Logitech z-3 ili z-4 zvucnici

poruka: 14
|
čitano: 5.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozz koja uzeo bi nove zvucnike dvoumim se između z-3 i z-4...koja je razlika?

Citao sam recenzije i kazu da je malo bolji zvuk na z-4....dao bi do 600 kn mozda ima neka bolja opcija?ali samo 2.1 sustav

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Z4

www.tehnicka-podrska.com

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Logitech z-3 ili z-4 zvucnici
chingy-os kaže...

Citao sam recenzije i kazu da je malo bolji zvuk na z-4....dao bi do 600 kn mozda ima neka bolja opcija?ali samo 2.1 sustav

Imam z-3 i prezadovoljan sam, razlike su male z-4 ima podešavnje jačine basa tamo gdje reguliraš glasnoću, a z-3 iza subwoofera.
Koje god uzmeš nećeš pogrešiti, zavisi koliko imaš paraNamigiva.
Intel q6600, 4gb 1066Mhz Corsair, Seagate 500GB, HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, THERMALTAKE Soprano, Silverstone 500W, Logitech Wave + MX 518
17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Nema ničega boljeg do 600kn u kategoriji 2.1 sistema, tako da pucaj na ono što ti se više sviđa od ta 2 modela.
BTW Kod Z4 su na satelitima stavili još jednu membranu za srednje tonove kojih je bilo premalo na Z3.
Prije par mjeseci sam dosta čitao jer sam sebi nabavljao zvučnike za PC, pa sam saznao i to.
17 godina

Kupi si BMW Z4 zvucnike.... malo vise kostaju ali uz njih dobijes pristojan autic :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina

Evo da neotvaram novu temu pitat cu ovdje. Da li se isplati uzeti polovne Logitech Z4 zvučnike za 300 kn ili je bolje nesto drugo uzeti za te pare?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 14:49 (SHELBY_09).
16 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Evo da neotvaram novu temu pitat cu ovdje. Da li se isplati uzeti polovne Logitech Z4 zvučnike za 300 kn ili je bolje nesto drugo uzeti za te pare?

ovisi koliko su stari i u kakvom su stanju.

Jahao sam pješice.
16 godina
luka_cro kaže...
SHELBY_09 kaže...

ovisi koliko su stari i u kakvom su stanju.

Tip kaze da su odlicno ocuvani i stari 2 godine.

16 godina

itko??

17 godina
odjavljen

za 300kn vrijedi uzet Z4,ali ako ideš na nove onda bi ja gledao i još neke kao Z523,za 600 kn imaš i novi 5.1 sistem Z-506

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
M4X kaže...

za 300kn vrijedi uzet Z4,ali ako ideš na nove onda bi ja gledao i još neke kao Z523,za 600 kn imaš i novi 5.1 sistem Z-506

A idem prvenstveno na 2.1 i da je potenciometar odvojen od zvucnika (kao na slici) posto ih stavljam na zid. Znaci isplati se dati 300kn za njih?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 17:38 (SHELBY_09).
17 godina
odjavljen
SHELBY_09 kaže...
M4X kaže...

A idem prvenstveno na 2.1 i da je potenciometar odvojen od zvucnika (kao na slici) posto ih stavljam na zid. Znaci isplati se dati 300kn za njih?

pa valjda,novi su oko 600kn i više i ako su očuvani trebali bi i dalje normalno radit

Z linija je ipak dosta bolja šta se tiče kvalitete zvuka i ostaloga od X serije

15 godina
neaktivan
Uzmi ih nećeš naći ništa bolje za te pare.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 1
15 godina

da uklonimo ikakve sumnje...

Z3 i Z4 su zvucnici ISTIH karakteristika i performansi, samo u drugom odijelu...imam Z3, a frend Z4, oboje smo uber-zadovoljni, bassevi su odlicni, doduse razlika se cuje, zato jer moj frend voli nabijati basseve iskljucivo, a ja ipak tezim SQ-u (sound quality) pa sam si rasporedio na opcijana zvucne kartice da imam siri spektar zuvkova...

ja sam dao 520kn, a frend 650, kupili smo ih cirka pred 4god, koji mjesec vise-manje...od tad nismo imali NIKAKVIH problema ni najmanjih...mislim da ti jasno koja je to kvaliteta onda, jos pogotovo sta nam rade zvucinici stalno od kad upalimo komp do kag ugasimo (ja barem 10-15h dnevno, a frend nesto manje)

kad sam kupovao sjecam se da su mi govorili da se pazim kabla za zvucnike, koji je sa pinovima, jer kad se shebe, treba mjenjati dosta toga...al eto, sub mi stoji na podu, cesto stolicom ga okrznem, drzim nogu na njemu redovno, ono, mali je TENK...

uzeo sam ga jer je 20cm promjera, jer ima vise watti RMS-a od ostaslih 2.1 koji su bili u ponudi i jer su mi se svidali...i jos mi dan danas stoji plava folija preko satelita :)

stoga, ako nades bilo koji od njih polovan (da je dobar i da dobro radi) uzimaj!

a ako imas malo vise para, probaj cekati bozic, moooozda bude koja akcija, posto sad su skuplji nego kad smo ih mi kupovali, jako cudno!

Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice