Line in delay

poruka: 6
|
čitano: 1.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Line in delay

neznam dal je ovo pravi podforum za pitanje, al nek modovi presele ak sam fulal

uglavnom... štekam gitaru prek običnog kabla u line in na matičnu i dok u win7 RC sve enejblam i ložim defaulte blabla, roknem po gitari i imam delay... ko da zvuk ide kroz neki proces prije nego izajde van...

mislim da je stvar baš u RC-u jer sam isto radil i na Xp-u i na Win7 beti i bilo je ok...

ima neko slični problem il možda zna rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Line in delay

-ASIO ili OpenAL. btw. Vista/7 imaju novi (bolji?) način rada s hw, ako ovo ne pomogne -vrati se na XP, ili sviraj solo na E-D žici, jer visokotonci brže prolaze kroz žicu, dok basevi (podebljani) zapinju -zato kašnjenje. Nevinašce

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Line in delay

Ako nemaš ASIO drivere za svoju zvučnu karticu, možeš koristiti ASIO4ALL - univerzalni ASIO driver - radi sa bilo kojom WDM zvučnom karticom. Naravno, program za snimanje kojeg koristiš mora podržavati ASIO sučelje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 15:58 (hrx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Line in delay

stavil ASIO. isto njesra...

a kaj se tiče soloa na e-d žicama, nema razlike između prve i zadnje žice kaj se delaya tiče

još neki savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Line in delay

-(banalno, ali možda..) provjeri u driveru opcije, efekti itd, možda je nešto aktivno, za HDA ima opcija multistreaming rec/play... aktiviraj.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Line in delay

baš nikakav efekt nije upaljen... i stvar je da na 2 kompa imam win7RC i na oba isto, a na oba je prije šljakalo normalno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice