Miš, 250 kn, za igre

poruka: 23
|
čitano: 6.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Miš,250 kn,za igre

treba mi miš do 250 kn(a i to nije malo),da ga normalno držim(ljevak sam) i da je za igre(može i da nije,važno da je precizan i da ga normalno držim).

ovaj koji trenutno imam neki šrot od 50 kn,svako malo neko s***e.

xp pro sp3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš,250 kn,za igre

logitech mx518 - imam ga i predobar je :D

Mjenjam teglu kiselog kupusa za yugu!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš,250 kn,za igre

čuo sam da je samo za dešnjake(inače koliko sam vidio najbolji do 250) ;)

xp pro sp3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš,250 kn,za igre

izgleda da ću ovaj uzet:

http://www.konikom.hr/p727/mis-genius-navigator-335-usb-red-1600-dpi/product_info.html

sutra ga idem vidit,izgleda dobar za 150 kn.

xp pro sp3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš,250 kn,za igre

Mip ti malo puno dođe ali dobro...

Poželjno je da ima što više dpi-a jer si precizniji i brži....

Ali ne ovisi ti o mišu kako ces igrat!

Tikviči vladaju svijetom!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš,250 kn,za igre

našao sam jedan geniusov od 250 kn:

http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=11784

molim mišljenja od onih koji koriste(i koji si koristili naravno).

prvo sam mislio da je samo za dešnjake,a na jednoj slici se vidi da je i za ljevake.

jeli taj miš kvalitetan,kakva je preciznost...?

xp pro sp3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš,250 kn,za igre

Nisam zna da Genious izrađuje ovakve miševe...

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš,250 kn,za igre

ma uzet ću si prvi genius,barem malo para da ostavim za novu grafu,procesor... Osmijeh

xp pro sp3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš, 250 kn, za igre

evo danas u hg spotu kupio trust gm 4800.(napokon!)

miš je na prvi pogled izgledao odličan,al se tako i pokazao.

prvo su mi za oko zapela svjetla.miš je odličan na 1600 dpi,a tek na 3200...dizajn je odličan,dobro leži u lijevoj ruci(ali je bolji u desnoj).

ima dvije tipke sa strane i scroll lijevo-desno za programiranje.

osjeti se razlika nego onaj moj stari,i to velika.

platio 200 kn,za tu cijenu izgleda najbolji miš.

tko planira novi miš od 200 kn preporučujem ovaj.

uskoro slike ako treba.

samo ne idite u mandi,tamo nema,ja sam uzeo u av. dubrovnik.

xp pro sp3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Miš, 250 kn, za igre

Ovo je miš koji je jedini izbor za te kune,košta 250kn zapravo a doći će te jeftinije od gore navedenih (dont)Trust i Retardius glodavaca - jer će trajati i trpjeti godine havy duty korištenja.U istom periodu bi prommjenio 2-3 loša miša (Genius,Trust,MS) i trpio njihovu neusporedivo lošiju kvalitetu.

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+LOGITECH+MX+518%2C+opti%E8ki%2C+retail%2C+USB%2C+PS%2F2&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.101

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš, 250 kn, za igre

mx518 je najbolji,ali samo za dešnjake. :(

xp pro sp3
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Miš, 250 kn, za igre

Gle ove fore s tim da je mx518 najbolji mozete prodavati jedino u slucaju da se vratite u proslost. to u tom cjenovnom rangu nije najbolji mis danas, ni priblizno. Nemojte to preporucat, vrijeme je ipak ucinilo svoje.

Meni je osobno riknuo nakon 1,5 god koristenja. Dobio novoga a sad mi se nakon pola godine zaglavljuje 2 tipka na mx518 tako da nikad vise, hvala.

Sto se desnjaka tice - ovo je recimo nesto vrijedno spomena ako zanemarimo izgled. Jede mx 518 za dorucak po svemu. A postoje 3 verzije tog misa. Jedan je Cyber snipa Stinger, Jedan je Trust Predator a treci OCZ dominatrix.

Link

Kako je prosao na test freaks

Link

Obavezno uzeti u obzir - za desnjake

Ima ga u ducanu ZOLA u Zagrebu

Tako da Logitech polako i sigurno pada sto se tice pristupacnijih modela za gaming i opcenito gaming...

A firme poput trusta, cyber snipa i ostalih manje poznatih uspjesno osvajajaju trziste uz razer koji je uvijek bio tu i kvalitetom i dizajnom.

I da za lijevake zbilja nema nekog velikog izbora. Potrazi malo na test freaks LINK pa vidi sto ti cijenom ulazi u obzir. Svakako mozes puno reviewa ljudi koji ih koriste procitat ako nista.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan
Miš, 250 kn, za igre

evo slika(slikano mobom pa loše):

xp pro sp3
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 18:24 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš, 250 kn, za igre

MX je dinosaur, i bajke nece sprijeciti njegovo izumiranje.

MX je BIO jedan od najboljih gamerskih miseva, pomirite se sa perfektom!

btw, trust predator gm4800 ga pojede za dorucak;)

(cinjenica je da je prilicno glupo uopce usporedjivati mis sa optickim senzorom sa dual laserskim)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomba kaže...

MX je dinosaur, i bajke nece sprijeciti njegovo izumiranje.

MX je BIO jedan od najboljih gamerskih miseva, pomirite se sa perfektom!

btw, trust predator gm4800 ga pojede za dorucak;)

(cinjenica je da je prilicno glupo uopce usporedjivati mis sa optickim senzorom sa dual laserskim)

haha, a sad razer pojede trusta Smijeh

kupio novi miš, trust se pokvario. deathadder=savršenstvo.

Dočekali...10.11. The MW2
17 godina
Miš, 250 kn, za igre

Tako treba.... :)

Uglavnom za ubuduće zapamti da se isplati dati malčice više para za miš, te kupiti Logitech, Roccat ili Razor nego neke điđe miđe od Geniusa i posebice Thrust ili MS Industrial...

To su igračke koje samo od sebe krepavaju svako malo (jednom mjenjao 4 puta jednog Genius miša, koji je koštao preko 200kn, a za Thrust neću niti govoriti)

Ja sam kupio miša pred 7 godina, Logitexh mx900 - dionsaur za današnje pojmove, ali miš nakon 7 godina radi savršeno (kupljen je da mi služi za posao ali i kao miš doma za komp, tako da je radio doslovno 24x7).

Imao sam u međuvremenu nekoliko drugih jeftinjaka (Genius, Thrust...) laserskih kao dobrih za igre i niti jedan nije duže od 4 mjeseca izdržao, tako da i dalje radim na mx900, i nemam ga potrebe mjenjati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 14:05 (gkelekov).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
gkelekov kaže...

Uglavnom za ubuduće zapamti da se isplati dati malčice više para za miš, te kupiti Logitech, Roccat ili Razor nego neke điđe miđe od Geniusa i posebice Thrust ili MS Industrial...

To su igračke koje samo od sebe krepavaju svako malo (jednom mjenjao 4 puta jednog Genius miša, koji je koštao preko 200kn, a za Thrust neću niti govoriti)

Ja sam kupio miša pred 7 godina, Logitexh mx900 - dionsaur za današnje pojmove, ali miš nakon 7 godina radi savršeno (kupljen je da mi služi za posao ali i kao miš doma za komp, tako da je radio doslovno 24x7).

Imao sam u međuvremenu nekoliko drugih jeftinjaka (Genius, Thrust...) laserskih kao dobrih za igre i niti jedan nije duže od 4 mjeseca izdržao.

MS mozda ne cilja na tehno gaming furke i neki hebeni svjetleci dizajn, al MS misevi su generalno najkvalitetniji.

Da se idem kladiti na to koji ce mis zadnji crknuti, izabrao bi MSov.

Oni su u tom biznisu puno dulje i od Geniusa i od Logitecha i od Roccata.

Ako netko treba mis koji ce dugo trajati, MS misa preporucujem.

- Psiho246
17 godina
Miš, 250 kn, za igre

U potpunosti se slažem s gornjim postom, kad sam vidio slike ono izgleda "KUL", a meni izgleda vrlo retardirano i nekvaltetno materijal kao oni "autići" od pola kune.

Al opet te djetinjaste miseve(sarene, lagane cudne) proizvode te lošije(po kvaliteti) firme, i jos nabiju na njih pusti dpi i ovi koji neznaju odma zapnu za to, jer kao dpi je sve.

Onaj tko je pametan kad već daje veće pare za miš nek uzme poznatije kvalitete kao Logitech i Razor, ja imam MX518 vec mozda oko 1god., nikad problema, a jos niti koristim podlogu ni nista slično, nego je na stolu(uskoro cu naručit razerovu podlogu), a sto se tiče dpi, uvjek je bolje imat vise,  a da ce ti pomoc u igri to ti je razlika koju tesko primjetis, ja kako nemam podloge prije sam igrao na 400 dpi sens default, sad igam na duplo većem dpi a sens upola manji, tako da mi mojih 2000 dpi uopće netreba.

A bolje uzet star kvalitetan mis od 5 godina, nego cool "unknown"mis star pola godine.
Na vami je izbor!

Without signature
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Psiho246 kaže...

MS mozda ne cilja na tehno gaming furke i neki hebeni svjetleci dizajn, al MS misevi su generalno najkvalitetniji.

Nisam spomenuo Microsoft nego MS Industrial koji se u svakom dućanu prodaju.

Drugo da je Microsoft dulje u biznisu od Logitecha, je smiješna, jer MIcrosoft je napravio miš nekoliko mjeseci prije Logitecha (1981) no zato je Logitech prodao pred godinu dana preko 1 000 000 000 miševa već, i kao brend, među kupcima je najcijenjeniji. Na kraju krajeva sve tehnologije za izradu su došle iz Xerox laboratorija :)))

Što se tiče kvalitete MS-a, imao moj brat prvi Microsoftov optički miš, ali je trčao samo jedno ljeto. Tako da u današnje vrijeme kada sve rade u kini čisto sumljam da je kvalitetniji.

17 godina
odjavljen
Miš, 250 kn, za igre

imam mx518 i stvarno je odličan(imam ga nekih godinu i pol),platio sam ga 279kn ali vrijedi,čuo sam samo od nekih da će se onaj logitech natpis obrisat,ali još nije 

taj miš zahtijeva i bolju podlogu kako bi ga skroz iskoristili

inače meni je jedini nedostatak šta mi je malo prevelik

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

haha, a sad razer pojede trusta Smijeh

kupio novi miš, trust se pokvario. deathadder=savršenstvo.

istina, al ja nisam usporedjivao trusta sa razerom, kao neki mx518 sa novim misevima.

btw, sta ti se pokvarilo na trustu, meni taj i dalje sljaka, jedino sto gumicu na scrollu pocela prosklizavat, pa sam uzeo gigabyte-a?

gkelekov kaže...

Imao sam u međuvremenu nekoliko drugih jeftinjaka (Genius, Thrust...) laserskih kao dobrih za igre i niti jedan nije duže od 4 mjeseca izdržao, tako da i dalje radim na mx900, i nemam ga potrebe mjenjati.

ovaj dio, "...a za trust necu ni govoriti..." mi bash nije jasan.

po meni je genius losiji od trusta, a da ne govorim da je na mx518 90% ljudi koje znam nakon 1-2 godine moralo nac neku starudiju od logitecha zbog kabla koji im je otisao na mx-u, kako bi mogli sami zamjeniti kabel.

gaming misevi su posebna prica zbog tehnikalija, i naravno da "obicni" mis od recimo 100-200kn je 10x kvalitetniji na duge staze od vecine i skupljih i jeftinijih techno-miseva.

Psiho246 kaže...

ms ima gaming seriju, i habu-a i svoju x seriju.

referiraj se o cemu govoris tocno...

markoal kaže...

U potpunosti se slažem s gornjim postom, kad sam vidio slike ono izgleda "KUL", a meni izgleda vrlo retardirano i nekvaltetno materijal kao oni "autići" od pola kune.

Al opet te djetinjaste miseve(sarene, lagane cudne) proizvode te lošije(po kvaliteti) firme, i jos nabiju na njih pusti dpi i ovi koji neznaju odma zapnu za to, jer kao dpi je sve.

Onaj tko je pametan kad već daje veće pare za miš nek uzme poznatije kvalitete kao Logitech i Razor, ja imam MX518 vec mozda oko 1god., nikad problema, a jos niti koristim podlogu ni nista slično, nego je na stolu(uskoro cu naručit razerovu podlogu), a sto se tiče dpi, uvjek je bolje imat vise,  a da ce ti pomoc u igri to ti je razlika koju tesko primjetis, ja kako nemam podloge prije sam igrao na 400 dpi sens default, sad igam na duplo većem dpi a sens upola manji, tako da mi mojih 2000 dpi uopće netreba.

A bolje uzet star kvalitetan mis od 5 godina, nego cool "unknown"mis star pola godine.
Na vami je izbor!

imas xp ili noviji, imas mouse acceleration, tako da tvoj dpi ovdje uopce nije relevantan.

mx518 je svoju poziciju izborio dok su ljudi koristili miseve podesene bez mouse accelerationa zbog navike sa win98.

ja i dan danas koristim mouse-fix, i dok ga i ti ne pocnes koristiti, neces uopce shvatiti cemu high dpi.

mx ima opticki senzor i radi dobro i na stolu, ali ociti nisi zahtjevan sto se preciznosti tice.

btw, mx moze imati 1600 ili 1800 dpi ovisno o verziji (stara/nova).

za primjer, ja igram na 2400dpi vec godinama, ali nikad u igri nisam digao sensitivity iznad 1.0 (win 6/11 naravno) jer bi to doslovce bilo debilno.

oni koji se nece sloziti sa time prvo nek razmisle jel isto 10 stepenica od 10cm ili jedna od 1m, i sto to znaci za ciljanje...

M4X kaže...

imam mx518 i stvarno je odličan(imam ga nekih godinu i pol),platio sam ga 279kn ali vrijedi,čuo sam samo od nekih da će se onaj logitech natpis obrisat,ali još nije 

taj miš zahtijeva i bolju podlogu kako bi ga skroz iskoristili

inače meni je jedini nedostatak šta mi je malo prevelik

taj mis zahtjeva bilo kakvu podlogu skuplju od 20kn, na optickom senzoru ne mozes vidjeti pretjerano razliku izmedju podloge od 50 i od 250 kn, cak ni na kvalitetnom kao sto je kod mx-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 2:55 (Tomba).
16 godina
protjeran
Koristim MX518 već godinu i pol,i prezadovoljan sam. Kupio ga u Vemilu za 269 kn. Preporučujem svakome ovaj miš!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice