treba mi podloga za mx518 1600 dpi nadite mi neku
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nađi si sam
Prvo ti nama reci koliko novca si voljan izdvojiti.
Nakon toga, reci nam igraš li na low sense, mid ili high (osjetivost miša)? (radiš li mišem velike brze pokrete ili male?)
Držiš li miš kao claw ili palm?
Jeli ti potrebnije brže kretanje miša ili veća preciznost?
Mora li podloga biti "marka" ili može i ezevzeb?
Treba li naslon za ruku?
dobra ti je bilo koja steelseries i razer destructor,exactmat i goliatus
Potraži QPad Gamer
Evo i meni treba preporuka podloge za miš Logitech MX Revolution.Odmorište može biti,ali ne mora,miš bi trebao na podlozi biti precizan,ali i brz.Dimenzije maximalno mogu biti 27x25 cm.Važno je da se podloga ne istroši nakon kraćeg korištenja. Cijena-50 kn,60 kn,80 kn-koliko treba,ali ne previše,max 100 kn.Mislio sam uzeti Razer Goliathus,ali me zanima ima li boljih za tu cijenu.Podloga treba biti dostupna u Splitu.Hvala.
treba mi za igre vecinom al dvojim se isto izmedu mx518 batman edition sad vidim da je u vemilu 255 kn jeftino pa recite dali da uzmem,za podlogu neznam do 80 kn
nedam vise
slobodno uzmi batman edition dosta je bolji od obicnog a to je stvarno mala cjena
slobodno uzmi batman edition dosta je bolji od obicnog a to je stvarno mala cjena
Pa po ničemu nije bolji od običnog, smao je maska drugačija. Ali cijena je dobra.
Imam obicni mx518 i mogu reci da ovaj batman edition izgleda ljepse , a i moj je bio skuplji od 255kn
Misom sam zadovoljan, jer imam malo vecu sapu, pa sam i zelio veci mis.
Podlogu koristim Razera (za precizno), ona mi je bila preskupa sto ima jednu stranu preciznu, a drugu speed.
moj savjet...DEBELI a4 karton..haha..mish je extra moj je savjet neku steel podlogu..
Imam obicni mx518 i mogu reci da ovaj batman edition izgleda ljepse , a i moj je bio skuplji od 255kn
Misom sam zadovoljan, jer imam malo vecu sapu, pa sam i zelio veci mis.
Podlogu koristim Razera (za precizno), ona mi je bila preskupa sto ima jednu stranu preciznu, a drugu speed.
Imao sam MX 518 i u 2 godine 3 komada su mi crkla, da bi cetvrti zamijenio za bezicnu tipkovnicu i obican mis.
Uvijek su mi otisle lijeve tipke, a nisam neki hardcore igrac ili web dizajner
pa drug moj uvjek ima nsh bolje i jace...npr g9..koji imate tegove i te zuafrkancjie...al je taj mis skup boli glava...
Definitivno razer goliathus... ^^ ja cu isto kupiti tu podlogu za Logitech G5
goliathus control oversized i pici
ma netreba tebi neka extra podloga...ima ljdi igraju s misevima od 20kn..i oni s od 2000000kn misevima nemogu im nita....nije do podloge i misa do tebe je kako igras
da mozes mislit...
ja sam sebi kupio prije 2 dana Razer Goliathus speed....i mx518 radi prebolesno na toj podlozi...pa bi ti tu preporucio...99kn
Ja imam ovaj mx518 vec nekih 3-4 godine, još uvijek radi kao nov. I ne koristim podloge, miš radi super i bez njih. I da, igram UT, Quake, itd, i nikad mi nije trebala podloga. :)
Definitivno eXactMat ponosni vlasnik vec 1.5god!
imam mx i imam neku low podlogu nije skupo ma kineska najlakse da se izrazim.. e sad nez jel do podloge il do mene sens npr u cod2 mi je 5 vise volim brz mis i to sad neznam da li je do podloge il do mene -.- ipak igram sa vecim sensom ... znaci do mene je pa mi sad preporucite ..
ili ovo
to su ti definitivno dvije najbolje i relativno slične za tu cijenu.