Logitech Ultrax deluxe / Ultra flat

poruka: 7
|
čitano: 3.911
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Može li netko objasniti razliku između ove vije tipkovnice, zbunjen sam, nerazumijem koja je koja.

http://www.nabava.net/tipkovnice__290/logitech-ultrax-premium-usb__105281

http://www.nabava.net/tipkovnice__290/logitech-ultra-flat-ps-2-usb__104291

koja je sad "prava" tipkovnica, tj ona sa laptopa, jer ima više ponuda sličnih tipkovnica. I koja od njih ima normalan enter, negdje sam čito da neke nemaju , a neke imaju normalan enter, e sad, koje su to.

sve znam što me zanima, znači kakve su, koliko su ljudi zadovoljni, al neznam šta da kupim tj koja je razlika.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne vidim nikakvu posebnu razliku, samo mi se čini da prva ima multimedijalne tipke, a druga nema. I, različite su boje. :)

Ako se ne varam, niti jedna nema onaj "pravi" enter, koji izgleda ovako. Enter kod te dvije tipkovnice izgleda više kao tipka "shift", znači manji je i nekako "spljošten".

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

e ovak...pazi na ovu ULTRA FLAT...sve tipke su STISNUTE!!!

ja bio "ponosni" vlasnik...doslo mi da se ubijem. imao ju kojih 8mj i nikak se nisam mogel naviknut na stisnutost tipki a besparica pa posto nije bilo za silu nisam mijenjal.

onda...onih 6 tipki iznad "strelica"...insert,home,PgUp,delete,end,PgDwn...pogledaj malo bolje...razbacane po tipkovnici,mislim nisu sad jedna na jednom kraju druga na drgom kraju,ali nisu bome ni lepo rasporedjene kao na ovoj ultrax premium...ma koma tipkovnica...meni bar

i da...umjesto 1,2,3,4,... sam tolko puta stisnul f1,f2,f3,f4 da mi doslo da ju zdrobim...ma govno od tipkovnice...pogotovo jer nemam male rucice...koma koma...

hvala bogu, zalijal ju ciklom :D i sad si mislim...ajd nist strasno kaj sad...pa po staroj tipkovnisi sam razlijal svakaj a o kolicini hrane medju tipkama da ne pricamo.

krenem ja sa serafcigerom rastavit tipkovnicu i "ocistiti" sve to kak treba kad ono šok...nemres "rastavit" tipkovnicu...ma moj dojam je uglavnom skroz razocaravajuc i zal mi kaj sam dal pare za nju.

nikak ne preporucam.

ako se broji :D moj glas ide Ultrax Premium tipkovnici :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Da to sam i ja primjetio da su tipke zbijene zajedno, a to što kažeš, da stisneš f1 umjesto 1, to bi meni isto bio problem, i kažeš nemože se rastavit -.-" .. jadno stvarno, kupt ću tu ultrax premium,  preko nabave.hr samo sad gledam od koga da kupim? .. jedino što mi smeta kod te tipkovnice je to što ima mali enter, ko shift . Al neviknem se na to nekako. Iako sam gejmer, neki su govorili da ju ne preporučuju gejmerima, ja ju svakako uzimam, jer jako puno i pišem.. tako da..

ugl. hvala.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja imam Ultra flat i nije ista ko na toj slici .. enter je normalan , istina je da je malo sve zguzvano na njoj ali brzo se naviknes !

Stavio sliku kako moja izgleda (skinuita sa neta) : http://ic.tweakimg.net/ext/i/productsurvey/5292/3767.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 16:40 (glazZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Logitech Ultrax deluxe / Ultra flat

a gdje si ju kupio?

15 godina

A ja sam je kupio tu kod nas u Pakracu ali neznam odakle nabavalja robu ovaj lik iz trgovine ! Znao jesam jel sam vidio kad je piso na komp , ako se sjetim napisem !

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice