Logitech z-2300 info

poruka: 5
|
čitano: 1.671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Logitech z-2300 info

Želio bi na gore navedene zvučnike (woofer) spojiti neke druge,kvalitetnije zvučnike (satelite) budući mi je jedan satelit pregorio?

Da li neko ima iskustva sa time ili nekakvu preporuku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech z-2300 info

Jesi siguran da ti je zvučnik pregorio ?

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Logitech z-2300 info

jesam, spajao sam ga na isti set zvucnika kod prijatelja

16 godina
neaktivan
Logitech z-2300 info

Probaj malo kabel savijat pri kraju , naravno dok sviraju.Ako se pojavljuje kakvo krčenje mogao bi biti kabel.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
Logitech z-2300 info

Rastavi taj zvučnik i provjeri driver sa multimetrom ili ommetrom. Trebao bi pokazivati 7.x oma. Ako to pokazuje driver je ispravan, ali negdje prekida kontakt u kabelu ili konektoru. U protivnom driver je pokvaren, ne nužno pregoren ali nebitno je rje popravak neisplativ osim ako nije kontakt koji se vidi izvana pa se eventualno da popraviti bez rastavljanja drivera.

Ako hoćeš zamjenski traži nešto slično, možeš i sam napraviti kutiju, moglo bi te doći jeftinije pošto tebi ne treba ništa posebno. S obzirom da je u sub ugrađena skretnica nepotrebno je kupovati zvučnik sa velikim bass ili midbas zvučnikom pošto ionako neće svirati te frekvencije. Treba ti zvučnik relativno niske osjetljivosti (osim ako ne misliš držati sub na max ili peglati pomoću ekvilajzera. Nešto tipa 80-86db/W/m. To je manje više to, probaj neki zvučnik od neke linije, od nekog boljeg kućnog kina i sl.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice