Logitech z cinema ili z2300

poruka: 24
|
čitano: 7.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo uzimam u americi pa sam se odlučio za logitech pa nez koji ću između ova dva modela.

jeli istina da je z cinema bolje izbalansiran model te da je malčice bolji od z2300.

oba dva su 150 dolara tako da mi je svejedno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Logitech z cinema ili z2300

Ja ti imam Z2300 i jako sam zadovoljan. Imaju dobru kvalitetu zvuka, dobre visoke, a o bassu se netreba previse, dovoljno da ti susjed pozove muriju Belji se. I sve im je na mjestu Smijeh

17 godina

Ja bih išao rađe na Z-2300, lako se sa ekvilajzerom na kompu izbalansira, a jeftiniji su.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako oces susjedu pokazivat kake imas zvucnike i ljepotu onda je za tene z cinema, a ako oces cistu snagu i kvalitetu onda z 2300..

Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...

Ako oces susjedu pokazivat kake imas zvucnike i ljepotu onda je za tene z cinema, a ako oces cistu snagu i kvalitetu onda z 2300..

lol pa po tvojem ako hoce susjedu hoce pokazivat nek uzme z cinema a z2300 je cista snaga nebi onda mozda morao uzet z2300

ja mislim da su z cinema bolji ali z2300 isplatljiviji

17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...
ManchesterUTD kaže...

lol pa po tvojem ako hoce susjedu hoce pokazivat nek uzme z cinema a z2300 je cista snaga nebi onda mozda morao uzet z2300

Ne ne, nikako, sto se tice kvalitete zvuka tu su negdje, a 2300 ima daleko jaci bass, a i neki su se zalili da im se aplikacija koja sluzi za z cinema rusi.

Forever MUFC
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 1:25 (ManchesterUTD).
15 godina
neaktivan

ljudi hvala na helpu al sutra dolaze moji novi drveni zvučnici.

nisam htio u ameriku

uzeo sam od 80 wati  Cool mislim da je to dovoljno

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 1 hvala 0
17 godina
ManchesterUTD kaže...
xnight_hunterx kaže...
ManchesterUTD kaže...

Ne ne, nikako, sto se tice kvalitete zvuka tu su negdje, a 2300 ima daleko jaci bass, a i neki su se zalili da im se aplikacija koja sluzi za z cinema rusi.

glupost stari....

z cinema ima jaci bass, da si cuo znao bi o cemu pricam.

kada sam ja kupovo u hgspotu logitech zvucnici frajer mi je predamnom i jos gro ljudi spojio z cinema i pustio ih i isto tako 2300 i z cinema ima dosta jaci bass ali z2300 ima nekako cisci zvuk..

no z cinema ima prednsot daljenski i preko njega bilo koji movie player moze se koristi bilo koju player za muziku te se moze iz druge sobe sa daljenskim igrat po windowsima i surfat po netu..

a mana im je sta su na usb

17 godina
neaktivan
toxic kaže...

glupost stari....

kada sam ja kupovo u hgspotu logitech zvucnici frajer mi je predamnom i jos gro ljudi spojio z cinema i pustio ih i isto tako 2300 i z cinema ima dosta jaci bass ali z2300 ima nekako cisci zvuk..

no z cinema ima prednsot daljenski i preko njega bilo koji movie player moze se koristi bilo koju player za muziku te se moze iz druge sobe sa daljenskim igrat po windowsima i surfat po netu..

Evo pa procitaj, sa Logitech-ovog foruma...

Forever MUFC
17 godina
ManchesterUTD kaže...
toxic kaže...

glupost stari....

jbga onda sam ja gluh sta ces....

ja sam cuo i vidio a to sta ljudi pricaju po forumima pricaju svasta...

i to u velikoj hali to jest mandi u zagrebu..

z cinema ima za poriktat stupnjeve bassa na defaultu je na 2 stupnjua a max je 5...

mozda korisnici gledaju def postavke neznam ali ja sam cuo, a gluh nisam...

15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

ljudi hvala na helpu al sutra dolaze moji novi drveni zvučnici.

nisam htio u ameriku

uzeo sam od 80 wati  Cool mislim da je to dovoljno

Koje si uzeo?

15 godina
neaktivan

uzeo sam od geniusa crne drvene sw hf 3000.

meni sasvim dovoljno 80 wati 40 sub po 20 viskotonci.

6,5" woffer, 4" srednjetonac i 1,5" visoki

mislim da nisam fulao Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 17:00 (explorer 4).

1 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

uzeo sam od geniusa crne drvene sw hf 3000.

meni sasvim dovoljno 80 wati 40 sub po 20 viskotonci.

6,5" woffer, 4" srednjetonac i 1,5" visoki

Dobro si napravil itekak nema kaj drvo je drvo tj MDF od ceka su napravljani zvucnici tj sateliti na ovim Genius. To je puno bolje rjesenje tj kak spada od plastike nesretne na Logitec a to je velika snaga a ne mala zapravo ustedil si lovu i imas odlicne zvucnike.Nevinašce

16 godina
neaktivan

Gdje ima za kupiti z cinema i koliko kosta?

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Gdje ima za kupiti z cinema i koliko kosta?

bolji izbor definitivno z2300,  to su skoro pa isti zvučnici s time da z cinema ima neke nove fičure tipa daljinski i neki ulazi ali sve u svemu nepotrebno za toliku razliku u cijeni

15 godina
neaktivan
cuo sam oba i z cinema ima nesto mutniji sub tj. Nije toliko udaran i precizan kao kod z 2300 ali su sateliti od cineme nesto boli i imaju taj famozman daljinac.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja volim reći da bi najbolje bilo okačiti satelite od cineme na sub od Z2300,hehe. Ali preskupo rješenje i pomalo na granici lucidnosti. Osmijeh

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
ManchesterUTD kaže...
toxic kaže...

glupost stari....

jbga onda sam ja gluh sta ces....

ja sam cuo i vidio a to sta ljudi pricaju po forumima pricaju svasta...

i to u velikoj hali to jest mandi u zagrebu..

z cinema ima za poriktat stupnjeve bassa na defaultu je na 2 stupnjua a max je 5...

mozda korisnici gledaju def postavke neznam ali ja sam cuo, a gluh nisam...

Z2300 ima potenciometar za Bass odnosno niske tonove, osobno mislim nakon slušanja oba da Z2300 ima sveukupno bolji Sub,a lošije satelite. To je moje mišljenje, ne moramo se složiti.

I to osjetno bolji Sub, definitivno najbolji i najkvalitetniji koji sam u toj klasi zvučnika čuo.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan

definitvno najbolji sub u toj klasi al thedream vjerujem da si čuo z cinema i oni meni nekako mutno zvuče.

Nekako je bas dosta lošiji kao da se gubi što ti misliš ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim jednostavno da je Sub eksplozivniji, ne znam kako da se izrazim a da ne zvuči glupo. Jednostavno dojma sam da ono što je Sub od Z2300 sposoban na 50% reproducirati, da za to na Subu od Cineme treba 20% više okrenuti,ili pojačati u njegovom slučaju čitavu stvar,odnosno Bass skalu kako je gore toxic napisao.

Ne bih rekao da se gubi jer je to pretežak izraz nedostojan ovog seta, jednostavno Sub bolje i življe reagira, to je bar moj stav, kako toxic čuje nešto drugo, tako i ja čujem nešto drugo. Ljepota je u očima promatrača, tj. - ušima, u našem slučaju.

Po meni im je fenomenalan plus daljinac svakako,koji je vrhunski i sateliti,uz avangardniji dizajn od Z2300. SRS Surround na Stereu 2.0 treba zaboraviti,i to je kretenarija, kao i softver koji kako je spomenuto - ponekad bolje da ga nema, nego ima.

Što više kompliciranja, to više možeš očekivati i nekompatibilnosti kasnije, bilo sa playerima, bilo igrama, ma bilo čim.

Da sumiram,

Z2300

+kvaliteta izrade

+THX certifikat

+eksplozivan Sub

+cjelokupan dojam

-cijena

-nedostupan u 90% trgovina

-Sateliti su morali biti kvalitetniji,tj. dostojni niskih tonova Suba

Z Cinema

+dizajn

+daljinac

+kvaliteta Satelita

+cjelokupan dojam

-cijena

-također upitna nedostupnost

-obrnuto nego kod Z2300 - Sub bi morao biti življi u skladu sa satelitima

-softver,70% opcija je nepotrebno

/ USB sučelje - nekome prednost, nekome nedostatak - ne vidim u tome ništa loše ali pobornik sam klasike i utičnice

Koji god uzme ne može pogriješiti,oba seta su zbilja vrhunska, više po meni ovisi kakvu glazbu korisnik sluša - meni bi čak za Rock i Metal više odgovarala Cinema, netko voli da mu se pod trese pa frlji potenciometar na Z2300 na 70,80% i više tj. da grmi. Meni su srednji i visoki tonovi bitniji,a Bass se da pojačati i softverski iz X-Fi control panela, blažen bass boost, i bass redirection.

U konačnici oba seta su prekvalitetna da bi im tražili mane, u osnovi nije nešto što se uz solidnu zvučnu ne da softverski ispraviti preko EQ ili nečeg drugog.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Morate biti svjesni da to jako puno ovisi o položaju suba u sobi, ja imam Z cinemu i bas nikad nije pojačan do kraja...
13 godina

Jest da je tema već stara ali Logitech Z Cinema su odlični zvučnici.Woofer mi se nalazi u kutu sobe i ne samo da trese pod već i plafon hehe.Sateliti su također odlični imaju kristalno čist zvuk i ne mogu zamisliti da postoji još jasniji zvuk ali eto :)

Ne sudim Z2300 jer ih nisam nikada probao ali vjerujem da su isto odlični.

Logitech Z Cinemu imam i prezadovoljan sam i nebi ih mjenjao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma šta bi ih mijenjao , dok ne crknu ih vozi. Takvi pc zvučnici se rijetko proizvedu.

1 0 hvala 0
13 godina
Re: Logitech z cinema ili z2300
explorer 4 kaže...
Ma šta bi ih mijenjao , dok ne crknu ih vozi. Takvi pc zvučnici se rijetko proizvedu.

Moji su stari oko 3 godine i još uvijek imaju kristalno čist zvuk i na max.volume.

Ne znam koliki im je radni vijek,nadam se preko 10 godina :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice