Logitech z623, ima li tko? zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 3.227
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Logitech z623, ima li tko?

Ima li tko ove zvučnike i koji su dojmovi?

Isplate li se? Ako ne koje rađe uzet umjesto njih?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 20:17 (Schtefek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Logitech z623, ima li tko?
Schtefek kaže...

Ima li tko ove zvučnike i koji su dojmovi?

Isplate li se? Ako ne koje rađe uzet umjesto njih?

Otvorio si 2 iste teme u vezi zvucnika, potpuno nepotrebno.

Kolko vidim Z5500 je u Linksu 2400 kn - akcija, ako se na taj iznos jos moze iskoristit kupon za 10% nizu cijenu koji su dobili svi oni koji su kupili ovomjesecni BUG, onda je to odlicno. Nazovi Links i pitaj ih dal se moze iskoristit kupon.

Z623 se meni osobno ne svidja, njegov prethodnik Z2300 mi izgleda kud i kamo cvrsce i kvalitetnije.

Jos jednom, preporucam Z5500.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 20:22 (Batista).
15 godina

Sorry ma sjetil sam se za druge zvučnike a nije mi se dalo razbijat ovu temu, al u pravu si.

Ma neda mi se imat 5.1 sistem, imam doma jedan jeftini 5.1 od logitecha i problem je kaj nemam prostoriju u kojoj bi ga kvalitetno postavio a i previše kablova me samo živcira, tak da sam baš za 2.1 sistem, ali nigdje nisam našao da se prodaju z-2300, al me zanima z623 ili 523

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Schtefek kaže...

Sorry ma sjetil sam se za druge zvučnike a nije mi se dalo razbijat ovu temu, al u pravu si.

Ma neda mi se imat 5.1 sistem, imam doma jedan jeftini 5.1 od logitecha i problem je kaj nemam prostoriju u kojoj bi ga kvalitetno postavio a i previše kablova me samo živcira, tak da sam baš za 2.1 sistem, ali nigdje nisam našao da se prodaju z-2300, al me zanima z623 ili 523

Z2300 neces vise pronac jer se prestao proizvodit, pogledaj na Njuskalu, a za Z623 pricekaj, mozda se javi koji vlasnik.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
neaktivan
Batista kaže...
Schtefek kaže...

Z2300 neces vise pronac jer se prestao proizvodit, pogledaj na Njuskalu, a za Z623 pricekaj, mozda se javi koji vlasnik.

Ima još nešto malo zaliha od z 2300 npr. imaš ih u tehno maxu, svijetu medija i jos par trgovina... Treba vidjet
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice