ok zaboravi... moderator izbriši temu
ok zaboravi... moderator izbriši temu
Ja imam Mambu pa isto nisam dobio nikakav CD s njome.
ok
Ja sam skinuo driver i firmware (firmware moraš nakon instalacije updejtat i za to će ti služiti dodatni miš ako već nisi) s Razerove stranice i kada pokrenem program mogu namještati tipke, osjetljivost, makro funkcije itd. A CD se valjda ne dobije kada ga nema u paketu, a i na Razerovim slikama cijelog paketa što se dobije s Mambom nema nigdje CD-a.
Imam jedan malo retardiran problem.
Uzo sam Razer Mambu skupa sa novom konfiguracijom. I odmoto ja sve to. Postavljao konfiguraciju par dana... Skidao windowse itd... I u biti prošlo je skoro tjedan dana od kada sam odmoto mambu...
I sad gledam... svugdje piše da sam dobio cd zajedno s njom... a ja majmun kakav jesam... sačuvo sam sve one papire i gluposti... a čini mi se da sam bacio cd s ambalažom... (ili ga nisam dobio, što sumnjam)
U svakom slučaju nemam cd od mambe.
na razersupport.com mogu skinut samo driver i firmware, gledo i po googlu i svugdje cijeli dan... i tek sad shvaćam kolki sam majmun!
Vidio sam da par ljudi govori da ima mambu il će ju nabavit... pa bih molio neku dobru dušu, da ak može, napravi image cd-a i uploada ga na rapid il nešt slično...
tnx unaprijed
Što bi se na CD-u trebalo nalaziti osim drivera i firmwarea?