Logitech G700 ili G9X

poruka: 6
|
čitano: 2.090
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Logitech G700 ili G9X

Zanima me što biste mi preporučili logitech G700 ili G9X čuo sam da je G700 teži ali nešto precizniji a G9X lakši i može mijenjati masu.Što da uzmem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G700 ili G9X

ako imas manju ruku g9 ako imas vecu g700

g700 je inace bezican mis i nije precizniji.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 12:20 (luka_cro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Logitech G700 ili G9X

moraš probat oba miša.

Imao sam oba ali na G9x se jednostavno nisam mogao naviknuti i prebacio se na G700

16 godina
Logitech G700 ili G9X

Laser je na oba misa identican, pa ne vjerujem da se moze pricati o razlici u preciznosti.

G700 je veci, ima dosta vise tipki i wireless je. S druge strane poprilicno je tezak bez mogucnosti podesavanja tezine.

G9x je manji i laksi s mogucnoscu podesavanja tezine i gripova. Takodjer, meni osobno je materijal na G9 (nisam probao G9x) puno ugodniji na dodir.

Ako ti je wireless mogucnost igranja bitno onda je izbor jasan - G700. Meni je to bilo jako bitno (ne volim zicu na stolu nikako) i zato sam odabrao G700.

Ako ti je wireless nebitan onda bi trebao isprobati oba i vidjeti kako ti leze u ruci jer je razlika u obliku poprilicna. Takodjer, imaj na umu da je G700 stvarno tezak mis ako ti to nesto znaci.

Racunaj i na to da je igranje sa zicom na G700 sve samo ne ugodno jer je kabal izrazito krut i zaista smeta kod zicanog igranja.

if you are not paranoid you don't have enough information
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 7:21 (Mauro).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Logitech G700 ili G9X

A da probam Cyborg R.A.T 7 ili R.A.T 9

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G700 ili G9X

Tu je tema.