Logitech - prenapuhana marka?

poruka: 123
|
čitano: 23.620
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Logitech - prenapuhana marka?
Armor kaže...

Da, prigovor im se može svakako uputiti zbog SetPointa, tj. njegovom nepotpunom kompatibilnošću sa Win7.

Tako ga ja još nemam instaliranog i ne rade mi Enhanced tipke na tipkovnici niti 3 funkcije na mišu.

Ali to bude riješeno zasigurno.

S druge strane, novi Logitech Gaming Software radi perfektno na Sedmici.

Meni setpoint rade savrseno. Control center version 4.80.103 a driver version 4.82.11 i jos imam instalirane uberoptions. SVe tipke rade. Mis je vxrevolution i MX 700 u kompletu sa bezicnom tastaturom. Ne znam tacno kako se zove komplet al uglavnom sve tipke rade.

16 godina
neaktivan
Ja imam logitechov laserski miš i radi mi već 3 godine bez problema. Mislim da su neki njihovi proizvodi pomalo prenapuhani, ali postoje mnoge firme koje rade puno nekvalitetnije stvari. Npr. frend mi je kupio novi komp i uz njega dobio besplatnu MS-ovu tipkovnicu i miš. Čovjek bi mislio super, uštedio sam 100 kn, ali vraga, na tipkovnici je u tjedan dana crklo 5 tipki!!! Logitech ima jako dobre miševe i tipkovnice, ali postoje kvalitetniji (i jeftiniji) zvučnici od njegovih.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

prije sam koristio raznorazne jeftine uređaje i ne mogu reci da sam bio nes zadovoljan - koliko para toliko mjuze!

kasnije sam se koristio s geniusom i uglavnom sam bio zadovoljam, međutim u međuvremenu, kak sam dosao do love, sam presao iskljucivo na logitech i odusevljen sam kak me dobro sluzi!

imo - nije prenapuhana marka!

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam mx revolution, crkli mikroswitchevi na lijevom i desnom kliku ko u zadnjeg jeftikanera, driveri su intruzivni i "very heavy", oće se "uvalit" na sve moguće procese, moglo se to nekako drugačije rješit...

sviđa mi se da ti nebude prijatno
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 20:43 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam MX Revolution, uspio je zavrsit na servis tako da sam ga svom snagom kresuno od stol (COD4). Unutra je pukao neki vrag i pocelo je suskat. Odnio na servis. Za 2 tjedna dobio novog. Kod Logitecha nema kenjkanja sa servisom. Ako vide da je problem do njih (iako ni dan danas ne kuzim kako nisu skuzili da sam sam odvalio misha), daju novi. Nit ne popravljaju. Kad sam pitao lika koji mi je vracao misha kao "U cemu je bio kvar" lik mi je mrtav hladan odgovorio: "ne pise. pise samo dati novog :)"

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pitanje za vas koji ste nosili Logitechov hardver na servis...

Moze li trgovina gdje sam kupio Logitech G9 uradit servis misa a da pritom nemam garancijsku papirologiju? Izgubio sam sve papire.

Imam problem sa scrollom(Vec sam pisao o tome u jednoj temi..). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jel mi moze neko reci sta treba napraviti da mi crkne nesto od logitech-a?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pislje kaže...

jel mi moze neko reci sta treba napraviti da mi crkne nesto od logitech-a?

Da.

17 godina
neaktivan

Potpuno se slažem, prenapuhano. Imao sam njihove zvučnike, 2 miša, 2 gamepada i tipkovnicu. Od toga je samo jedan gamepad i jedan miš još na životu; i to radi prilično ok (neki jeftiniji laserski, i ChillStream). Ono drugo je krepalo, a i kad je radilo, bilo je jadno. Ali zato veoma skupo.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

1 4 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ovisi sto to znaci 'prenapuhana'. Bar za nas starije s ovih prostora ta marka znaci ona druga marka (citaj nije Microsoft) - tako je to neko vrijeme bilo.

U danasnje vrijeme je konkurencija daleko veca, a i sama ponuda periferija drugih proizvodjaca.

Uglavnom, sve sto sam kupio od njih (a nisam kupovao jeftino), radi vec godinama.

No, isto je tako cinjenica da su se pojavili na ovim prostorima i drugi igraci, koji su jednako kvalitetni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Nije Logitech prenapuhan,već oni kojima se Logitech nesvidja...

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Zvučnici X140 - rade OK, super za tu cijenu

Tipkovnica G15 - nisam zadovoljan, svjetlo na tipkama je za moj pojam preslabo, a počele su i tipke zapinjat, i to začudo npr "2" koju rijetko koristim, dok su WASD i strelice koje koristim daleko više još uvijek OK...a nije baš jeftina

Bežična tipkovnica i miš (zaboravio model, ono što je t-com dijelio za produljenje pretplate) - OK, ugodni za rad, baterije dugo traju

Al nitko ne može nadmašit M$ Intellimouse Optical koji radi ko prvog dana, a s njim sam igrao UT99 i to vrlo intenzivno (pokušajte dokučit kad je kupljen iz naziva igre Osmijeh )

Sve u svemu, ispada da sam zadovoljan sa jeftinijim periferijama, a nezadovoljan skupim (ipak se očekuje više kad daš 600kn za tipkovnicu)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 8:40 (segregator).
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Moze li trgovina gdje sam kupio Logitech G9 uradit servis misa a da pritom nemam garancijsku papirologiju? Izgubio sam sve papire.

Napisi mail supportu od logitecha u dobices novog bez puno pitanja.

17 godina

nije logitec precjenjen. Ima on periferije koja je skroz jefitna i radi sve za 5. Samo neki kupu tastaturu od 100 EUR i imaju svemirska očekivanja. Ipak je to samo tastatura i ništa više...

EDIT: Logitec classic i deluxe keyboard... Strava od tipkovnica.... Jedina bolja od nje je jedna HP-ova na click. Bez win tipki. Sviće na tipkama caps lock, num lock, scr lk... Stara sto godina i još radi. Povremeno dobije kupanje u kadi i opet ko nova!!! AAAAAAAAA nostaljgija!!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 8:49 (daseparo).

0 0 hvala 0
17 godina
daseparo kaže...

nije logitec precjenjen. Ima on periferije koja je skroz jefitna i radi sve za 5. Samo neki kupu tastaturu od 100 EUR i imaju svemirska očekivanja. Ipak je to samo tastatura i ništa više...

Pa očekuje se da bude bolja od ove

http://www.btc.com.tw/pdf/8120.pdf

koja je koštala 100kn, a pokazala se puno bolja...da sam znao KOLIKO je dobra bio bi uzeo 5 komada :)

17 godina

Kad čitam tu vaša iskustva, ko da čitam o nekom drugom Logitechu...

Ja sam sa svakim Logitechovim komadom hardwera bio prezadovoljan, nikad nisam imao ama baš nikakvih problema sa njima, miševi su letjeli u zid, tipkovnica je pretrpjela mnogo udaraca šakom i sve još radi bez greške...

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Wohoo, 3 thumbs downa!

Može li mi netko od vas objasniti s čime se ne slaže? Naime, moje empirijsko iskustvo s Logitechom je poprilično poražavajuće. Dobio sam proizvode s vjekom trajanja od par mjeseci, a platio ih nekoliko puta više nego konkurenciju. Ne radi se o jednom proizvodu. Zaključak je jasan.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
17 godina

A mozda je do tebe? Meni moji logitechi rade ko urice. I dalje ih mislim kupovat.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina

Ako je ijedna marka periferija napuhana to je Razer (koji je odlican ali cijene...) a ne Logitech.

Mislim ono...mis za 1500 kuna... xD

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Gle ako 95% korisnika kaze da je proizvod dobar, onda bi se ja zapitao.

Uostalom, par ljudi se javilo da su spremali mail logitech-u kako im se proizvod pokvario i logitech im je poslao novi proizvod. A to nece uraditi neka bezveze marka, nego netko tko pazi na svoj ugled.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Sad bih nesto reko ali necu :)

EDIT: Ma vraga necu: apple nije davao nove adaptere za krepane Time Capsule :))))))))))))))) Toliko o tome tko drzi do svojih klijenata a tko ne drzi :))))))) Sorri ali morao sam :)

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 12:59 (tnakir).

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Sad bih nesto reko ali necu :)

EDIT: Ma vraga necu: apple nije davao nove adaptere za krepane Time Capsule :))))))))))))))) Toliko o tome tko drzi do svojih klijenata a tko ne drzi :))))))) Sorri ali morao sam :)

KAk ne brinu kad im uskracuju funkcije da ne naruse korisnikov dozivljaj ;)

Citat jednog zadovoljnog korisnika Iphonea ;)

EDIT: i ja se nisam mogao suzdrzati jer je to nesto najsmjesnije sto sam procitao na netu ikad ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 15:50 (logic).
17 godina

Cherry mi je jači šta se tiče tastatura. Samo ga je pakleno teško nabaviti. Ali cijene su ok, tako da ispada da je Logitech ipak malo precijenjen. Cherry ima sve - od solarnih do klikuša, a ove dvi ispod su mi posebno jake.

http://www.cherrykeyboardsrus.co.uk/Klingon+Language-Details.htm

http://www.cherry.de/deutsch/produkte/tastaturen_G83-6188_LINUX.htm

Keytronic je tu bio jak sa nekim modelima npr. KT1000 ili KT2001 (imao obje), ali to je samo bila slabašna imitacija IBM-a.

Logitech jest jedan od najboljih na tržištu za tastature, ali ima i poprilično nedostataka - od toga da gotovo nijedna njihova tastatura nije 100% IBM raspored (i veličina tipki) do toga da osjećaj tipkanja na nijednom Logitechu nije ni blizu Cherry-ju, a kamoli klasničnom IBM-u ili HP-u.

Ali, Logitech miševi vrijede svake kune. Kad kupujum uopće ne gledam druge - samo odem na Logitechove stranice i izaberem model. Jednina mana - često imaju 'bučne' kotačiće. Sve ostalo je shit za Logitech. Zadnje od konkurencije sam nabavio neki Microsoft i to za cca 500kn. Toliko je bio usran da sam i zaboravio ime modela (imao je neko plavo svjetlo po cijelom rubu). Žena mi je popiz...la kad sam joj ga dao i rekla je da joj više ne dajem takva sranja.

Logitech zvučnici su sasvim ok, ali kvalitetom ima drugih koji ga gaze i to u svim cjenovnim razredima (cambridge soundworks, teufel, B&W).

A za Logitech kamere i drugu periferiju - ne bi znao. Nisam koristio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 16:31 (shkval).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...
VirtUoso kaže...

Napisi mail supportu od logitecha u dobices novog bez puno pitanja.

"Želite li se obratiti Logitechovoj podršci? Žao nam je, ali trenutno ne podržavamo vaš jezik."

Nazvat cu ih ovih dana. Jedino vidim broj od glavnom ureda... A valjd ce me preusmjerit.

17 godina

Sva periferija mi je Logitechova. Tipkovnica UltraX, Miš MX1000 (obožavam ga Smijeh )i zvučnici X-240. Sve radi savršeno. Cijena opravdana kvalitetom!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Od Logitech-a mi se nikad ništa nije pokvarilo. Nema šanse da je prenapuhana marka.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Wohoo, 3 thumbs downa!

Može li mi netko od vas objasniti s čime se ne slaže? Naime, moje empirijsko iskustvo s Logitechom je poprilično poražavajuće. Dobio sam proizvode s vjekom trajanja od par mjeseci, a platio ih nekoliko puta više nego konkurenciju. Ne radi se o jednom proizvodu. Zaključak je jasan.

mogao si bar napisati modele i šta nije valjalo, a ne tebi je poruka bila u dječijem stilu: imao logitech miševe,tipkovnice i večina se pokvarila, a i kad je valjalo bilo je sranje. dobro si prošao sa samo 3 neslaganja (palca doli)

Konzolitis - destroying games since PS 2
17 godina
VirtUoso kaže...

Može, ali to je njihova dobra volja. Obično se sva roba prati po serijskom broju i po tome se može ustanoviti kad je prodana. Ako ti ne žele prihvatiti garanciju piši Logitechu direktno.

17 godina
neaktivan
Tony kaže...
itf4n kaže...

Wohoo, 3 thumbs downa!

mogao si bar napisati modele i šta nije valjalo, a ne tebi je poruka bila u dječijem stilu: imao logitech miševe,tipkovnice i večina se pokvarila, a i kad je valjalo bilo je sranje. dobro si prošao sa samo 3 neslaganja (palca doli)

Oh, ispričavam se što sam se ponio u dječjem stilu!

Pokvareno

---------------

Gamepad: Logitech Rumblepad (prije nego je krepao, mjesec-dva je u random vremena prestajao raditi - što me natjeralo da ga prestanem češće koristiti prije official krepanja)

Tipkovnica: Standardna iz kompleta EX110; radila ok, dok nije krepala (s tim da je "kontakt" između žičnog recievera i kompa bio čudan, prestao bi raditi ako bi se napravio i najmanjji pomak)

Miš: Opet iz kompleta EX110, i on je radio ok prije nego što je krepao.

Zvučnici: S-220, dok nisu krepali, konstantno su proizvodili tonove čudnih frekvencija; te se čuo radio na njima. Onda su krepali. Jej!

Nepokvareno

---------------

Chillstream - iako nisu vrhunac ugode, rade prilično ok. Ako izuzmem divljanje motora pri paljenju (doslovce divljanje), zbog kojeg sam isključio hlađenje, prilično je ok gamepad. Jedini bolji koji sam imao prilike isprobati jesu originalni Xboxevi (360).

RX1000 miš - na ovo nemam nikakvih prigovora, moja jedina potpuno isplativa investicija u Logitech :D

17 godina
protjeran

Mozda bi bilo zanimljivo vidjet da svatko napise di je kupio Logitech robu, i na taj nacin se mozda rijesi 

misterija zakaj je neko zadovoljan sa svime iz L. a neko ne :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice