Logitech Z323 2.1

poruka: 12
|
čitano: 2.689
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Logitech Z323 2.1

Zanima kakva je finoća te jačina zvuka kod navedenih zvučnika? Jeli 30w dosta glasno za nekakvu fešticu za 10,20 ljudi? :D Svi komentari dobrodošli :)

0 0 hvala 0
17 godina
Logitech Z323 2.1

iskreno,meni bi 30w bilo premalo :S

After Effects i Sony Vegas Pro tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Logitech Z323 2.1
fluj kaže...

Zanima kakva je finoća te jačina zvuka kod navedenih zvučnika? Jeli 30w dosta glasno za nekakvu fešticu za 10,20 ljudi? :D Svi komentari dobrodošli :)

Neces dobiti festu za 10~20 ljudi. Ovo su PC zvucnici i (pogotovo sa ovim) ne mozes ocekivati cuda.

Inace su dobri za svakodnevan rad i slusanje mp3-ca

Za sve ozbiljnije nabavi druge, jace! Ili jednostavno spoji PC na kicnu liniju ili pojacalo ako ih imas

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
14 godina
neaktivan
BugHacker kaže...

iskreno,meni bi 30w bilo premalo :S

a ima šta bolje za 300kn tj. jače od Z323?

17 godina
Logitech Z323 2.1

imaš na njuškalu logitech x-530 koje moj brat ima.Imaju ja mislim 70w što je poprilično onako OK.

After Effects i Sony Vegas Pro tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BugHacker kaže...

imaš na njuškalu logitech x-530 koje moj brat ima.Imaju ja mislim 70w što je poprilično onako OK.

a ne vjerujem baš ljudima sa NJUŠKALA ! Tako da ništa od njuškala, kupujem sa foruma ili dućana ;)

17 godina
neaktivan
Logitech Z323 2.1

Ja mislim da bi Genius SP-HF1800A mogli obavit taj posao. Ja sam za novu godinu radio tulum, soba cca 30m2 postavio sam ih gore u ormar ( tako sam dobio i dublji bass) bilo je cca 20-tak ljudi, zvučnici su bili pojačani na cca 60% i super su odradili posao. Sve više od toga je bilo preglasno. Tako da vjerujem da bi ovi 1800a još bolje odradili posao. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 21:31 (Balvan8).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Ja mislim da bi Genius SP-HF1800A mogli obavit taj posao. Ja sam za novu godinu radio tulum, soba cca 30m2 postavio sam ih gore u ormar ( tako sam dobio i dublji bass) bilo je cca 20-tak ljudi, zvučnici su bili pojačani na cca 60% i super su odradili posao. Sve više od toga je bilo preglasno. Tako da vjerujem da bi ovi 1800a još bolje odradili posao. {#}

Hvala na prijedlogu ali takve zvučnike nebi imao kamo stavit (nije mi baš prevelik stol od PC-a), a i vidim da su ljudi po forumu imali problema sa zvukom. Mislim da će moj konačan izbor biti Z323. Vidim da ipak nisu tako "tihi" kao što su na papiru (30W) jer dosta ljudi piše da su super i da su to best buy zvučnici.

15 godina
Logitech Z323 2.1

Za 400kn kupis nove X530 ak se mozes tolko rastegnut !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Za 400kn kupis nove X530 ak se mozes tolko rastegnut !

onda ću pričekati još neke pare pa kupiti X530 :)

15 godina
neaktivan
Logitech Z323 2.1

Bolji su ti ili, već preporućeni, X-530, ili Z-523!

Ali ti tražiš, za 300 kuna, zvučnike za raditi party - teško izvedivo!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Logitech Z323 2.1

Ja ti imam x530 već nekoliko godina i slobodno njih uzmi, biti će ti dovoljni za tako poneki party gdje možeš pojačat da bude glasno ali ne previše da se ljudi nemogu čuti kad pričaju! Govorim iz iskustva! {#}

Battlelog: Overlord021; We often refuse to accept an idea merely because the tone of voice in which it has been expressed is unsympathetic to us - Friedrich Nietzsche
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice