Evo naziv teme sve govori namjeravan kupit novi miš za gaming pa sam u dilemi....
Logitech G5 or RAZER MIŠ Lachesis
Evo naziv teme sve govori namjeravan kupit novi miš za gaming pa sam u dilemi....
Po meni bi lachesis bio bolji, ipak ima više dpia ako ti to igra neku ulogu.
I može neko još ??
Nijedan, stiže sada Logitecg G500.
Da al koja bi mu cijen bila i kad dolazi...??
Da al koja bi mu cijen bila i kad dolazi...??
Cijena mu je nešto veća nego od G5 kojemu je nasljednik, ide do 5700DPI, a problem je šta se ne zna kad će doć u dućane.
Ja mislim da je bolje uzet G5, jer je to najgori model od Razera.
LOLCINA
A ja baš skupljam pare za Lachesis i Lycosu, jer je po meni to bolje od...
da nije možda logitech
oj miso
taj lachesis je najgori model od razera
bolji g5
ovako ja bas nepreporucam razerove bolje logitech jer imao sam razerov mis novi i za dva dana presto radit kupio novi za 600 kn i taj je crko za tjedan dana takav isti problem imaju moji frendovi sa razerom pa cak i sa tipkovnicom nakon toga sam kupio logitech mx518 i sve radi imam ga vec 4 njeseca
A da baciš oko na DeathAddera. ;)
ovako ja bas nepreporucam razerove bolje logitech jer imao sam razerov mis novi i za dva dana presto radit kupio novi za 600 kn i taj je crko za tjedan dana takav isti problem imaju moji frendovi sa razerom pa cak i sa tipkovnicom nakon toga sam kupio logitech mx518 i sve radi imam ga vec 4 njeseca
Nemoj lagat, samo molim te nemoj lagat. Razer je bolji od Logitecha, pa ti je žao, pa sve kvari se....
Slušaj NE KVARI SE nikada.
UUU kvari se prijatelju, kvari, pogledaj na netu! Sta mislis zasto je garancija na logi 3 godine a na razer 2?? Prijatelj mi ima DeathAddera i onaj tanki kabel mu se izgulio, a teflonske nozice mjenja svako 2 mjeseca, brat mu ima MX518 i traje mu vec 4 godine i mjenjao je nozice 2 puta.
Eo imam i ja DeathAddera i za sada mi se ništa ne kravi, jedino mi nekada lijeva tipka miša jedan klik registrira kao dva. Vidio sam da dosta ljudi baš oko toga ima problem, riješava se sa WD-40 valjda ali nisam probao. A što se tiče žica i nožica tu nemam nikakvih problema, imam razer goliathus podlogu i nožice se nisu ni malo istrošile.
Eo imam i ja DeathAddera i za sada mi se ništa ne kravi, jedino mi nekada lijeva tipka miša jedan klik registrira kao dva. Vidio sam da dosta ljudi baš oko toga ima problem, riješava se sa WD-40 valjda ali nisam probao. A što se tiče žica i nožica tu nemam nikakvih problema, imam razer goliathus podlogu i nožice se nisu ni malo istrošile.
Da isti slucaj sa tipkama je imao moj brat, wd je rijesio problem.
Neznam taj deathadder, nakon samo 3 mjeseca koristenja
mis cijeli pucketa, tipke se moraju podmazivat, recimo ovaj moj
logitech star godinu dana radi bez greske niti pucketa niti niti se klima,
toliko o kvaliteti razera.
Moj ima pola godine i ništa se nije poremetilo...čak ni treperenje zmije na palm gripu... :D