Ima li tko ove zvučnike i koji su dojmovi?
Isplate li se? Ako ne koje rađe uzet umjesto njih?
Otvorio si 2 iste teme u vezi zvucnika, potpuno nepotrebno.
Kolko vidim Z5500 je u Linksu 2400 kn - akcija, ako se na taj iznos jos moze iskoristit kupon za 10% nizu cijenu koji su dobili svi oni koji su kupili ovomjesecni BUG, onda je to odlicno. Nazovi Links i pitaj ih dal se moze iskoristit kupon.
Z623 se meni osobno ne svidja, njegov prethodnik Z2300 mi izgleda kud i kamo cvrsce i kvalitetnije.
Jos jednom, preporucam Z5500.
Sorry ma sjetil sam se za druge zvučnike a nije mi se dalo razbijat ovu temu, al u pravu si.
Ma neda mi se imat 5.1 sistem, imam doma jedan jeftini 5.1 od logitecha i problem je kaj nemam prostoriju u kojoj bi ga kvalitetno postavio a i previše kablova me samo živcira, tak da sam baš za 2.1 sistem, ali nigdje nisam našao da se prodaju z-2300, al me zanima z623 ili 523
Sorry ma sjetil sam se za druge zvučnike a nije mi se dalo razbijat ovu temu, al u pravu si.
Ma neda mi se imat 5.1 sistem, imam doma jedan jeftini 5.1 od logitecha i problem je kaj nemam prostoriju u kojoj bi ga kvalitetno postavio a i previše kablova me samo živcira, tak da sam baš za 2.1 sistem, ali nigdje nisam našao da se prodaju z-2300, al me zanima z623 ili 523
Z2300 neces vise pronac jer se prestao proizvodit, pogledaj na Njuskalu, a za Z623 pricekaj, mozda se javi koji vlasnik.
Z2300 neces vise pronac jer se prestao proizvodit, pogledaj na Njuskalu, a za Z623 pricekaj, mozda se javi koji vlasnik.
Ima još nešto malo zaliha od z 2300 npr. imaš ih u tehno maxu, svijetu medija i jos par trgovina... Treba vidjet
Otvorio si temu minutu ranije pa tamo piši:
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/21-sound-sistem-zvucnikepojacalo/79964.aspx