Logitech Z623 "preglasni"

poruka: 4
|
čitano: 2.041
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Danas sam primjetio jedan čudan "problem" kod zvučnika. Kad pojačam zvuk do pola glasniji su barem 20% nego što su bili prije.

Prvo sam provjerio volume u Windowsima, na 70% je kao što ga uvijek držim, zatim sam pogledao volume na Foobaru preko kojeg slušam glazbu i isto je volume na 70% otprilike.

Nije prčkano po ekvilajzeru, i to sam provjerio, nikakve boost opcije nisu upaljene u Creative control panelu (zvučna koju koristim je Audigy SE), znači sve kako je oduvijek bilo.

Probao 2 puta restart napravit, opet isto, iskopčao zvučnike iz struje i iz zvučne i opet isto.

Probao sam pojačat na nekih 70, 80% zvučnike i to je strašno koliko su glasniji, čak mi i smeta za uši jer sam pola metra udaljen od njih dok mi prije nije smetalo.

Neznam da li je to problem jer samo smanjim glasnoću i to je to, ali me zanima da li je to normalno? Siguran sam da mi se ne pričinjava.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 21:36 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Usvirali su se {#} Eh,da - i osobno ne bi držao glasnoću u Windowsima preko 50%, pogotovo na takvim zvučnicima. Fino na pola u softverskom dijelu, i onda preko potenciometra regulirati na hardverskom. I uštekaj ih u drugu utičnicu, ne na produžni kabel gdje su sve ostale komponente uštekane, komp, monitor, printer itd.

Zna pomoći kod šumova i krckanja, iako vjerujem da ga nisi susreo.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 7:45 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
I meni se cinilo da su se usvirali, ali imam ih skoro godinu dana, sta inace toliko dugo traje proces usviravanja? Ustekani su na produznim sa jos par uticnica, ali nema sumova i krcanja pa ce tako i ostati. Jos za koji dan mi stize xonar ds jer ju je frend kupio i zakljucio da mu ne treba pa ce je meni dat:) Vjerujem da ce se osjetit i pomak sa audigy se na xonara, taman se potrefi:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 12:42 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Logitech Z623 "preglasni"
veki22 kaže...
I meni se cinilo da su se usvirali, ali imam ih skoro godinu dana, sta inace toliko dugo traje proces usviravanja? Ustekani su na produznim sa jos par uticnica, ali nema sumova i krcanja pa ce tako i ostati. Jos za koji dan mi stize xonar ds jer ju je frend kupio i zakljucio da mu ne treba pa ce je meni dat:) Vjerujem da ce se osjetit i pomak sa audigy se na xonara, taman se potrefi:)

Teško da ćeš osjetit pomak neki.

Je to bolja kartica, ali u praksi se ne osjeti baš.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice