Logitech rx1000

poruka: 32
|
čitano: 7.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Logitech rx1000

zanima me vaše mišljenje o ovom mišu. Košta oko 100kn. Je li dobar za gaming i ako mi možete preporučiti neki miš za gaming za nekih 150kn iz ADM-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech rx1000

Sharkoon Fireglider black edition za 200 kuna u linksu, najbolji do 200kn.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
Logitech rx1000
Treba li imati podlogu za tog sharkoona? Jer sam naučio na miševe bez podloge(samo na stolu)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech rx1000

Nemora imat baš od sharkoona samo da ima neku bolju podlogu jel laser ne radi bas dobro na stolu

0 0 hvala 1
17 godina
Logitech rx1000

Ja sam uzeo sharkoon fireglider black za 200kn i za 50-60kn steelseries Qck najmanju podlogu koju su imali. Podloga je super, uzeo sam je po preporuci nekog forumaša.

Preporučujem ti taj setup, a ti si izaberi šta hoćeš. Volio bih usporedit ovog sharkoona i hvaljenog logitechovog MX518. Po specifikacijama je sharkoon bolji, ima utege, 1800 dpi-a više (1600 vs 3600), a i veći je od MX 518 pa mi bolje paše u ruci, no s druge strane nekim čudom je jeftiniji?

Korisnici logija se brane da im više od 1600 dpi-a netreba i još nešto govore no nedržim ih baš za riječ.

@Lebo1 - nađi si neki drugi posao osim dijeljenja TD-ova meni gdje god stigneš. To mene jako smeta!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 16:46 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Logitech rx1000
Da tog crnog sam i mislio kupiti, onaj drugi sa plamenom mi je malo ružan. Za podlogu neznam hoću kupiti jer sam se navikao bez nje, prelazi mi buđet ,a i imam neku običnu podlogu koja će valjda poslužiti.
Koliko obično košta dostava iz Linksa?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech rx1000

imam ti ja rx1000 al u toku 2 godine 2 put mi je crkal laser, i bio san prisiljen kupit drugoga za zamjenu u tim intervalima kvara, neznan dal je samo do mene ali toliko da znas

Zone
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Logitech rx1000

ja isto imam rx 1000 prezadovoljan misem kupi ga ako ne zelis preskupo proc i da misevi koji koriste laser rade na svim podlogama ukljucujuci i stol npr .... ja ne koristim nikakvu specijalnu podlogu podloga mi je sami stol i radi mi odlicno sad ne znam kak kod drugi radi inace ... inace igrac sam fps igara i odlicno se drzi utakvim situacijama kad treba brzo reagirati ...

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Logitech rx1000
Hyperion kaže...

Ja sam uzeo sharkoon fireglider black za 200kn i za 50-60kn steelseries Qck najmanju podlogu koju su imali. Podloga je super, uzeo sam je po preporuci nekog forumaša.

Preporučujem ti taj setup, a ti si izaberi šta hoćeš. Volio bih usporedit ovog sharkoona i hvaljenog logitechovog MX518. Po specifikacijama je sharkoon bolji, ima utege, 1800 dpi-a više (1600 vs 3600), a i veći je od MX 518 pa mi bolje paše u ruci, no s druge strane nekim čudom je jeftiniji?

Korisnici logija se brane da im više od 1600 dpi-a netreba i još nešto govore no nedržim ih baš za riječ.

@Lebo1 - nađi si neki drugi posao osim dijeljenja TD-ova meni gdje god stigneš. To mene jako smeta!

nije velika greška ali mx ima 1800 dpi.

ugl.po specsima je nešto bolji al evo ti odmah problema jer ako za sharkoona ne kupiš podlogu neku dobru onda se zblesavi malo.

