmu :) Ovaj M$ je poceo stekat sa lijevim klikom :) Ovo ce mi bit 5 ili 6 malo skuplji mis kojeg sam uzeo u Logija :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Heheheehhe

ja ne smijem ni reci koliko sam ih uzeo ;)

17 godina
Miš i podloga

Do sada sam slijepo bio vjeran Logiju... Iako me vabi onaj Rat7 :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Suti, i mene ;)

Al ne smijem od zene ;)

Jel rat7 bezicni ili je to rat9? Uglavnom ja bi bezicni ;)

17 godina
logic kaže...
tnakir kaže...

Suti, i mene ;)

Al ne smijem od zene ;)

Jel rat7 bezicni ili je to rat9? Uglavnom ja bi bezicni ;)

1000 kn (300 kn vise) jer nema zicu. Mos mislit. To je onaj zicni. RAT7 je zicni, RAT9 bezicni.

17 godina
neaktivan

Heheheheh

Sad je kao cijena problem ;)

A i ti i ja kupujemo jeftine miseve ;)

Bas ;)

17 godina
logic kaže...

Heheheheh

Sad je kao cijena problem ;)

A i ti i ja kupujemo jeftine miseve ;)

Bas ;)

1000 kn mi jest malo previse za misa dat. S obzirom da ih svako malo mijenjam, a ne prodajem stare miseve... malo mi je previse :)
A previse mi je pogotovo sto znam kakav sam kad sam na kompu i kad me ne ide nesto. Znam da je prvo sto leti od zid upravo mis.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 9:36 (tnakir).
15 godina
Miš i podloga

Čitajte šta su napisali za Kinzua-a, da su namjerno ugradili hardware accel.

The SteelSeries Kinzu was built with hardware level acceleration which is preferred by some of the top gamers in the world. Although mouse acceleration has been coined as a villain in some gaming circles, it is slowly but surely becoming a valued feature for certain top gamers whom can utilize its benefits to the fullest. The major gripe with mouse acceleration is inconsistency. This inconsistency is due to software-based acceleration tools such as Windows mouse acceleration which is built for basic tasks such as web browsing, not precision gaming.

We’ve built the Kinzu to be a precision gaming tool for the next generation of gamers demanding consistency, as well as the latest technology. It is our one and only mouse that utilizes hardware-based acceleration that is built into the mouse sensor itself. This provides unparalleled consistency. The technical basis behind this is that the mouse normally has to communicate with your operating system's shell in order for the sensor movement to become a cursor movement on your screen. Acceleration will be added within your operating system only and this change may not be communicated between your mouse and computer. By implementing hardware level acceleration as we have on the Kinzu, you control the acceleration with one tool instead of leaving it up to your operating system to figure it out.

We do realize that some gamers swear against mouse acceleration and refuse to subscribe to the preferences of some of the next generation’s top gamers. If that’s the case, the Kinzu is not for you! Finally, it is important to note that the SteelSeries Kinzu is our one and only mouse that utilizes this exclusive acceleration engine that is implemented on a hardware level.

Što vi mislite. Pričaju li istinu ili prodaju jeftinu priču za veliki propust.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajd barem ti logi oprosti jednom. Drugi put te shvati ozbiljno ;)

Joj suti. I ja ih imam hrpu a nedam ih za male pare. Radje cu da skupljaju prasinu nego da misa koji je kostao 80 EUR-a  dam za 20 a maltene samo otpakovan.

@Vapor

Sta ti mislis jel lazu? VJerujes li kad ti kinzu kaze da je nesto uradio sto niko nije ;)

Kako se logi recimo nijne toga sjetio ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 9:47 (logic).
15 godina
neaktivan
uf, kad budem spremio nes para idem odmah ubost R.A.T. 7 :)))
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
logic kaže...

Heheheehhe

ja ne smijem ni reci koliko sam ih uzeo ;)

MX500, MX Revolution, G9, G500, VX Nano, G700

S time da je ovaj MX500 dugo sluzio, a onda su se drugi naredali u relativno kratkom vremenu.

Zena vec "otupila" sad ponekad samo kaze "ooo, nisi dugo kupio novi mis" {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
neaktivan

Jbg sad moram i ja ;)

MX 700 u setu sa tastaturom plus jos dva seta sa ne znam kakvim misevima, mx revolution 2 komada, vx revolutin 2 komada, mx performance, i jos ko zna koliko za druge ljude. 

16 godina
logic kaže...

Jbg sad moram i ja ;)

MX 700 u setu sa tastaturom plus jos dva seta sa ne znam kakvim misevima, mx revolution 2 komada, vx revolutin 2 komada, mx performance, i jos ko zna koliko za druge ljude. 

1 ali vrijedan...MX610 vec nekih 7-8 godina radi bez problema,jedino sta me u zadnje vrijeme povremeno zeza lijeva tipka ali mislim da je to od prašine,očistio bih ali ne znam kako da ga rastavim ;)

17 godina
neaktivan

Ispod nozica imas vijke.

16 godina
Miš i podloga

nozice su fiksne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 10:18 (Arabarran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisu. Mogu se odlijepiti.

15 godina
neaktivan
Miš i podloga

Evo ljudi ako mislite da je baš vaš miš bolji od speedlinka ili neznamkojegveč proizvođaća imate priliku dokazati. Naime otvorio sam temu o performansama miša pomoču DIMR programa pa pogledajte ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/dimr-natjecanje-performansama-misa/80430.aspx

Sve je objašnjeno u prvom postu.

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice