Mis sa brzim scrollom

poruka: 4
|
čitano: 936
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mis sa brzim scrollom

Vidio sam u Konikomu miseve sa jako lakin i brzim skrolom, pa me zanima za sta sluze  ti misevi. Svidio mi se jer se kotacic jako lako okrece, a ja ga dosta koristim i cesto me zna boliti prst od toga, ali misa jako cesto koristim za igre pa se bojim da mi nebi taj skrol bio prebrz, odnosno da mi nebi prebrzo mjenjao oruzja. Zapeo mi je za oko http://www.konikom.hr/p1039/mis-logitech-mx-revolution-laser/product_info.html, pa ako mi mozete reci dal da kupim taj ili neki drugi ili dal se te miseve uopce isplati kupovati, kao sto rekoh, najbitniji su mi za gaming

Ako ne to, jel mo mozete preporuciti nekog drugog misa ili tastaturu do 700 kn?

0 0 hvala 0
17 godina
Mis sa brzim scrollom

Ja imam g9 logitech. On ti ima scroll sa dva nacina rada. Ispod misa je "prekidac" koji pritisnes i dobijes scroll bez "otpora" sto znaci samo ga zavrtis i on se cijelo vrijeme vrti bez otpora i drugi nacin rada kao standardni mis ono vrti se kotacic "zub po zub". Mis kosta 660 kn u hg spota i nevjerojatno je dobar ima 3200 dpi koji se bez problema nemjeste, utege za tezinu, dva gripa itd... sve u svemu tesko da bolje od ovog moze!

0 0 hvala 0
17 godina
Mis sa brzim scrollom

Taj scroll bez otpora, znaci da se vrti skroz dok ti ne zaustavis scroll?

I kakav je u igrama, jel steka i to? I kako lezi u ruci?

0 0 hvala 0
17 godina
Mis sa brzim scrollom

Da vrti se dok ga ne zaustavis, a u igrama kazem bolji ne moze samo cu ti reci da do sad nisam u niti jednoj igi namjestao sensitiviti jer bi ga na misu ili smanjim ili povecam preko dvi tipke.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice