Logitech G110

poruka: 18
|
čitano: 1.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Logitech G110

Planiram uzeti ovu tipkovnicu, pa me zanima za sta sluze makro i G-tipke? jel se mogu programirati za neke shortcut-e ili tako nesto? hvala

...hvala torrent-invites.com...trebate LockerZ invite?samo posaljite pp...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech G110

itko??

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Logitech G110

itko???

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G110

g tipke si isprogramiras za neke shortcute ja mislim

inace tipkovnica ti je skoro istao kao g19 samo sto nema led funkciju svih boha i nema lcd ali zato mozes slusalice u nju ustekat

jako dobra tipkovnica

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: Logitech G110
xnight_hunterx kaže...

inace tipkovnica ti je skoro istao kao g19 samo sto nema led funkciju svih boha i nema lcd ali zato mozes slusalice u nju ustekat

jako dobra tipkovnica

ti mislis?? pa mislim i ja...pitam nekog ko zna!!

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
xnight_hunterx kaže...

jako dobra tipkovnica

ti mislis?? pa mislim i ja...pitam nekog ko zna!!

Možeš isto kao i na G11 tipkovnici.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
17 godina
Razer_Copperhead kaže...

bravo!! pa da znam sta mozes na G11 nebi pito sta mozes na G110..neznam kak se i sta moze, zato pitam..jbt...ljudi su tu da pomognu, ne da odmognu..

17 godina
Logitech G110

Daj, ohladi, ljudi se trude... Uglavnom s tipkovnicom ide software. Pokreneš ga i detektira instalirane igre koje podržava. Nakon toga za određenu igru staviš recimo G1 da bude holster weapon, G2 quick slot 1 u RPG-u i sl. Također možeš "snimiti" kombinaciju tipki koju želiš izvršiti pritiskom na jednu G tipku, primjerice CTRL+ALT+DEL.

...something diabolic
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Logitech G110

ok..hvala..znaci nistkorist..bar meni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Razer_Copperhead kaže...

bravo!! pa da znam sta mozes na G11 nebi pito sta mozes na G110..neznam kak se i sta moze, zato pitam..jbt...ljudi su tu da pomognu, ne da odmognu..

Ja sam na svojoj programirao da mi otvara programe.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 6:46 (Razer_Copperhead).
17 godina
Logitech G110

Da ti iskreno velim mjesec dana su mi bile fora te G tipke, sad ih jako rijetko koristim, bitnije mi je pozadinsko osvjetljenje i kvaliteta same tipkovnice.

...something diabolic
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Logitech G110

Uzeo sam G15 kada je izaso jos dave valjda 2005 il 06, I super su mi bile G tipke jedno vrijeme sam i koristio, onda sam prestao, danas mi uglavnom sluze kao bookmarkovi za webstranice, zaci G1 je google g2 je nesot drugo i tkao do. Nista koristi od njih za igre nisam vidio uvijek mi bilo lakse u MMOima koristis 1~0 il F1 do F12 a u FPSovima nemaju koristi isto tkao u RTSovima.

Uglavnom fancy fora ali poprilicni beskorisna.

Najvise beskorisna jel tipke nisu za sebe da sada mozes mapat u igrama i tako do vec moras tipke sa tipkovniec mapat na njih. Znaci ako je skill u WoWu recimo na nekom slovu il sta vec to moras mapat na tipku...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 13:02 (Mew).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Logitech G110

Bok ekipo. Ne bih želio otvarati novu temu, pa oživljavam ovu. Dakle, imam sljedeću situaciju. U zadnje vrijeme razmišljam o ergonomiji budući da sam dosta vremena za računalom, a i omjer mog gaminga je pao na nekih 35%, dok ostatak vremena nešto radim/pišem/surfam. Razmišljam ovu G110 prodati i kupiti Microsoft Natural Ergonomic 4000 tipkovnicu. Što vi velite na to? Kakva je kvaliteta Microsoftove? Ili imate neku preporuku u tom cjenovnom rangu? Bojim se da kad bih bacio online FPS ne izgubim nešto skilla zbog ergonomsog rasporeda i malo me boli što ova druga nema pozadinsko osvjetljenje, no opet došao sam u godine gdje ponekad osjetim bol u zglobu lijeve šake...

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech G110

Dobra je i ta Microsoftova  , no ja bih osobno uzeo Logitech Wave  !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 17:58 (Haf932).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Logitech G110
Lovac kaže...

Bok ekipo. Ne bih želio otvarati novu temu, pa oživljavam ovu. Dakle, imam sljedeću situaciju. U zadnje vrijeme razmišljam o ergonomiji budući da sam dosta vremena za računalom, a i omjer mog gaminga je pao na nekih 35%, dok ostatak vremena nešto radim/pišem/surfam. Razmišljam ovu G110 prodati i kupiti Microsoft Natural Ergonomic 4000 tipkovnicu. Što vi velite na to? Kakva je kvaliteta Microsoftove? Ili imate neku preporuku u tom cjenovnom rangu? Bojim se da kad bih bacio online FPS ne izgubim nešto skilla zbog ergonomsog rasporeda i malo me boli što ova druga nema pozadinsko osvjetljenje, no opet došao sam u godine gdje ponekad osjetim bol u zglobu lijeve šake...

Malo više "šlajfaj" sa tom livom da ti ne zakržlja {#} Nemam pojma kakva je tipkovnica ali znam da ako nema pozadinsko osvjetljenje ja ne bi minja za g110. Meni to puno znači u sitne noćne ure. A i ne virujem da će ti puno pomoć oko tvog zgloba ta njena ergonomija...samo šlajfanje i to redovito {#}

Zadar živi viječno
17 godina
Logitech G110

Sviđa mi se i taj wave {#}
A to za osvjetljenje se i ja bojim xD Bilo bi idealno da netko ponudi ergonomsku tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem... Baš sam zvao frenda moji ima Microsoftovu i veli da je super, samo da se po noći vidi slabije nego obične (zbog nagnutosti tipki prema naprijed). Sad još manje znam što napraviti :) Da ne prodam ovu, pa onda kunem sam sebe kad se budem mučio u noćnim satima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech G110

Osobno nebih mijenjao svoju G15 za neku ergonomsku , bas zato jer sam ju vecinom kupio zbog pozadinskog osvijetljenja !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logitech G110

Ok, onda ju za sad ostavljam. Što ću napraviti po pitanju ergonomije, uzet ću drugi stol, da su mi tipkovnica i miš u istoj ravnini. Sad imam jedan s policom na izvlačenje koja je dosta široka samo za tipkovnicu, a miš je gore na stolu. To nije najstretnije rješenje, tipkovnica će onda čekati dok se nešto drugo ne pojavi na tržištu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice