Stvarno mi je hitno pa molim brzi odgovor
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvarno mi je hitno pa molim brzi odgovor
Vidi imaju li u Ve-milu, Ciscuttijeva 2. To ti je usred grada, ako ideš od zlatnih prema tržnici nastavi ravno i skreni desno kad vidiš malo vodoskok, samo idi tom ulicom (blaga uzbrdica) do kraja, vidit ćeš znak.
Možda imaju i u HGspotu, to ti je kod gradskog stadiona, u njemu, ispod tribina, na onoj strani uz cestu. Marsovo polje se zove taj dio grada.
puno ti hvala...ali bio sam u puli u oba dva ducana i nemaju :/
evo sad bi trebao nekoga iz rijeke ko zna di tamo mogu nabaviti zvucnike logitech x530
dali mozda ima u kojoj prodavaonici u tower centru? jer tamo idem i onda odmah skocim do grada...
treba mi do 15h pa pls pomozite :)
puno ti hvala...ali bio sam u puli u oba dva ducana i nemaju :/
evo sad bi trebao nekoga iz rijeke ko zna di tamo mogu nabaviti zvucnike logitech x530
dali mozda ima u kojoj prodavaonici u tower centru? jer tamo idem i onda odmah skocim do grada...
treba mi do 15h pa pls pomozite :)
e ja ih imam i imas is u hobitu ja sam ih tamo kupio to ti je na mrtvom kanalu ona ulica kod kazalista ivanazajca ides prema dole prema mostu i vidjet ces ga pise ti hobit.. dođu ti ja mislim 550kn
pa tak sam ih ja platio ili manje neznam al negdje oko 500-600
evo ja ti prodajem x-530, ko novi, garancija do 10/2010, za nekih 400-500kn. Iz Buzeta sam a to ti je između Pule i Rijeke
evo ja ti prodajem x-530, ko novi, garancija do 10/2010, za nekih 400-500kn. Iz Buzeta sam a to ti je između Pule i Rijeke
zas bis ih prodo zvucnici su prezakon...