Logitech H390 jeep

poruka: 5
|
čitano: 1.013
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Logitech H390 jeep

dakle kako tema kaze :P imam logitech h390 headset. sve je radilo odlicno dok mi nije crkla grafa i dao sam pc na popravak da se zamijeni s drugom. e sad nakonm popravka i dalje sve radi odlicno, tj zvuk je normalan, i mikrofon radi ali sad se desava jedan problem prilikom gaminga. zvuk osim mog pricanja reproducira kako bi to moji suigraci opisali "dude it sounds like u have a jeep running in ur background" i stvarno je tako, dapace cuju oni mene dok pricam uz taj zaglusujuci zvuk a igra pokazuje chat bubble ko da cijelo vrijeme pricam i kad nema konverzacije jer registrira tu buku kao moj glas. mikrofon proizvodi taj cudan dodatni zvuk ali ja u niti jednoj opciji u win nisam mogao to podesit. btw koristim win xp.

e sad da li je mic crko u sta sumnjam ili je kako mi je frend rekao moguce da maticna ima intergrirani neki mikrofon pa stvara probleme. al nezz zasto tih problema nije bilo prije zamjene graficke kartice.. ako bi itko mogao dati bilo kakav odgovor ili smjernicu u daljnjem rijesavanju problema bio bih veoma zahvalan.. e i da logitech nema drivera za taj headset jer on na usb koristi win drivere.

unaprijed zahvaljujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech H390 jeep

Koji program koristis za "pricanje"?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Logitech H390 jeep

pa vecinom igram left 4 dead 2 na steamu i k tome slicne a steam ima integrirani chat u svojim igrama s kojim eto do sad nisam imao problema :/

15 godina
Logitech H390 jeep

Probaj otici u device manager i onda nadji te slusalice i stisni uninstall, nakon restarta ih opet ukopcaj pa javi rezultate.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Logitech H390 jeep

a kvaka je u tome sta te slusalice nemaju svoj softver, i u manageru jedino sta je iti blizu necemu sta bi trebalo pokretat moje sluse se zove USB audio device.. e sad me prpa ak to uninstall da mi se ne bi zeznulo sve sta ubuduce budem spajao na usb {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice