Logitech Extreme 3D Pro Joystick

poruka: 10
|
čitano: 5.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Gledam malo da upiknem neki kvalitetniji joystick pa dal ima netko da podijeli iskustva s konkretno Extreme 3D Pro od Logitecha?

Čitao sam po netu i navodno ima nekih problema s kalibracijom. Stalno se nešto sje** i onda u igri vuče na jednu stranu. Ne sviđa mi se baš ideja da kupim tak nešto i onda poslije samo imam problema s tim.

Ima još kakva razlika između Extreme 3D i Force 3D modela osim kaj Extreme nema force feedback?

I dal zna netko kolko dobro taj FF radi? Dal zbilja simulira ili se samo bez veze trese.

Ili ima netko za predložiti neki drugi kvalitetni joystick s cijenom do 250kn?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 16:55 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zahebi Logitech joystike ako zelis kvalitetan uredjaj. Ja imam ovaj Pro Force Feedback... em mu centar nikad nije na istom mjestu, em mu je ff smijesan. Ako igras tu i tamo uzmi ga (ja sam ga rijesio za 200 kn pa me ne boli puno) ali ako si zagrizeni letac razmisli o necem skupljem i boljem tipa nesto iz Thrustmasterove ponude...

Mentalist je moj idol...

2 0 hvala 0
17 godina

Pa ne mislim baš sad neke simulatore voziti.

Hoću nekakav sličan ne pretjerano skupi joystick ali da su kontrole relativno kvalitatne i precizne. Imam doma joystick za 50kn koji se ne vrača u centar pa mi ne treba još jedan takav za 250kn.

A vidim da se dosta ljudi žali na to, i sad si i ti to potvrdio, pa odustajem od kupnje Extrema 3D.

Ali ako ima netko nešto drugo za preporučiti... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Logitech Extreme 3D Pro Joystick

Ako si tu negdje na kontinentu, zaleti se do Austrije i tamo si uzmi Thrustmastera T.16000M (http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=153&PlatformID=5) za 30 eura. Izvrsno očitavanje pozicije.

This space for rent!
17 godina

Pa ne da mi se baš u Austriju samo po joystick. {#}

Dođe mi na isto dal ga kupim za 340kn u ADMu ili za 220kn + benzin i gablec u Austriji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 20:24 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Ja ti preporučujem Logitech Attack 3. Dobiješ solidan joystick za malo para. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Logitech Extreme 3D Pro Joystick
deepblue kaže...

Ja ti preporučujem Logitech Attack 3. Dobiješ solidan joystick za malo para. {#}

Ma navodno zna imati istih problema ko i Extreme 3D.

Vjerojatno ću uzeti ovog Thrustmastera T.16000M. Kad preporuku da čovjek kojem je (druga) najbolja igra prošle godine bila DSC: A-10C Warthog vjerujem mu da zna što govori. {#}

17 godina
Ma kakav Logitech, Thrustmaster je alfa i omega po pitanju joystikova, rudderpedala, yokeova i slicnih igracaka...
Mentalist je moj idol...

0 0 hvala 0
16 godina

Nemam niš protiv Logija (imam dosta njihovih proizvoda), ali joystici su im precijenjeno smeće. Moj Wingman Force 3D od prvog dana ima problema sa ostajanjem u centru. Neki dan sam ga išao otvarati, čisto da vidim u čemu je problem. Problem je katastrofalna (al ono, u rangu Hindenburga) preciznost izrade zakretnog mehanizma. Metri i metri lufta... Užas. Otvarao sam neke Geniusove modele (kod njih je problem pak pucanje plastike, al oni koštaju jednu osminu logija) i mogu reći da su preciznije izrađeni od ovog poluproizvoda. Pričamo o joysticku koji je svojedobno plaćen 800 kn!!

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Evo kupio sam Thrustmastera T.16000M i za sad sam jako zadovoljan.

Jedina zamjeka ide "jeftinim" tipkama. A i HAT switch su mogli bolje napraviti, malo je "sklizak".

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 15:33 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice