Logitech G602 laser ne radi

poruka: 4
|
čitano: 2.115
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Imam dotični miš u ladici koji stoji zaboravljen pa bih ga popravio ako je moguće. Laser je odapeo jer uopće ne svijetli ništa dolje i ne reagira na pokrete, sve tipke inače rade. Rašrafio sam ga komplet, očistio ali očito tu nema spasa pa bih probao zamjeniti taj laser ako je moguće. Ima gdje to za kupiti (slika)? Ja nigdje ne nalazim.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Logitech G602 laser ne radi
vrinho kaže...

Imam dotični miš u ladici koji stoji zaboravljen pa bih ga popravio ako je moguće. Laser je odapeo jer uopće ne svijetli ništa dolje i ne reagira na pokrete, sve tipke inače rade. Rašrafio sam ga komplet, očistio ali očito tu nema spasa pa bih probao zamjeniti taj laser ako je moguće. Ima gdje to za kupiti (slika)? Ja nigdje ne nalazim.

vrinho

Pa što nije da optički svijetli, a laserski ne imao sam prije Logitech G3 u stvari još ga imam, ali kotačić dobro ne radi i dole ništa ne svijetli.

P.S. sad sam pogledao pa to je optički nije laserski.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.4.2023 13:33 (hummer0).
14 godina

Mislim da je optički i koliko čitam na netu, znam da je bio svjetlio.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Logitech G602 laser ne radi
vrinho kaže...

To ti je inače obična ledica.

Ne moraš ni kupovat, možeš izvadit iz nekog pokvarenog uređaja.

Samo joj izmjeri promjer da bude isti (obično je 3 ili 5 mm širina valjkastog dijela ledice).

Čak ni izbor boje nije jako bitan, ne mora biti iste boje koje je i bila, može biti i drugačije boje(samo se malo promijeni osjetljivost ak staviš drugačiju), čak i infracrvena (nju možeš izvadit iz potrganog daljinskog) koja ti je.dobar izbor ak ti smeta lightshow (premda s njom prvo probaj, neki senzori ne trzaju baš najjače na njih).

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice