Zanima me što biste mi preporučili logitech G700 ili G9X čuo sam da je G700 teži ali nešto precizniji a G9X lakši i može mijenjati masu.Što da uzmem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako imas manju ruku g9 ako imas vecu g700
g700 je inace bezican mis i nije precizniji.
moraš probat oba miša.
Imao sam oba ali na G9x se jednostavno nisam mogao naviknuti i prebacio se na G700
Laser je na oba misa identican, pa ne vjerujem da se moze pricati o razlici u preciznosti.
G700 je veci, ima dosta vise tipki i wireless je. S druge strane poprilicno je tezak bez mogucnosti podesavanja tezine.
G9x je manji i laksi s mogucnoscu podesavanja tezine i gripova. Takodjer, meni osobno je materijal na G9 (nisam probao G9x) puno ugodniji na dodir.
Ako ti je wireless mogucnost igranja bitno onda je izbor jasan - G700. Meni je to bilo jako bitno (ne volim zicu na stolu nikako) i zato sam odabrao G700.
Ako ti je wireless nebitan onda bi trebao isprobati oba i vidjeti kako ti leze u ruci jer je razlika u obliku poprilicna. Takodjer, imaj na umu da je G700 stvarno tezak mis ako ti to nesto znaci.
Racunaj i na to da je igranje sa zicom na G700 sve samo ne ugodno jer je kabal izrazito krut i zaista smeta kod zicanog igranja.
A da probam Cyborg R.A.T 7 ili R.A.T 9
Tu je tema.
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/cyborg-rat-7-gaming-mouse/66637.aspx
Kolege kazu da je mis odlican (rat 7)
rat 9 je bezican i preskup.