Vidim da su ga par put spomenili, ali dali si razmišljao o Logitech-u G700, ja sam ga kupio na blef, bez isprobavanja, imam ruku prosječne veličine, i činilo mi se da bi mi G9x bolje odgovarao, i pri prvi par korištenja G700 mi nikako nije legao i mislio sam ga prodati, ali onda mis se skroz svidio, i oblik i pozicija dodatnih gumbova u sve ostalo, i naravno sve to uz wireless, ako nisi razmišljao o G700 probaj ga negdje, nećeš se razočarat, a G9x i G700 su "iznutra" isti miševi!?
Po meni je Razerova kvalitete izrade bolje od Logitecha jer doma imam mx518 i deathaddera vec 2god i deathadder jos sad izgleda ko novi dok logitech sav nekak potrgran tj. oblozen je onim nekim tankim flimom neke gume i kad se to pohaba izgleda mis FUJJ, kao da je sav zamazan.
Jedino mi je svida kod Logitecha support koji je daleko od razerovog.
Imao sam ja 2 razera i to preporuceno od prijatelja.....rekao sam nikad vise,vise ce cini da se razer prodava zbog izgleda nego zbog kvalitete
Imao sam ja 2 razera i to preporuceno od prijatelja.....rekao sam nikad vise,vise ce cini da se razer prodava zbog izgleda nego zbog kvalitete
aj ne ser*i, imao si ti kitu.
a i zasto si imao dva?
ako ti nije svidio zasto bi kupio drugoga?
aj ne ser*i, imao si ti kitu.
a i zasto si imao dva?
ako ti nije svidio zasto bi kupio drugoga?
Sorry nisam mogao odgovoriti imao sam ban znaci kupio sam drugi jer je bio najnoviji na trzistu ali nakon mjesec dana poceo me zaj3bavati pa sam morao iskopcati kabel pa opet ukopcati jer mi nije radio i to mi se dogadalo ponekad ne stalno.
Ja cu ti reci moje subjektivno misljenje :D salim se
Uglavnom da ne duljim imam G9X sigurno godinu dana, odmah cu u pocetku napomenuti da imam manju ruku od veccne ljudi stoga je meni legao ko budali samar :D.
Sto se tice gripova imas dva recimo "brzi" i onaj koji ja koristim "grublji" i vidim da nitko nije napomenuo vrlo bitnu stvar, ovaj drugi "grublji" grip je napravljen od recimo "savrsenog" materijala, jer koliko god sati JA igrao taj grip mi se u godinu dana nije smocio ili oznojio, ruka je uvijek suha kao i mis, za mene FASCINANTNO!!!
Sto se tice grubljeg Scrool-a imas tipku ispod njega koju kliknes i onda prestane biti gruplji i leti urnebesno, sto iskreno nije dobro za pucacine jer je neprecizno ali je dobro za npr. stranice koje moras skrolati satima i satima.
Dalje imas utezice koje mozes mjenjati unutar misa i dobivas 8 utega koje mozes stavljati po zelji (4 idu u mis, osobno koristim 28g sto je maksimalna tezina)
Mis ima integiranu memoriju stoga mozes programirati mislim 8 razlicitih makroa za sve tipke ( provjeri nisam siguran za ovo)
na misu imas takodjer dvije tipke kod ledica kojima mjenjas brzinu ( 4 razlicite) odnosno DPS mjenjas ( osobno koristim 2 brzinu mislim 1200 dps-a )
Ono nebitno : boje ledica mozes mjenjati u jedno 10-tak boja koje se iskreno i ne razlikuju hehe, ja povremeno od dosade mjenjam crvenu zelenu pa plavu i tako ugl fora ali ne presudujuce
sto se tice Razera neznam nista o njemu stoga nece pametovat (btw ono sto sam ja imao u ruci od razerovih dobio sam osijecaj kao da su "plasticni" tj da ce se raspast svaki trenutak).
Toliko od mene
Lijep pozdrav
Oni koji su imali samo Logitech ne mogu tvrditi na osnovi onoga što su isprobali kod nekog prijatelja da su svi Razeri smeće...I meni se raspala Logitech tipkovnica pa ne tvrdim da je Logitech smeće.Stariji Razerovi miševi su bili loši,ali novi su perfektni...
Razer proizvodi miševe čak i za pojedine popularne igre(TRON),imaju verziju Deathaddera prilagođenu ljevacima,imaju čak i gamerski miš za laptope(Orochi),razne specijalne edicije(Mirror)......
Okrenuti su gotovo isključivo gamingu pa je prirodno da nisu jeftini.Pa ne može se očekivati da gamerski miš košta 50kn....
Niko me ne može uvjeriti da su današnji Razeri igračke i smeće jer to jednostavno nije točno....Naravno da je ovo samo moje mišljenje i svako ima pravo tvrditi drugačije,ali to treba i argumentirano dokazati,a ne po onom starom:"probao sam Razera kod prijatelja i izgleda mi kao igračka i kao da će se raspasti"Pa raspast će se svaki ako ga svakodnevno lupaš o stol i bacaš u zid....
Ja sam imao Abyssusa i presao sam na R.A.T-a 7. Jednostavno, Razer sam po sebi nije los, ali je precijenjen.