Kvaliteta izrade kod logija je bolja puno a i i čuo sam od ljudi da im već nakon pola godine šteka i škripi.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
Logitech rx1000
Može onda preporuka neke podloge do 50 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
imam RX1000 i preprezadovoljan sam s njime... da uzimam opet uzeo bih samo Logitech i po mogućnosti opet ovaj miš... jako dobra osjetljivost bez ikakve podloge...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
Logitech rx1000

Uzmi rade Sharkoon Fireglider ako mozes

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Može onda preporuka neke podloge do 50 kn

steelseries qck 55 kn u linksu

15 godina
Logitech rx1000
Kakva je 1337 gaming mat black?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech rx1000
ok je podloga ali steelseries ti bolje prati pokrete i nešto je kvalitetnija

0 0 hvala 1
17 godina
explorer 4 kaže...

steelseries qck 55 kn u linksu

Tu sam ti i preporučio, nju imam.

Imam i ja RX1000 radi, ali nemrem više vući ikone jer desni klik izgubi kontakt svako malo. Zato sam i kupio sharkoona.

Ja RX1000 nemogu preporučit...

Obični fireglider je lošiji od black-a, može se pretpostavit da su oni plameni/vatra samo naljepnica, a to znači da će ti se ruka znojit. Uostalom Black je poboljšana verzija običnog fireglidera(ima nešto više dpi-a i još neke stvari) tak da onog nema smisla uzimat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 23:11 (Hyperion).
17 godina
Logitech rx1000

Ja imam RX1000 i s obzirom koliko je koštao ja sam zadovoljan. Radi već godinu dana bez greške, a igrao sam puno toga s njime.

Dosta dobar miš za te novce.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
15 godina
Logitech rx1000
Je li bolje uzeti manju ili veću steelseries podlogu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech rx1000
Svejedno je jer su iste po izradi samo vidi kolike ti dimenzije pasu. Qck mini ti je 25 x 21 a ova standard je 32 x 27.

0 0 hvala 0
15 godina
Logitech rx1000
Sad neznam koju kupiti običnu ili mini :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech rx1000
Pa izmjeri prostor na stolu gdje će ti stajat podloga i po tome ćeš znat koja će ti biti bolja kažem ti iste su po kvaliteti

0 0 hvala 0
15 godina
Logitech rx1000
Kupit ću mini, taman mi je :)
Koliko obično košta dostava iz linksa? Nadam se da nije više od 30 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech rx1000

55kn ti je dostava iz linksa

0 0 hvala 1
15 godina
Logitech rx1000

Da li ovaj miš ima stalan DPI iznosa 1000 ili se to može podešavat na niže razine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech rx1000

Uostalom, vama kojima je miš rx1000 krepao, zar niste mogli kontaktirat Logitech support da vam pošalje novi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Logitech rx1000

Imam Logitech RX1000 i zadovoljan sam s njima, dobar laserski miš.

Kolega ima Fireglidera i možda ima bolji senzor ali miš je napravljen od jeftine plastike (na tom su štedili) i nakon 2 mjeseca je poćeo "škripit" u ruci, Logitech je kvalitetniji!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech rx1000
Naručen fireglider+podloga prije 1h. Zanima me je li istina da nije baš kvalitetan?
Za koliko bi mi dana trebao stići?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech rx1000

Doc ce ti 2 dana poslje narucivanja ako is danas narucijo trebo bi ti doc u  pon jer ne dostavljaju vikendom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Naručen fireglider+podloga prije 1h. Zanima me je li istina da nije baš kvalitetan?
Za koliko bi mi dana trebao stići?

Da nije bas neka kvaliteta vidjet ćeš kad ga u ruku uzmes.
16 godina
Logitech rx1000

Moj RX1000 je star dobre 2 godine...otad je prošao baš svakakve situacije...

od običnog klikanja po forumu do bjesomučnog kad sam računalo nosio

na teren gdje je pristup istom imalo i po 30 ljudi.

S njime je odigrano dosta FPS-a...poprilično je precizan...istina,sad polako osjetim da je istrošen,

tu i tamo mi neće primiti klick iz prve....nožice su mu već istrošene,ali za 140 Kn koliko

sam ga ja tad platio....ubjeđen sam da ne bih tu kod nas kupio boljeg i kvalitetnijeg goldavca:)

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice