Logitech g9x

poruka: 18
|
čitano: 3.313
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Logitech g9x

pozdrav ekipo,jel još logitech g9x best buy miš za gaming.jel još prvoklasan i bolji od drugih miševa,i jel se s njim može proć dugo godina da se ne mijenja neki drugi?

želio bih da komentirate nešto.

ab
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech g9x

Evo komentiram ... {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Logitech g9x

ima ga frend i super je miš... sad da li je top topova to ti nebi znao rec...koliko vidim sad su ovi r.a.t. 3-5-7  u modi... ja imam g400, platio ga 250kn i ja sam osobno super zadovoljan.

pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Logitech g9x

ja mislin da je još od jedan top gamerskih miševa.bolji i od nekih razerovih.

bacite još koji komentar.

ab
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Logitech g9x
toniup kaže...

Ako to misliš zašto onda pitaš ? :) Ako je bio dobar prije dobar je i sada .. Svatko ima svoj ukus i svatko će ti reći drugačije

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
neaktivan
toniup kaže...

podsjećaš me na one drolje na facebooku: "lajkaj mi"

da se nekome stvarno komentira napisao bi što misli 

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
13 godina
neaktivan
Logitech g9x

dobro ekipo,lock teme.

ab
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja imam G9X i zadovoljan sam njime :)
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
14 godina
neaktivan
Logitech g9x

ako ima netko pokvareni g9x nek mi se javi na pm ako ima onu load crnu masku ili kučište....ne znam kak da to nazovem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Logitech g9x
treba mi g9x pokvaren po mogućnosti. Button 4 je ''propao'' pa bih ga zamijenio, poruke na PM
Mako
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Migi86 kaže...

ako ima netko pokvareni g9x nek mi se javi na pm ako ima onu load crnu masku ili kučište....ne znam kak da to nazovem

Ne prodajem iako je ne koristim, ali napiši ljudima koju tražiš, onu glatku ili hrapavu.

17 godina
Logitech g9x

Ja imam G9 vec 5 godina, da 5 godina, je da je doso 700 kn, mis je odlican, bilo je problema sa kabelom prije 2 godine koji se trgao, odspajao na mjestu gdje kabel ulazi

u mis ali sam to sredio rastavljanjem i lemljenjem, to su valjda sredili na G9X, pa se vise ne pojavljuje taj problem.

Preporucam G9X.

Samo da mi je doci do novih nozica za G9.

BF3, BF4: [G] Pamark

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

I ja sam imao G9 kad je bio oko 700kn, onda nakon 2-3 godine počeo zajebavati usb, miš se palio/gasio, poslao ga na servis i poslali mi novi g9x :) Jedini problem, a i nije neki problem što mi se izrezala kako valjda od na rubu stola stalno ide tamo-amo kabel, pa sam izgubio oko 20cm one zastitnicke navlake što ide oko kabela. Inače miš je vrhunske kvalitete.

13 godina
Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
DeathBringer12 kaže...

I ja sam imao G9 kad je bio oko 700kn, onda nakon 2-3 godine počeo zajebavati usb, miš se palio/gasio, poslao ga na servis i poslali mi novi g9x :) Jedini problem, a i nije neki problem što mi se izrezala kako valjda od na rubu stola stalno ide tamo-amo kabel, pa sam izgubio oko 20cm one zastitnicke navlake što ide oko kabela. Inače miš je vrhunske kvalitete.

Da upravo to, mis se stalno palio i gasio, dizajnerski su lose napravili kabel na G9, naponski kabel je bio omotan oko ostalih te bi se on nakon nekoliko godina ishabao/potrosio na mjestu ulaska kabela u mis, to su tako lijepo pogodili taman da se kupi novi model G9X, a kom se dalo zezat oko toga mogo je jednostavno to rijesit lemljenjem. Koliko vidim G9X nema tih problema.

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 14:08 (pamark).
12 godina
protjeran

Ako mi se ikada ovaj pokvari kupit ću opet ovaj isti ili ako su izbacili nasljednika g9x.

14 godina
neaktivan
Logitech g9x

Imam G9  kupio ga otprilike kad je i izašao mislim 2007 godine , ipsravite me ako griješim. Nego pojavio mi se problem da gubi kontakt zbog kabela? Zanimam me kako da rastavim miš ili moram skinuti ove tzv nozice i ako ih skinem onda ih ne mogu vratiti ili ima neko rješenje? Hvala.

Želio sam reći da mi je to najbolji miš za gaming od svih koje sam probao ,a igrao sam s mnogim ajmo reći skupljim ili iz top klase gaminga :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 1:07 (swon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
swon kaže...

Imam G9  kupio ga otprilike kad je i izašao mislim 2007 godine , ipsravite me ako griješim. Nego pojavio mi se problem da gubi kontakt zbog kabela? Zanimam me kako da rastavim miš ili moram skinuti ove tzv nozice i ako ih skinem onda ih ne mogu vratiti ili ima neko rješenje? Hvala.

Želio sam reći da mi je to najbolji miš za gaming od svih koje sam probao ,a igrao sam s mnogim ajmo reći skupljim ili iz top klase gaminga :)

Kupuj G9x dok ih još ima.

Twitter: @191x7
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice