Logitech Z 5500 problem

poruka: 44
|
čitano: 7.048
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

Neki dan sam kupio Z5500 (preko oglasnika) i prvo nisam imao nijedan kabl osim onog 3.5mm da ih spojim, pa sam ih spojio prvo s time.

Naravno pola ih nije radilo- no to je normalno. Jucer sam nabavio coax cabl i spojio preko njega, i shvatio da ne radi prednji desni i centralni satelit.

Da uklonim sumlju sa satelita, te satelite sam uštekao u druge izlaze na subu i sljakaju, probao jos sto varjanti no uvijek isto.

Znaci problem je kod izlaza na subu- za prednji desni i centralni zvucnik.

Izlazi za ta 2 zvucnika su jedan ispod drugog. Stvarno mi nije jasno sta se dogodilo, nezna ni lik od kojeg sam kupio. Njemu vjerujem da su  bili ispravni kod njega

jer je tip domaci covjek ;). Jel zna tko kaj da napravim? Ikakav savjet? Kako funkcioniraju ti izlazi za zvucnike na subu? jel postoji sansa da su se oni samo iskrivili ili sl.

jer ne daju znakove zivota?

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech Z 5500 problem

Može biti da se nešto iznutra otkačilo pa nema kontakt ili su se pokvarili izlazi, a može biti i da ti izvor zvuka koji koristiš nešto zeza, probaj spojiti analogno na DVD player. Ako ne pomogne i vješt si u elektronici otvori pojačalo i vidi ima li di loš spoj i tako (ako nemaju garanciju).  Ugl, ako sam ne uspiješ riješiti problem onda se obrati Logitechovoj službi za korisnike i pitaj šta bi moglo biti, vrlo su susretljivi.

Možeš i kod nekog majstora poslati da ti popravi ako zaključiš da je stvarno nešto pokvareno.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 17:46 (Vido).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

spojeni su preko optickog i coax-a, nesto je u subu poslo po zlu, pretpostavljam samo nekakvi kontakti, drugo nemre biti... poslao sam ja mail logiteku pa cu vidjet sta ce oni rec,

onda cu dat nekom meštru da pogleda to malo jer sumljam da je nest ozbiljnije Plač

e i da, neznam koje imas ti zvucnike, ovi imaju onaj test di stisnes na daljinskome pa redom jedan po jedan sviraju, svi normalno sljakaju, no centralni i taj prednji desni ne sviraju Plač

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 17:55 (mb_fak_team).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech Z 5500 problem

Aha, nisam znao da imaju u sebi test, onda da, nešto se otkačilo vjerojatno iznutra (ako imaš sreće :))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

a ako nemam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Logitech Z 5500 problem
mb_fak_team kaže...

a ako nemam?

Ako nemaš, otišlo ti je nešto od elektronike unutra, možda pojačalo za ta dva zvučnika ili nešto takvo. Ako imaš garanciju, vjerojatno će ti Logitech poslat nove zvučnike.

15 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

Vlasnik sam z-5500.

Probaj otraga na glavnom velikom upravljacu staviti na stereo efekt (ima ti prekidac koji ide gore dole) i prema bojama zastekaj zice, a ako neide probaj kupiti 3 bojni kabel (ako ga nemas) i spoji u racunalo i stavi 6chanel direct otraga.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

nemam garanciju, navodno su kupljeni 3.3.2010. u linksu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech Z 5500 problem

Onda bi prvi vlasnik trebao da ti da račun i garantni list i onda imaš garanciju jer kao su stari malo više od mjesec dana nema smisla da ti ne da i to.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

POsalji mail logitechu i pitaj njih. Odgovorit ce ti unutar 72 sata i velika je vjerovatnoca da ces dobiti nove. SAmo nemoj reci da si ih kupio od drugoga posto samo prvi vlasnik moze ostvariti garanciju.

16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

ok, reci cu da sam ih ja kupio, a u međuvremenu je propala trgovina pa nemogu ostvarit garanciju, a racun cu ja neki vec nac :) jel oni mogu provjeriti racun?

netrebaju meni novi, meni samo treba zeleno svjetlo da ih ja i jos netko tko se razumje u to otvorimo i vidimo sta ne sljaka, a nakon toga da mi samo taj dio posalju :)

al kaj se mene tice, dobro bi dosli i novi :)

P.S. ja sam im vec poslao mail sa objasnjenjem kvara, no nigdje nisam dao naslutiti da ja nisam 1. vlasnik ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da se kladimo da ces dobiti nove i zauvijek se zaljubiti u logitech. Pogotovo sto si kupio exra stvar. I ja ih imam i poslije njihovih x-510 odusevio se. Nisam audiofill i meni su predobri.

16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

kaj se tice miševa, tipkovnica, zvučnika oduvjek sam samo logitecka imam, meni su prvi zvučnici bilo s200, pa onda s500, pa onda x530, pa sad ovi...

Miš: G5, a tipkovnica G11 :)

nadam se da nisam pogrijesio sta sam oduvjek samo logitecka kupovao Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech Z 5500 problem

Nisi vjeruj mi !

Logitech ima vrhunski support

Pošalji im slike,objasni problem,reci da je trgovina gdje si kupio propala zbog recesije (moš reć vemil :) i očekuj odgovor i vjerojatno će ti poslat nove zvučnike

trebat ćeš još i serial number i pid

to ti piše na kutiji

Pitanje u vezi Cookiea ? JAVI !

4 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Logi je logi. Sve ostalo je druga liga.

16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

e, a di je taj P/N, ja ga nemrem nigdje nac :), ja sam im video poslao...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Logitech Z 5500 problem

EVO TI GA :

970115-0403

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 9:50 (Mitch).

4 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Nemoj slati tudje podatke. Moraju biti negdje ili na subwooferu ili na centalnoj jedinici.

17 godina
Logitech Z 5500 problem

P/N je na svakom isti

barem kod mene i frenda

3 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Ne mora biti. Moze izaci druga serija sa nekim promjenama i stavi se drugi P/N.

17 godina
Logitech Z 5500 problem

nek ostane za svaki slučaj ak ne nađe :)

3 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Hhehehe

A valjda ce naci. Jedino ako ih nije kupio od CIA-e pa skinuli sve brojeve da im se ne moze uci u trag ;)

16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

hehe, da CIA je u pitanju Belji se

ne nema toga nigdje, moram jos ic na kutiju pogledat, imam samo M/N i PID

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

ej, nasao sam iza na subu nesto tipa ovo sta si ti reko "970115-0403" no meni nisu isti brojevi...

jel vama bas pise P/N: 970115-0403,  ili je samo taj broj?

meni pise: 061638-11 dole s desne strane pri dnu..

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 10:52 (mb_fak_team).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech Z 5500 problem

ma pošalji ti to

pa nek oni procijene ;)

2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

ma vec sam jucer poslao mail, i na kraju sam napisao da nek se ne ljute al ja ne mogu nac p/n...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Logitech Z 5500 problem

Cek, pa sto ih ne reklamiras u linksu ?!?!

Mislim, ne kuzim. Ovo sto vi izvodite ce napraviti da ce Logitech promijeniti odnos prema kupcima, a koji je do sada bio relativno dobar.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

Pa kaj ti ne citas da su kupljani preko oglasa i da nemam nikakvog racuna???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

Kaj ti mislis da bi ti ovi u Logitechu sam tak poslali zvučnike nove a da neznaju dal imas garanciju jos i bez ikakvog racuna??

Pa nebi reko da su bas tak naivni.  A i zakej ti ovaj od kog si kupio nije dao racun,to mi stvarno nije jasno. Ak su zvucnici stari 1 mjesec trebo si trazit da ti da racun, ja ih ne bi kupio bez racuna.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 11:38 (racingcam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mb_fak_team kaže...

Pa kaj ti ne citas da su kupljani preko oglasa i da nemam nikakvog racuna???

I kakve to veze ima ? Kao da oni ne znaju jesu kupljeni kod njih ili nisu...

Ako se nadas ovako sto usecariti, moram ti reci da neces uspjeti. Imas ovlastene zastupnike i servisere u HR.

Imas cak i glavni ured. Reci ce ti da njih kontaktiras. Moze se raditi o malom kvaru, moze se raditi o tome da muvas (slika nece pokazati jel' zvuk radi ili ne).

Radi se o komponenti koja kosta daleko vise od obicne periferije. Usput se nadaj da ovo nitko iz logitech hrvatska ne cita, pogotovo dio o krivotvorenju racuna, jer bi nam svima moglo prisjesti.

A ti i dalje udaraj TD do nemila. Bolje da kontaktiras prodavaca da ti posalje racun i garanciju, jer se tako nesto za relativno skupu stvar ne gubi samo tako, a mozes kontaktirati i sami links.

Over and out od mene. Odoh na zasluzeni vikend. Pozz svima koliko vas god ima Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 11:39 (Mrgud Veliki).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice