Logitech Dream Team Gaming !!!

poruka: 2
|
čitano: 1.949
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Logitech Dream Team Gaming !!!

E ovako dugo vremena ganjam ovu sliku i sad me bas interesuje koliko je novaca potrebno u HR trgovinama izdvojiti za ovo jer vjerujem da u BiH nema i da li bi kupovina ove opreme bila pametan potez..

http://www.likecool.com/Gear/Gaming/Logitech%20New%20G-series%20Peripherals%20for%20PC%20Gaming/big/Logitech-New-G-series-Peripherals-for-PC-Gaming.jpg

Nemam potpis osim na licnoj
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 0:25 (RimSo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Logitech Dream Team Gaming !!!

Oko 1000kn za tastaturu (G19), 600kn za misa (G9, G9x) i 800kn za slusalice (G35). G13 mi je bezveze (onaj dio wasd i tipke okolo) ali oko 500 - 600kn sto mislim da je preevise.

Sad, da li se isplati kupiti nitko ne moze reci. To ovisi o tebi. Ja imam G9, G15 i digital precision (slusalice) i jako sam zadovoljan. Racunaj i da za misa trebas jos i podlogu( 50 - 350kn ovisi kakvu zelis), slusalice se i ne koriste bas previse kod kuci jedino ako ides na lan partyje.

Presudi sam koliko se igras i radis i jel ti to stvarno treba. Onaj ekran na tastaturi sluzi da gledas youtube i slike (to mi je bezveze), ali mozes i staviti everest, MSI Afterburner, FRAPS i slicno

za sto ga ja koristim i stvarno mi nekad dobro dode.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice