Logitech g500 vs Deathadder 3.5g

poruka: 9
|
čitano: 2.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ne zelim kupiti g9x, predomislio sam se jer mislim da ce mi biti premali. Mislim uzeti destrutor podlogu pa me zanima koji bi od ova dva misa bolje pasao za nju i koji je bolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Logitech g500 vs Deathadder 3.5g

Pasat će bilo koji...

Nije to AGP VS PCI-E da ne paše...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
cod2 rules kaže...

Ne zelim kupiti g9x, predomislio sam se jer mislim da ce mi biti premali. Mislim uzeti destrutor podlogu pa me zanima koji bi od ova dva misa bolje pasao za nju i koji je bolji?

Ja bih ti prije preporucio Logitecha, ali kod g500 sam cuo da je kolut malo zeznut, ne mislim da je los, nego, vjerovatno znas da ima svije opcije, onu di ne zapinje i onu di klikce, e da je s tom prvom skoro nemoguce pogditi oruzje u igri a druga da je pretvrda. Ne znam jesi li gledao G5? g500 je nasljednik g5, pa pogledaj i njega, ja ga imam i prezadovoljan sam.

A sto se razera tice, to je stvar navike i fanatizma, ja sam osobno fan logitecha, pa ti njega preporucujem, nesvida mi se dizajn razer-ovih miseva.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
protjeran

Ja se ne slazem s momkom iznad, design misheva Razer-ovih je divan (ergonomski gledano), materijali su izvanredni, dok izgleda dobro na stolu (sto nije uopste vazno).

G5 jest dobar mish (o G500 se vecinom negativno govori), no Deathadder je bolji. Uglavnom zato ga i jesam kupio.

Mish je odlican u svakom pogledu i do sada nisam imao problema.

Preporucujem ti ga.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cod2 rules kaže...

neznam ja kakvu ti onda imas ruketinu da ti miš bude premalen Neodlučan

G500 ti je isti ko g9x samo je drugačiji oblik i nemozes mjenjat maske

ja ti preporucam g500 ako bas biras između ta 2

a mozes uzet i roccat kone (bug preporuka)

17 godina
Mentalist kaže...

Ja se ne slazem s momkom iznad, design misheva Razer-ovih je divan (ergonomski gledano), materijali su izvanredni, dok izgleda dobro na stolu (sto nije uopste vazno).

G5 jest dobar mish (o G500 se vecinom negativno govori), no Deathadder je bolji. Uglavnom zato ga i jesam kupio.

Mish je odlican u svakom pogledu i do sada nisam imao problema.

Preporucujem ti ga.

Momak nisam vec skoro 2 godine :D

a sto se misa tice, kazem ti kao i u gornjem postu, to je stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravlja :), meni se razer ne svida, nekakvi su mi spicasti, a i mali, kako imam vecu ruku, treba mi veci mis, tj deblji i visi a g5 je sve to i ujedno je logitech. Kazem ti meni je idealan. I to je moja preporuka, a to sto se tebi svida razer. . . ukusi su razliciti.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 14:13 (goodye).
15 godina
protjeran
goodye kaže...

Momak nisam vec skoro 2 godine :D

a sto se misa tice, kazem ti kao i u gornjem postu, to je stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravlja :), meni se razer ne svida, nekakvi su mi spicasti, a i mali, kako imam vecu ruku, treba mi veci mis, tj deblji i visi a g5 je sve to i ujedno je logitech. Kazem ti meni je idealan. I to je moja preporuka, a to sto se tebi svida razer. . . ukusi su razliciti.

Mora da si ju dobro napio.. A ne može ona biti ružna koliko ti pijan...Belji se

Ljudi isprobajte miševe, nije bitan izgled, nego kako vam paše u ruku...

Od M$ Natural Wifi 6000 nema boljeg za "u ruku"...Namigiva

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
Don Kihoty kaže...

Mora da si ju dobro napio.. A ne može ona biti ružna koliko ti pijan...Belji se

Ljudi isprobajte miševe, nije bitan izgled, nego kako vam paše u ruku...

Od M$ Natural Wifi 6000 nema boljeg za "u ruku"...Namigiva

da da, ali gadno je to kad se otrijeznis. Zato probaj moju preporuku, prvo je zamjeris pa se onda napijes pa ganjas :D

A sto se misa tice poslusajte kihotya, ipak je on bio "pametan", isprobajte mis, sve je kako vam lezi. ja na poslu radim sa nekim malim misem i mogu vam reci kad dodem kuci nekad me ruka zna boliti koliko se savija. evo bas gledam kakav mis da nije skup a da mi dobro sluzi :D

15 godina
neaktivan

moj glas ide za g500 ipak je u konačnici bolji.

a to kako će tebi sjesti u ruku to je druga stvar.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice