Logitech z 5500 molim pomoc

poruka: 12
|
čitano: 6.524
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam par pitanja.kad ugasim zvucnike,dali je normalno da se ugasi samo svjetlo na lcd-u a vidi se kad pojacavam i stisavam samo bez svjetla il se mora skroz ugait da nista nebude na ekranu.I 2 problem je da mi nekad radi samo centar i sub, a ostali samo krce nerazgovjetno a nekad rade normalno tako je i kad spojim tv.sa tv-a je uvjek tako nekad prorade svi na movie effect.Na stereo  sve radi normalno.Filmovi isto tako a spojeno je optikom na maticnu nekad radi nekad ne neznam jel to do realtek drivera il neceg drugog zato mi je cudno sta sa tv-a radi samo centar imam ih tek 2 dana pa neznam da li je to normalno.hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne zvuči mi baš normnalno ali pričekaj da ti se javi netko ko ih ima jer ja smao nagađam :)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 1
15 godina
RE: Logitech z 5500 molim pomoc

probaj poslat pm logic-u ja mislim da ih on ima ako se ne varam

17 godina
neaktivan
Evo logica :)
Kod mene kad su uhaseni ugaseni su. Nema pocabanja noti icega drugog. Pokusaj spojiti neki mp3 player pa vidi kako se ponasaju i drzi ih u music modu jer u movie modu centralni je najglasniji. Sve zbucnike podesi do one oznake i prebaci u music mode pa javi kako se ponasaju. I ne brini ako ne valjaju ipak je to lohitech koji sve rjesava.
17 godina
logic kaže...
Evo logica :)
Kod mene kad su uhaseni ugaseni su. Nema pocabanja noti icega drugog. Pokusaj spojiti neki mp3 player pa vidi kako se ponasaju i drzi ih u music modu jer u movie modu centralni je najglasniji. Sve zbucnike podesi do one oznake i prebaci u music mode pa javi kako se ponasaju. I ne brini ako ne valjaju ipak je to lohitech koji sve rjesava.

Jednom prijatelju iz Sombora nije radio displej ili je bio mutan - nešto tako na kod tih zvučnika i žalio se logitech-u, oni mu poslali nove zvučnike i lik nije znao kako da im zahvali pa im je poslao daljinski (neki obični što dođe uz njih nema displeja) i sada se hvali po youtube sa dva seta spojena i 1010 RMS snage, eto jedna priča sa sretnim završetkom.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 20:21 (lebo1).
17 godina
neaktivan
Sa logijem svaka prica ima sretan kraj.
15 godina
neaktivan

Neznam nadam se da je tako.Ali kad ga ugasim na gumb ugasi se samo svjetlo i prebaci na slusalice i moze se pojacavat i sve samo neradi svjetlo zvat cu sutra ducan gdje sam kupio pa javim,ali zvuk sa tv-a opet krci samo centar radi jos budem probao mp-3 pa velim sta bude cujemo se hvala na odgovorima ,ali bas ljepo za prvia 3 dana tako sa svime sta kupim novo ne valja ni auto,ni komp, ni mob, ni tv bas nemam srece heheheh sa novim stvarima al nisam bogat da kupujem jeftine stvari heheheh pijan sam pa serem al hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nemas brige. Ako ti u ducanu bdu srali samo mail logitechu i oni rjesavaju problem 100%. Inace zvucnici su predobri.

16 godina
neaktivan

Evo da se i ja javim, kupio sam prije par mj. preko oglasa te z5500 i nakon 2 dana su crkli :D

Naravno, kontaktirao sam logitech suport i dobio nove. Na starim z5500 (ovi kaj su crkli) kad sam

ih ugasio onda su se ugasili do kraja, a na ovim novim se samo svjetlo od ekrana ugasi i mozes

pojacavat i sl. (al to nema efekta -kao da su ugašeni). Isto tako sam primjetio da na ovim novima

gum za ugasiti nije onaj simbol O- vec slušalica.

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mb_fak_team kaže...

Evo da se i ja javim, kupio sam prije par mj. preko oglasa te z5500 i nakon 2 dana su crkli :D

Naravno, kontaktirao sam logitech suport i dobio nove. Na starim z5500 (ovi kaj su crkli) kad sam

ih ugasio onda su se ugasili do kraja, a na ovim novim se samo svjetlo od ekrana ugasi i mozes

pojacavat i sl. (al to nema efekta -kao da su ugašeni). Isto tako sam primjetio da na ovim novima

gum za ugasiti nije onaj simbol O- vec slušalica.

Logic i ja imamo starije (po meni bolje verzije). Nakon kupnje z-5500 (kojih pola godine) sam u ducanu naletio na njih, pogledam ja malo to, drukciji je display i sub je drukciji otraga. Ova nova verzija ima slabije satelite kolko sam cuo. Makar nigdje ne pise da je bilo sto mjenjano, kolko ja vidim, mjenjano je.

17 godina
neaktivan
koji je product code kod tebe? !Ja sam prezadovoljan i nemam bas nikakvih problema sa njima.
15 godina
neaktivan

Ma mislim da mi nije problem u zvucnicima nego u ac3 codecu i postavkama playera nema sta drugo bit a sa ,ax tv-a sa optickim kablom zadnji ne sviraju cisto.

nekad da nekad ne tako da vise pojma nemam ali samo na pl 2 music na stero sve super radi x2 sa zadnjima mora da je stvar onda do kodiranja zvuka

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice