Znači miš mi treba za igranje najviše pucačina.
Recite mi koji se može nabaviti za ovu lovu, a da je dobar na temelju iskustva.
Sutra rano idem u Zagreb pa bi molio što brže odgovore.
Hvala.
Znači miš mi treba za igranje najviše pucačina.
Recite mi koji se može nabaviti za ovu lovu, a da je dobar na temelju iskustva.
Sutra rano idem u Zagreb pa bi molio što brže odgovore.
Hvala.
mx-518 ;)
Razer Krait...moja preporuka
mx-518 ;)

MX-518 bez razmisljanja
hvala znači ide mx-518
Ja dobio jučer MX518 i sve što mogu reći je to da je miš odličan. Stvarno, nemam niti jedne jedine zamjerke... Udoban, precizan, ma sve najbolje... U Vemilu je mal iznad 300kn (točnije 336kn)...
hvala znači ide mx-518

Trebal si ovo uzet
Ah, da ta tema nije bila milijun puta....
MX518 je dobar mis ali za danasnje vrijeme...
Dobro ti je covjek napisao iznad. Onaj trust je odlican ili isto tako Cybersnipa Stinger LINK. Ima ga u Zoli u Zagrebu. Video -
Mis je jedino malo ruzan - bar meni ali je prva liga. Nazalost, mislim da ce se na bug forumu i za 5 godina preporucati Logitech MX518....
A stvarno mu je proslo vrijeme.
Naravno da ce preporucit MX518 kad je odlican a malo je onih koji imaju primjedbe na njega.
Ah, da ta tema nije bila milijun puta....
MX518 je dobar mis ali za danasnje vrijeme...
Dobro ti je covjek napisao iznad. Onaj trust je odlican ili isto tako Cybersnipa Stinger LINK. Ima ga u Zoli u Zagrebu. Video -
Mis je jedino malo ruzan - bar meni ali je prva liga. Nazalost, mislim da ce se na bug forumu i za 5 godina preporucati Logitech MX518....
imam ovaj gore navedeni Trust, a isprobao sam i MX-518...
neznam sta da vam kazem, meni je osobno bolji Trust jer mi bolje leži u ruci, po preziznosti su koliko-toliko isti....
što god uzeo neces pogriješiti vjeruj mi
imam ovaj gore navedeni Trust, a isprobao sam i MX-518...
neznam sta da vam kazem, meni je osobno bolji Trust jer mi bolje leži u ruci, po preziznosti su koliko-toliko isti....
što god uzeo neces pogriješiti vjeruj mi

Nazalost, mislim da ce se na bug forumu i za 5 godina preporucati Logitech MX518....
pa da MX518 moja preporuka definitivno.. Mis owna i G5 i G9 i kraita i copperheada.. da imam 1000 kn za miš uzo bi mx518 bez razmišljanja!
pa da MX518 moja preporuka definitivno.. Mis owna i G5 i G9 i kraita i copperheada.. da imam 1000 kn za miš uzo bi mx518 bez razmišljanja!

Nepotrebne su daljne rasprave evo kupio sam 518-icu(neki dark knight jer nije bilo običnog) i ovaj je još gumeni i stvarno mi se sviđa i dobro leži u ruci, iako mi izgled nije bitan onaj trustov mi se čini prešaren, dosad sam imao 4-5 trustovih miševa i svi su mi pocrkali u roku od godinu dana (bili su također 250-300kn) dok moj stari g3 radi i dan danas nakon 2,5 god. tako da sam izgubio povjerenje u trusta. Modovi može lock.
Trebao si kupiti Logitech G5, u Linksu za ~350kn.
Miš je laserski, boli glava.. :)
MX-518(i sam ga koristim,preporuka), ili ako imaš malo više novaca Razer Lachesis.
Čovjek je kupio dobar miš i zdravo....mx 518 je optički miš i puno je bolji od velike većine laserskih.....ajde care želim ti puno fragova.....samo rokaj!!