evo,ako netko ima iskustva s ovim zvučnicima,neka kaže svoj dojam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čuo sam x530 i nako nisu loši.
za x 540 ti ne mogu baš puno reć jer ih nisam čuo al jedan dobar znalac o zvuku mi je rekao da imaju bolji zvuk od x530 te da su glasniji a imaš još i odvojen kontroler.
možeš ih naći za 600 kn ja mislim.
moj glas ide za x540
to sam i mislio.Za 600 kn? ma gdje to ?
mislim da ima u protisu u zagrebu. evo dat ću ti link
x540 http://www.nabava.net/trazilica.php?q=logitech+x+540&x=0&y=0
x-530 imam,zvucnici nisu losi ali imaju jedno manu.hvata radio valove i emitira ih.slusas radio
jel x-540 imaju daljinski?
hvala ti explorer 4.
Toni 93-imaju daljinski
zaboravio sam pitat, dali suportaju windows 7 ?
ma samo ti fino stavi u control panel postavke na 5.1 zvuk i spoji zvučnike kako treba i to je to.
znači radi s windows 7 ?
a trebalo bi neznam zašto ne bi.
ja imam x-530 po meni(znaci ne za neku pro primjenu) zvucnici su odlicni pogotovo kad korisitis 5.1 vecnia je za 2.0 il 2.1 ja sam prezadovoljan njima
a koje windowse imaš?
znači radi s windows 7 ?
Zvucnici nemaju veze sa Windowsima i svaki ce ti radit i na Linuxu i Windowsu i Mac-u.
Ti ne instaliravas drivere za zvucnike, vec drivere za zvucnu karticu koja je obicno integrirana u maticnu.
Dakle, trebas vidjeti jel tvoj maticna ima drivere za Windows 7. Ako ima, mozes spojiti bilo kakve zvucnike na PC.
Edit: I da, driveri za Vistu rade i na 7, kolko ja znam.
oke,hvala,kupit ću x540 pa ćemo vidit
evo kupio danas x 540,sve uredno spojio ,rade na windows 7,jedin problem je što HD realtek audio prepoznaje samo front satelite,tj.svi rade samo ih u tom HD realtek programu ne prepoznaje tako da si nemogu pojačat ove ostale i namjestit,valjda sam nešto krivo spojio ali onda nebi radili a meni rade svi,čudno..
evo kupio danas x 540,sve uredno spojio ,rade na windows 7,jedin problem je što HD realtek audio prepoznaje samo front satelite,tj.svi rade samo ih u tom HD realtek programu ne prepoznaje tako da si nemogu pojačat ove ostale i namjestit,valjda sam nešto krivo spojio ali onda nebi radili a meni rade svi,čudno..
Mozda si krivo spojio, ali vjerojatnije je da samo moras unutar software-a za zvucnu namjestiti na 5.1 nacin rada jer ti je po defaultu ili na stereo ili 2.1.
Mozda si krivo spojio, ali vjerojatnije je da samo moras unutar software-a za zvucnu namjestiti na 5.1 nacin rada jer ti je po defaultu ili na stereo ili 2.1.
ma namjestio sam na 5.1. ,a spojio sam sve točno,po bojama,tako da ne kužim u čemu je caka
evo uspio sam složit,jedna jack sam krivo spojio sam,sad sve radi odlično
Druze jel x540 hvataju radio valove isto kao i x530 i kakvi su zvucnici?
Ja sam imao x-510 ii drugarima prodao 3 x-530 i niti jedan nije hvatao nikakve radio stanice. To je od slucaja do slucaja i mislim da nje do zvucnika toliko koliko do mjesta gdje su.
Druze jel x540 hvataju radio valove isto kao i x530 i kakvi su zvucnici?
ne
imam ih vec dosta god
x530,zadnju god koristim win 7 64 bit ultimate i nista od radio valova,prije xp i stalno radio