Logitech X-530 problem

poruka: 24
|
čitano: 5.548
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Logitech X-530 problem

Kupio sam X-530 ,te sve ukopcao itd.

Iza u zvucnu karticu je ukopcano sve po bojama (zeleno u zeleno,narancasto u narancasto i crno u crno).

No,rade mi samo prednja 2 i sub,centralni i zadnja 2 ne.

Zvucnici su ispravni,jer kad idem na onaj test u realtek driveru rade svi,no kada pustim muziku preko bs playera ili aimpa,ne rade svi.

U driverima je namjesteno na 5.1

Maticna je Gigabyte P35-DS3P i kopcam zvucnike na onboard zvucnu od maticne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 15:48 (Mikygs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Logitech X-530 problem

Svima se slabo cuju zadnja 2 kod X-530 ;)

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
17 godina
neaktivan
Logitech X-530 problem

E,a meni se ne cuju zadnja 2 ni centralni nikako,dok se na realtek testu cuju normalno,ali kad pustim sam muziku na kompu preko bilo kojeg playera ne cuju se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech X-530 problem

Pusti film koji ima 5.1 audio.

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469

2 0 hvala 0
16 godina
Logitech X-530 problem

Tocno to, muzika je 2.0 ako je stavis na 5.1 zvucnike.

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech X-530 problem

Jasno mi je to.

Ono sto mene buni jest to da sam ih prije imao (x-530) i muzika i filmovi su radili u 5.1...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mikygs kaže...

Jasno mi je to.

Ono sto mene buni jest to da sam ih prije imao (x-530) i muzika i filmovi su radili u 5.1...

Nemam 5.1 na kompu pa neznam ali pogledaj malo u control panel od Realteka (ili šta već imaš).

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
17 godina
neaktivan
Logitech X-530 problem

Problem rijesen.

Potrebno je samo u driveru od zvucne staviti kvacicu na "speaker fill" i rade svih 5{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mikygs kaže...

Problem rijesen.

Potrebno je samo u driveru od zvucne staviti kvacicu na "speaker fill" i rade svih 5{#}

Aj super da znam za ubuduće ako uzmem 5.1 za komp:)

17 godina
Logitech X-530 problem

Nemam 5.1 zvučnu karticu, već je sve spojeno 3u1, svi zvučnici mi rade osim centralnog. I što se tiče stražnjih zvučnika, pojačaj volume na zvučniku iznad 30% jer kod mene ispod toga ne rade stražnji.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mikygs kaže...

Problem rijesen.

Gdje je to?Jel mi može netko staviti screen gdje je taj speaker fill jel ja to nemogu naći.Pozdrav

14 godina
neaktivan
Logitech X-530 problem

Ovako sad sam otišao na You Tube i pogledao gdje se to nalazi ali toga kod mene nema?Jako mi je isto čudno kad idem configure na zvučnicima da ovaj u videu stavi 5.1 zvuk ali kad izabire zvučnike on može izabrat Rear Pair a ja mogu SIDE Pair i ovo ostalo ali Rear Pair nikako!Što je uzrok da nemam Speaker Fill?

PS:Svi driveri su mi up to date ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 19:41 (silentblader).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech X-530 problem

Evo ss

ss ss
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 12:04 (Mikygs).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech X-530 problem

Koliko sam upoznat to nemaju sve RealtekHD zvučne. Ja sam to imao na onboard VIA VT1828S codecu, nekako drukčije se zvalo čini mi se..ali efekt je bio isti. Njegova Gigabyteuša ima 889A codec, jedan od, ako ne i dugo vremena najjači RealtekHD codec.

Eh,da..pa nisu ti svi zvučnici full range u 5.1 setupu,ili? Na X530 bi ja onemogućio ove kvačice sa Front R/L i Surround spikera, a uključio bi Bass Management.

Ili ako ti je baš zapelo, ostavi full range na Front R/L.

To bi značilo da svi spikeri reproduciraju sve, i niske,srednje i visoke tonove tj. puni raspon frekvencija. Mislim da to nije slučaj sa tvojim setupom.

Sub odrađuje niske, a sateliti visoke i dijelom srednje, u pravilu je tako. Ti možeš upaliti Bass Redirection ili ti Management, ako zvučna može slati i niske na satelite, pa onda full range ima smisla.

Iako sve u svemu mislim da na zvučnoj tipa RealtekHD onboarduše ti svi efekti malo imaju veze s vezom. Samo zbunjuju.

EDIT 1 : Ako nemaš u Realtek programu tu opciju  pokušaj sa Control panelom i postavkama za zvuk tamo pronaći, pod Enhancements.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 12:50 (thedream).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Logitech X-530 problem

da ne otvaram novu temu..prosli tjedan mi stigli x530 i asus xonar dg iz portia

ja spojim zvucnike i rade i sve super

ali nakon dan dva poceli su pucat

npr.upaljeni su i nista ne svira.samo odjednom bum..zapucketa nesto.mislim da iz prednjeg desnog

trenutno svira glazba i opet zapucne na tren

ne prestane svirati kad to zapucketa

novi su,tocno spojeni i sve:/

0 0 hvala 0
14 godina
Zin8 kaže...

npr.upaljeni su i nista ne svira.samo odjednom bum..zapucketa nesto.mislim da iz prednjeg desnog

x530 su jako osjetljivi, kod mene kad netko upali svjetlo u susjednoj sobi cuje se tako kao pucketanje itd. Na 5% snage čujem radio nekakav itd. 

14 godina
Ivan_cno kaže...
Zin8 kaže...

x530 su jako osjetljivi, kod mene kad netko upali svjetlo u susjednoj sobi cuje se tako kao pucketanje itd. Na 5% snage čujem radio nekakav itd. 

Ista stvar kod mene s z506 kad netko upali svjetlo ali samo u kupaonici {#}

14 godina
protjeran

Takoder prisutno kod x-530 starih 3 mjeseca...{#}

TL
14 godina

Takodjer, paljenje/gasenje svjetla, nape u kuhinji, ves masina kad radi.. {#}

17 godina
Logitech X-530 problem

X530 su dobri, a usrani zvucnici. Zvuk je odlican, ali imaju par bug-ova. Medju njima je i to krckanje. Jbg, takvi su. Takodjer, mozda ti se bude javilo "hvatanje" nekih radio stanica navecer, ako smanjis volume na minimum.

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
vrinho kaže...
Ivan_cno kaže...
Ista stvar kod mene s z506 kad netko upali svjetlo ali samo u kupaonici {#}

čudna su ta svjetla u kupaonici..skuzio sam da je kod mene ista stvar :D

17 godina
Logitech X-530 problem

Sve je to normalno, imam ih 4 godine, daju savršen zvuk. Ali i dan danas skočim sa stolice kad netko u susjednoj prostoriji upali svjetlo; BOOM :D

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech X-530 problem

I moji pucaju iako se napajaju preko ups-a

Ali primjetio sam od kad sam promjenio komp da se pucketanje smanjilo i nije tako glasno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Logitech X-530 problem

Ako oćete da vam se čuje kako treba na sve zvučnike onda trebate kupit X-Fi zvučnu !!! 

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice