Logitech z323 problem

poruka: 5
|
čitano: 1.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Logitech z323 problem

prekjučer sam kupila navedene zvučnike. nakon spajanja sam nešto mijenjala equalizer u realtekovom hd audio manageru - oba zvučnika su počela krčiti. izbrisala sam drivere i skinula zadnju dostupnu verziju. i ok je bilo, ali sad opet desni zvučnik krči gotovo stalno, pogotovo kad se volume pojača. lijevi je u redu. sad, ne znam jel do zvučnika ili nečeg drugog, ali jako je iritantno. i više se čuje kod igranja i gledanja serija nego kod slušanja glazbe. da li netko ima možda neku ideju?

unaprijed zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech z323 problem

Što se desi kad isključiš EQ,Surround i sve te idiotarije? Jel krči onda? I naravno,da li je sve otraga dobro spojeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Logitech z323 problem

sve je pogašeno i provjerila sam vise puta jel dobro spojeno. čak sam sve bila povadila i opet spojila. i opet ništa. stvarno ne znam zbog čega je samo desni zvučnik problematičan Neodlučan

15 godina
neaktivan
Logitech z323 problem

Garanciju imaš,račun? Možeš li probati neke druge zvučnike na svojoj ploči - odnosno tvoje zvučnike na nečijoj drugoj ploči? Da vidimo u čemu je problem,ne mora uopće biti do zvučnika,iako se tako čini na prvi pogled,i šum je zvuk -  a zvuk daje zvučna kartica. Možda je ona pošla spat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Logitech z323 problem

imam i račun i garanciju. probat ću na sestrin komp spojit, pa ako njoj ne šumi imam veći problem nego zamijenit zvučnike Neodlučan  mislim, stari zvučnici koje sam poklonila frendici su radili normalno - nikakav šum i krckanje. a to je bilo prije 3 dana. tako da ne vjerujem da je zvučna baš otišla. dunno.. budem ih kasnije popodne spojila na drugi komp, pa ćemo vidit što će se dogodit...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice